|
|
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
אמממ בלי כוונה נכנסתי לשטחים ויצאתי החוצה מפוחד רצח,
גם ניסו לעשות עליי אמבוש ולדקור אותי כמה פעמים ולא קרה שום דבר, ברוך השם
זרקתי רימוני עשן על הבצפר הקודם שלי (זרקתי על המגרש והיה שם חנ"ג) ואז אחד הילדים התקשר לאח שלו ואח שלו בא ואיים עליי ועל חבר שלי
וגם המנהלת של הבצפר הגישה תלונה למשטרה...
שעשיתי לוגו בפוטושופ שלקח לי שנה ופתאום לחצתי על משהו שלא ידעתי מה הוא עושה וכל הלוגו נמחק....
ו,
נשארתי באיזה ערב בבית לבד שהיה חושך ושמעתי כל הזמן רעשים כאלה.... (זה מפחיד רצח) =-O
אחי אני לא צריך שום הסבר לכל דבר אפשר למצוא וויכוחים וטענות אני ממש לא בנאדם דתי שתדע אני חילוני לגמרי אוכל חזיר ומה שאתה רוצה אבל אני בכל זאת יהודי שיותר מתחבר לנצרות פשוט גם בגלל שהאימא שלי יהודייה ואבא שלי נוצרי וביהדות זה לפי האימא ובנצרות לפי האבא אז אני רוצה לבחור ואני יותר מתחבר לנצרות ואחי אתה צריך להפסיק לחשוב שהכול חומרי והכול מובן מאליו תחשוב קצת מעבר לזה שלא סתם ככה נוצרנו איך שאנחנו ולא כנמלים או דברים בסיגנון אלא כבני אדם עם רגשות עם תחושות ועם עוד הרבה דברים ואני מאמין שיש כוח עליון כלשהו שגרם לזה לקרות לא חייב להיות יהוה או אללה שאצל הערבים או בודה או כל שאר האמונות אלא אני מאמין שיש כוח עליון כלשהו שגרם להכול לקרות וכל האסונות וכל מה שקורה והוא לא איתנו זה בגלל שכנראה נמאס לו מאיתנו זאת לפחות דרך המחשבה שלי וזה מוצדק שנמאס לו מאיתנו ואני יכול לתת לך אלפי סיבות למה נמאס לו
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
LokomotivKid
http://9gag.com/icecreamman?success=1
קישוריית המדריכים של Mslipknot