אני מנסה למחוק אותו והוא לא נותן לי , הוא מעלה לי את ההודעה הזאת:
די דחוף אני פשוט תקוע איתו כך ואין לי אנטי וירוס על המחשב
אני מנסה למחוק אותו והוא לא נותן לי , הוא מעלה לי את ההודעה הזאת:
די דחוף אני פשוט תקוע איתו כך ואין לי אנטי וירוס על המחשב
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
ESET Uninstaller - כלי להסרת מוצרי ESET
(להסרת גרסאות 2.7, 3, 4, Mail Security)
הורד את הכלי מהקישור הבא ותריץ אותו במצב בטוח Safe mode - לחץ כאן להורדה
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
עשיתי את זה וזה רשם לי לבחור באחד מהמספרים של האפשרות:
יש רק מס' 1 ורשום Windows 7 ?? פחדתי שזה ימחוק לי את הווינדוס...
הוא השאיר לי גם דוח: http://www.f2h.co.il/713465624
![]()
נערך לאחרונה על ידי goku81; 24-11-2010 בשעה 15:56.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תלחץ 1 זה ימחק את האנטיוירוס לא את הווינדוס ..
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אין אתה לא מבין מה עשית לי עכשיו אני לא יכול להפסיק לצחוק!!
מה ימחק לך את הווינדוס, זה כלי רשמי של ESET להסרת האנטי וירוס, זה רק נותן לך מידע על המערכת אין שום סיבה שהוא יציע למחוק לך את הווינדוס
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
חחחח מה אתה רוצה?? אני אשם? כול המחשב שלי מלא בעיות שאני מת לפתור אותם ונכנס לעצבים מהם
בעיות עם הקודקים, בעיות עם משחקים, בעיה בSpyware Doctor בעיה שלא רואים על כול המסך בWMC
אבל ברוך השם אני קונה עוד יומים כרטיסי זיכרון חדשים וחזקים של 4GB (במקום 2GB) ועוד איזה חודש אולי אבל אולי כרטיס מסך חדש
מ א ו ש ר
קודקים?
http://www.vahl.co.il/?p=148
Spyware Doctor - תסביר מה הבעיה..
ומה זה WMC?
1. תודה על המדריך , היה לי בעיות בK-lite ומחקתי אותו ואמרו לי שאני יתקין את חבילת הקידודים Shark007 שהאמתי עובדת לי סבבה אבל גם יש קצת תקיעות ברגע שאני צופה דרך MPC
2. אני לא מצליח לעשות את הUpdate שאחרי ההתקנה הוא עבד לי בהתחלה ואז מחקתי אותו בגלל בעיות ומאז שאני מנסה להתקין אותו שוב הוא תמיד נתקל בבעיות של update ניסיתי פרוקסים ודרכים שבעזרה טכנית שלהם באתר ועדין לא הצלחתי, ניסיתי להשם קראק של update שהביאו באינטרנט ועדין לא עוזר. עד כמה שאני מבין יש לו בעיה עם ESET NOD32 (הסקתי את זה מתוך זה שניסיתי להתקין את הגירסא הכי עדין של spyware doctor 2011 והוא אמר לי שיש לו יחסים רעים עם NOD32 ולכן אני צריך למחוק אותו לפני ההתקנה)ובגלל זה רציתי למחוק אותו ולבדוק אם אני יכול להתקין את Spyware Doctor
3. - Windows Media Center המעצבן הזה לא נותן לי יותר אפשרות לבחור בהגדרות "תצורת צג" 720p שבגלל זה אני רואה עם שתי פסים שחורים מעל ומתחת לפרק/סרט שאני רואה
מצטער על המגילה
אחי ממש תודה על כול העזרה וההשקעה בפורום תמיכה תכנית, בזכות אחד כמוך אטרך הוא פורום מצליח (לא כמו פורום שמתחיל בF ומסתיים בP שאף אחד שם לא מבין כלום ורק סובבים סביב החוקים המטומטים שלהם)
נערך לאחרונה על ידי goku81; 24-11-2010 בשעה 22:12.
מ א ו ש ר
אוקי לגבי הקודקים כל דבר שמתחיל בחבילת... לא טוב עבור המחשב שלך..
לגבי הספייי חרא אמו הזה אני לא יודע מצטער אני לא מכיר אותו ובדרך כלל בעיניינים כאלו מה שאני לא ממש מכיר אני לא בוטח
העיניין עם המדיה סנטר- זה לא ממש קשור אליו זה קשור לרזולוצייה של הסרט (בנגנים אחרים ישנה אופציה לעוות את הסרט וזה יוצא לא טבעי ומכוער לטעמי)
1. התקנתי לפי המדריך שנתתה לי תודה
2. התוכנה שקראתה לה "חרא"היא התוכנת ניקוי הכי טובה שיש ואם לא אחת הטובות ביותר לא כמו הMalwarebytes המטומטם הזאת שלא מוצאת לי טרויאנים ווירוסים במחשב ואומרים שהיא הטובה ביותר
3. היה לי אופציה שהיא נעלמה ואני רואה לפעמים ממנה כי יש לי כרטיס טלוויזיה ושלט אז אני פשוט שוכב במיטה וזה הרבה יותר נוח לתפעל, חוץ מזה שהשלט לא עובד לי עם שום תוכנה אחרת חוץ מ-start ו-stop
מ א ו ש ר
כן אני גם לא אוהב מלויר בייטס סתם חרטה מה שבאמת יעיל זה קומבו פיקס והכלי להסרת תוכנות זדוניות של מיקרוסופט[MOV][/MOV]