|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
זאת בעיית התחממות תפתחי פיזית את המחשב שלך ותנקי אותו מאבק (כמובן אחרי כיבוי סדור וניתוקו מהחשמל)
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לא מחייב זה יכול להיות גם שיש לך ספק שצריך למות.
ויש עוד אופציות אבל לכרגע עשי מה שאורי אמר לאחר מכן אנחנו נבדוק מה מצב הספק כוח שלך.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
רעש?
לא הזכרת שום דבר בקשר לרעש, תפתחי את המארז (כשהמחשב דלוק אבל בזהירות) ותראי אם את מזהה את המקור..
אגב לגבי העיניין עם הספק אני אשאיר לאמיר לספק תשובות כי אני לא הכי בקיע בתחום המתחים והתאימויות
נערך לאחרונה על ידי Ori; 03-12-2010 בשעה 17:28.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
שאלה מחוץ לנושא..
יכול להיות אם ניקיתי אבק עם שואב אבק שהרסתי ת'מחשב???
כי שאבתי אבק ועכשיו המחשב לא נדלק בכלל אני מדליק עובד לכמה שניות ונכבה.
תודה.
////:Boxing:
FUCKyou
מ א ו ש ר
את הניקוי כשהמחשב היה כבוי ומנותק מהחשמל?
בכל מקרה לא ממומלץ בכלל לנקות בעזרת פן זה יכול ליצור קצר (חשמל ססטי שיקפוץ לאחד הרכיבים העדינים)
כן המחשב היה מנותק לגמרי מהכול.
ניקיתי עם שואב אבק לא פן ושמעתי שזה יכול לגרום לחשמל סטטי
אבל עד לפני שניקיתי היה לי בעיה של התחממות שתוך כמה דקות עבודה המחשב היה נכבה
אז החלטתי לנקות את המאוורר של המעבד ושאבתי ממנו אבק ועכשיו המחשב לא עולה בכלל
הוא נדלק לכמה שניות ונכבה.
מה עושים???
FUCKyou
מ א ו ש ר
תבדוק שלא התנתק לך שום דבר שם..
תחזק חיבורים של הכל ותקווה לטוב
מ א ו ש ר
יש לך דיסק בתוך הכונן במקרה?
מ א ו ש ר
המחשב עולה בצורה תקינה (מלבד התופעה הזאת)?
זה יכול להיות כתוצאה מכל רכיב חומרה כזה או אחר (נניח פלופי)
בכל מקרה במצב ההפעלה הבא אחרי שהמערכת תעלה תגשי למחשב שלי ותלחצי עליו ימני ואז בתפריט בצד ימין תבחרי במנהל התקנים שם תאתרי את Floppy Drive תלחצי עליו ימני ו Disable.
נערך לאחרונה על ידי Ori; 05-12-2010 בשעה 11:41.