אשר נמצאים במחשב אחר ברשת, אשר בו קיימת תיקיה משותפת שבה נמצא כל התוכן החשוב עבורי , המחשב שבו נמצאת התיקיה המשותפת מותקן בו מערכת הפעלה xp , ושני המחשבים האחרים ברשת , באחד מותקן xp והאחר win7 .
אציין מס' דברים :
1 - אני מצליח לראות מכל מחשב את שאר המחשבים האחרים ברשת ( כמובן מזוהים עפ"י שמות המחשבים) וכמובן את התיקיה המשותפת , כמו כן אני למשל מצליח לצפות בקבצי word וכו' , אולם לא מצליח לצפות בקבצי המדיה ( רק רואה את קיומם)
2 - במידה ואני שומר את קבצי המדיה ( מוריד אותם מאתר אינטרנט, חוקי - חומר לימודי) דרך שני המחשבים האחרים ברשת ,
ושומר אותם דרך הרשת בתיקיה המשותפת במחשב שבו נמצאת התיקיה המשותפת , אין לי בעיה לראות את קבצים אלה , שזה מאוד משונה ?
3 - הקבצים למעשה נמצאים בתת תיקיה המשותפת , וגם אם אני משתף את התת תיקיה בתוך התיקיה המשותפת , אני לא מצליח לצפות בקבצים אלה משני המחשבים האחרים.
4 הודעת השגיאה שמקבל בשני המחשבים האחרים ברשת היא ( כמעט זהה ב win7 וב xp , ב win7קצט יותר ארוכה) -ל windows media player אין אפשרות לגשת לקובץ , ייתכן שהקובץ בשימוש ( מה שלא נכון) , שאין לך גישה למחשב בו מאוחסן הקובץ או שהגדרות ה proxy שלך שגויות ( בxp זה רק אין גישה)
4 בתיקיה המשותפת(כך גם בתת תיקיה), בלשונית שיתוף - מסומנת הרובליקה - אפשר למשתמשים לשנות את הקבצים שלי
תודה מראש

ציטוט ההודעה

(בין לבין בדקתי מערכות אלטרנטיביות כגון לינוקס)