|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
הדיסק הזה דפוק כניראה.. (או שהצורב שלך הוא לא צורב DVD גם אופציה)
תנסי דיסק אחר אם זה אותו הדבר את תאלצי להתקין דרך התקן USB
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אני צריך שני צילומי מסך אחד של המחשב שלי
והשני:
ימני על ההתקן>ותעברי ללשונית חומרה (תמונה)
לגבי התקנה דרך USB נסי את הדרך הזאת:
נכתב במקור על ידי ItielMaN
נערך לאחרונה על ידי Ori; 26-11-2010 בשעה 01:54.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
האם הדיסק שהוכנס הוא ריק, אז ברור שהוא יראה "ככה" אלא עם צרבת עליו ומראה אין כלום? אבל תלוי גם איך צרבת יש הרבה שאלות לזה [איזה תוכנת צריבה ] .
נערך לאחרונה על ידי -HAIM-; 26-11-2010 בשעה 08:51.
מ א ו ש ר
טוב זה מוזר רצח /=
יכול להיות שהסוג הזה של הדיסקים לא נתמך בצורב שלך (זה צורב כן? צרבת איתו בעבר?)
בכל מקרה נסי ללכת על התקנה מ USB לוקח קצת יותר זמן אבל התוצאה זהה
וכדי לכסות פינה הוציאי את הדיסק מהכונן וצלמי שוב תמונה של המחשב שלי
נערך לאחרונה על ידי Ori; 26-11-2010 בשעה 14:23.
מ א ו ש ר
זה בסדר לפעמים זה מראה ככה כי הווינדוס לא מזהה את הדיסק הריק..
תצרבי עליו משהו וזה יהיה בסדר
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
בונא כמה כוננים יש לך?
וזה צורב DVD
בכל מקרה את הצריבה את כמובן מבצעת עם ImgBurn
ושאמרתי USB זה כמו התקנה מתוך דיסק רק מתוך USB עובד אותו דבר
נערך לאחרונה על ידי Ori; 26-11-2010 בשעה 20:29.
מ א ו ש ר
כן אפשר