טוב, יש לי בעיה ממש מוזרה.
המחשב נכבה לי ללא סיבה, פשוט באמצע פעילות נכבה.
וזה לא שאני עכשיו מאמצת את המחשב בצורה בלתי רגילה, בסך הכל כמה דפי אינטרנט.
WIN 7
מה עושים? :\
|
במידה ועומס רב על המחשב(צרכנות), עקבי אחר ההוראות:
היכנסי למאפייני שולחן עבודתך, לחצי על 'שומר מסך' - 'צריכת חשמל'', יש לסמן את הכל חוץ מ'אף פעם'.
מקרים כאלה נזוקים עקב איטיות הספק ו\או מקור חשמלי מוגבל המסופק אליו, על מנת להתבונן בכך - יש להוריד את התוכנה 'Everest', בלחיצה כאן - לאחר הורדת היישום נא צלמי את המסך על מנת שנוכל לראות את ערך הטמפרטורה בכל חלק במפרט.
מנסיוני כצרכן חלקים, הריני יודע כי ישנם לא מעט אנשים שהיבטם עוד לא החלו לפתח דאגה לגבי המחשב, אל תזניחי אותו ותנקי אותו מדי חודש.
מחכה לעדכון ממך.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כאמור, זה יכול לנבוע מהתחממות בeverest תכנסי לcopmuter>sensor שם נמצאות הטמפ'
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לא כל דבר אפשר לתקן מרחוק ידידי.
אצלה גם יכול להיות בעיית מגעים רופפים. לפעמים מספיק להוציא את החיבורים ולהחזיר חזרה טיפה ספריי מגעים והכל כמו חדש.
אבל כשאתה לא ליד המחשב זה בעיה.
לילה טוב.
מ א ו ש ר
יתכן, אך השאלה נועדה יותר על מנת לקבל ממנה אישור לנעילת האשכול, או לחילופין בקשה ל'חידוש' התמיכה.
מ א ו ש ר
אם החליפו את הלוח אז יש מצב שגם לא תוכלי להפעיל את המחשב בכלל ותצטרכי להתקין את מערכת ההפעלה שלך מחדש.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
ראיתי שכתבת את סוג המערכת הפעלה שלך בנושא.
טוב בכל מקרה לרוב ב WIN7 לא אמורה להיות בעיה בכלל בנושא החלפת חומרה היא מתמודדת עם זה די טוב וזה נראה תמוה שאת בכלל נתקלת בבעיה הזאת.
תצטרכי להפעיל את המחשב דרך דיסק ההתקנה של WIN7 ולתקן את המערכת.
ושלחתי לך פרטית.
נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 27-02-2011 בשעה 22:26.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
השאלה שצריכה להישאל היא האם החליפו לך לאותו דגם לוח אם או ששמו לך לוח אם אחר?
בכל מקרה ב 80% מהמקרים של החלפת לוח אם יש צורך לבצע פורמט משום שהביוס יושב על שבב simos שנימצא על לוח האם וכעת יש לך בעיות עם ההתקנות למינהן וכל מיני דרייברים נחוצים
נערך לאחרונה על ידי Ori; 27-02-2011 בשעה 22:21.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
בגלל ההחלפה משהו שמה הסתבך עם הדרייברים, אם יש לך דיסק של ווינדוס 7 את יכולה לבצע דרכו תיקון מערכת.
אם זה לא יעזור הכי נכון זה להביא לאייבורי את המחשב שוב ולהראות להם למה הם גרמו (פשוט טיפשים שלא בדקו).
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il