מה הקרבתם לשם פיתוח הגוף?
לדוגמא, כסף, לימודים, יציאות עם חברים וכו'...
אני הקרבתי לימודים (אני לא מתכוון שלא הלכתי לבצפר, אלא שלא היה לי זמן ללמוד), בנוסף לזה שלא היה לי זמן ללמוד לפעמים אפילו נרדמתי בבית ספר מרוב עייפות.
אז מה אתכם?
דיון מהנה.
מה הקרבתם לשם פיתוח הגוף?
לדוגמא, כסף, לימודים, יציאות עם חברים וכו'...
אני הקרבתי לימודים (אני לא מתכוון שלא הלכתי לבצפר, אלא שלא היה לי זמן ללמוד), בנוסף לזה שלא היה לי זמן ללמוד לפעמים אפילו נרדמתי בבית ספר מרוב עייפות.
אז מה אתכם?
דיון מהנה.
|
|
הקרבתי מלא,נתתי את כל חיי לכדורגל.
זה התבטא בזה שפחות למדתי בלימודים.
פחות זה עם החברה.
פחות זמן עם החברים.
פחות זמן עם המשפחה.
עם זאת אני לא מצטער על כל זה למרות שהפסקתי זאת תקופה בחיי שלא תישכח בחיים.
אחלה דיון![]()
יציאות עם חברים ולימודים,בקושי יש לי זמן לעצמי..![]()
אתה אומר שהפסדת לימודים... אני גומר כל יום בשעה 6 (בערב חח) ואני צריך למצוא לי גם זמן להתאמן אחרי זה ולהשלים את הלימודים ואם אני רוצה לחיות אז גם להפגש עם חברים וגם לקום מחר בבוקר (אני בכיתה ח').
נמאס לי מכל החילונים שגומרים כל יום ב-1 וחצי גג בשלוש ומתלוננים שקשה להם ואין להם זמן לכלום! אני עוד שנתיים אצטרך לגמור כל יום בשעה 8 לצערי! (לא התכוונתי אליך כי אני לא יודע עליך כלום) קיצור לכל החילונים למינהם או לדתי שגומר מתחת לשעה 3 אז בלי תרוצים! תקחו את עצמכם בדיים ותתאמנו יש לכם הרבה זמן!
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין