קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] גלקסי 2 וחוק ניתוק זיקה
    על ידי ido44865 בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 17-11-2011, 19:03
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-06-2010, 00:51
  3. [בדיקת ערנות] 50 נק' למגיב ה80 !
    על ידי Yoske בפורום לילה לבן 2009
    תגובות: 93
    הודעה אחרונה: 18-12-2009, 07:23
  4. ליצמן קיבל 290 מיליון שקל וחוק ההסדרים "ירוץ"
    על ידי שליחטא בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 14-12-2006, 22:14
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

פארטו וחוק ה80/20

משתמש מתחיל האוואטר של avirankatz
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ברירת מחדל פארטו וחוק ה80/20

פארטו היה כלכלן שנוי במחלוקת, והוא אמר כזה דבר: 80% מההכנסות בעולם מיוצרות על-ידי 20% מהאנשים. מאוחר יותר החוק שלו קיבל את השם "חוק פארטו", והיום ידוע בעיקר כ"חוק ה80/20".
    החוק, או התופעה שלו, התגלתה כנכונה גם מעבר לכלכלה. 80% מהאפונים בגינה של פארטו נוצרו מ-20% מזרעי האפונה שהוא שתל.
    אפשר לסכם את חוק פארטו כך: 80% מהתוצאות נובעות מ-20% של המאמץ והזמן שהושקע.
    80% מהרווחים של חברה באים מ-20% מהמוצרים שלה. בשביל לקבל 80 במבחן אתה צריך להשקיע 20% מהמאמץ שהיית משקיע בשביל לקבל 100.
    הרשימה עוד ארוכה, ולפעמים החלוקה אפילו גסה יותר: 90/10, 95/5, 99/1 - כל אלה לא נדירים, אבל המינימום הוא 80/20.

השאלה היא, האם אפשר ליישם את החוק גם בפיקאפ?
    אחרי שעברתי וקראתי את כל המשובים שכתבתי לעצמי, שמתי לב לדפוס מסוים: 20% מהטכניקות והכלים שאני משתמש בהם, הם אלה שהביאו אותי להשגת הסגירות שלי. ה-80% הנותרים שרפו לי הרבה סטים, למרות שלפעמים הם עזרו - אבל אף פעם לא ברמה של ה-20% הראשונים.
    בנוסף, 20% מהטכניקות שהשתמשתי בהם שרפו לי 80% מהסטים. דברים כמו שימוש מוגזם בנגים ושימוש ב-DHVs שרפו לי הרבה סטים, בעיקר בתחילת הדרך. לאט לאט למדתי להפסיק להשתמש בחלק מהטכניקות והתמקדתי ב-20% שהניבו תוצאות.

יש 2 שאלות שאני שואל את עצמי כל הזמן (וגם אתה צריך לשאול את עצמך):
    1. איזה 20% מהטכניקות מביאות ל-80% מהבעיות שלי?
    2. איזה 20% מהטכניקות מביאות ל-80% מהתוצאות החיוביות שלי?

להיות סלקטיבי - לעשות פחות - זאת הדרך היעילה. תתרכז בעיקר ותתעלם מהשאר. כמובן שלפני שאתה מפריד את החיטה מהשעורה, אתה צריך לזהות מה עובד, מה מושך הכי הרבה משקל. תזרוק הכל על הקיר ותראה מה נדבק.
    במילים אחרות, תמצא מה עובד בשבילך ותעשה אותו טוב. תחקור טכניקות חדשות, ותראה אלו מתוכן עובדות.

לבריאות.
    ?What have you been up to lately

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

מאמר קולע, אתה כתבת אותו? (יישמת את החוק החרוש הזה גם במאמר שלך, שים לב חח).
    מה שכן, יש לי מספר הערות שאני עליתי עליהן מאז הכרתי את חוק פארטו, לפעמים הוא לא מועיל:

1) לעולם אל תתמקד במשהו מצומצם
    זה נכון מאוד שרק 20% ממעשיך מספקים את ה - 80% מהתוצאות שאתה רוצה, זה נכון שעליך לפתח בעיקר את אותם
    20% הללו.
    אך בראייה כוללת, תיזהר מזה! רוב האנשים שאפשר לומר שהם "מצטיינים במה שהם עושים" לצערנו מצטיינים רק באותו
    תחום ספציפי וגרועים מאוד בשאר התחומים! אפילו חלקם הורסים את עצמם בתחומי החיים האחרים למען תחום אחד
    ספציפי או במקרים אחרים - למען אותם 20 אחוזים.
    כיצד זה בא לידי ביטוי בפיקאפ אתה שואל? לא שמת לב שלאחר זמן מסויים אתה מגלה שאתה מצליח עם נשים בצורה
    טובה מאוד רק במסיבות אבל ברחוב, בעבודה או בלימודים אתה פשוט אפס אמיתי? לא שמת לב שאתה תמיד משתמש
    באותה שיטה, לפעמים משיג תוצאות אבל לא מסוגל מעבר לזה? לא מסוגל להשתמש בתורה אחרת או בכלי אחר שיכול
    להיות שהוא בהרבה יותר יעיל? זוהי הסכנה בלהשקיע באותם 20 אחוזים, בגלל זה אני לא לומד רק פיקאפ, אני לומד מספר
    בלתי מבוטל של תחומים שיכולים לעזור לי (בגלל זה חוק פארטו ממש לא חדש לי, גם אותו למדתי בזמני הפנוי, בדיוק כמו
    פיקאפ), אל תפסול את שאר ה-80 אחוז, בהרבה מקרים זה מאוד יעזור לך.

2) מהם אותם ה - 20% מחייך?
    הדבר הראשון שצריך להשתמש עליו בחוק פארטו, אלה הם חייך (יש שיר כזה).
    לפני שאתה בודק מהן אותן פעולות שמספקות לך הצלחה, בדוק מהם אותם 20% הדברים/תחומים שבאמת חשובים לך
    בחיים! לאחר שתדע מה מניע אותך, מה גורם לך לקום כל יום בבוקר, רק אז אתה תוכל להשתמש בצורה יעילה בחוק
    פארטו, לבצע 20% פעולות אפקטיביות על 20% מחייך, על אותם ה"תחומים החמים" שלך, רק כך לא תתעסק ותתמקד
    בבולשיט, לא תבנה את המסגרת אלא תצייר את התמונה.
    כיצד זה בא לידי ביטוי בפיקאפ אתה שואל? לאחר שתהיה אומן פיתוי, אבל חברה שבאמת תואהב לא תהיה
    לך, החברים שהיו לך פעם לא יהיו איתך עוד אלא רק ווינגמנים והמצב הבריאותי שלך (שיכול להיות שהוא חלק מה - 20%
    של חייך) יהיה על הפנים בגלל כל הסקס והדרינקים, אתה תבין טוב מאוד כיצד עיקרון זה בא לידי ביטוי בעולם הפיקאפ.

3) תהיה סלקטיבי במידה!
    רמת המודעות שלך לא כזאת גדולה, יכול להיות שאותו הדבר שאתה תכליל כאחד מה - 80% הלא רלוונטיים בחייך - דווקא
    הוא זה שהיה יכול להיות המרכיב הכי חשוב ב - 20% של הדברים או המעשים שיכלו לספק לך את התוצאות שאתה רוצה
    בהן! תהיה סלקטיבי אך שמור על ראש פתוח, אל תשפוט כלום מהר מידי - בדוק את זה!
    כיצד עיקרון זה בא לידי ביטוי בפיקאפ אתה שואל? לא קרה לך פעם שבחורה עשתה לך עיניים, שאלה אם יש לך חברה,
    אתה ניפנפת אותה בטענה שהיא "לא מסוג הבחורות שאני אוהב, לא שווה לי להוציא עליה מאמץ" אבל לאחר שראית אותה
    עם גבר אחר, מאושרת, מושכת מתמיד וסקסית, פתאום משהו צבט אותך? לי זה קרה! ובאותו הזמן אמרתי לעצמי "היא
    הייתה צריכה להיות שלי! חוק פארטו הוא כזה חוק מטומטם!".

שים לב לא ליפול במלכודת.
    avirankatz, ח"ח על המאמר, אהבתי מאוד
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-12-2010 בשעה 09:23.

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

מסכים מאוד אבירן.
    זה נכון גם בלימודים. בשביל לקבל 80 אפשר להשקיע 20% מאמץ. אבל בשביל לקבל 100 צריך להשקיע עוד 80% מאמץ (מנסיון).
    ואני אוסיף(מספר שקראתי של LOVE SYSTEM שמדבר על איך ללמוד פיקאפ בצורה הכי יעילה ומהירה):
    If you identify the key aspects of dating science (20%), which lead to the most improvements (80%),
    you will improve your dating science significantly in a shorter space of time than the guy who is trying
    to do everything at once.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זה לא אני... זה אתן ;)

סחטיין אחי מאוד מעניין וגורם לאנשים לחשוב (:

מכין חתימות לפורום בפרטי

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

כל הכבוד,
    היתה לי רוטינה שמדברת על חוק פרטו פעם .
    אני לא אחפור ייתר על המידה, אבל ארמוז שהיא כללה את המשפט "20 אחוז מהבחורים ששכבת איתם אחראים ל80 אחוז מהאורגזמות שלך..."

בחורות מסמיקות זה דבר כזה חמוד.
    מאמר נחמד, קצת מעבר ל"פיקאפ". תודה.

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

מסכים עם כל מילה , יצא לי לקרוא על החוק הזה ממש לפני כמה ימים , אבל משהו אחד הפריע לי במאמר שלך.

כל הרעיון של 80 אחוז מההצלחות נובע מ-20 אחוז מההשקעה הוא נכון בלי שום ספק , לא רק בפיקאפ.
    אבל מכאן ועד להגיד "לעשות פחות - זאת הדרך היעילה" יש הבדל עצום.

הכוונה היא לא לעשות פחות - אלא פשוט להתמקד באותם 20 אחוז שבאמת יביאו לך תועלת לטווח הרחוק.

נגיד , אם תחליט שהערב אתה יושב ורואה בטלוויזיה , האם אתה באמת רואה את זה משפר את חייך בעוד , נאמר , 10 שנים?
    לעומת זאת , אם תחליט לצאת לריצה או לבילוי עם חברים ,
    אלו דברים שישפרו את חייך באופן ממשי. בין אם בפן החברתי או האישי.

סך הכל מאמר מצויין
    הייתי פה.

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

אחלה מאמר, אני ממש שמח שהעלת את הנושא בפורום, אין לי יותר מדי מה להוסיף פרט לתקראו את הספר!
    העיקרון הזה הוא עיקרון שניתן ליישם בכל דבר בחיים, זה מדהים, אנשים בכל העולם שינו את הצורה בה הם חיים בעקבות התאוריה הזאת.

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

איך אני יכל להשיג את הספר?
    ועוד שאלה: בסופו של דבר, אני מאבד את כל הטעם של העניין או שהפיקאפ תמיד יהיה כייף? וגם קראתי את מה שסוניק כתב ועלתה לי שאלה: איך אני מנצל את הפקאפ לטובתי? כדי שבוספו של דבר יגרום לי אושר ולא דיכאון (אתם מסכימים איתי שאף אחד לא רוצה לגמור כמו מסטרי שניסה להתאבד) =]

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה
    איך אני יכל להשיג את הספר?
    ועוד שאלה: בסופו של דבר, אני מאבד את כל הטעם של העניין או שהפיקאפ תמיד יהיה כייף? וגם קראתי את מה שסוניק כתב ועלתה לי שאלה: איך אני מנצל את הפקאפ לטובתי? כדי שבוספו של דבר יגרום לי אושר ולא דיכאון (אתם מסכימים איתי שאף אחד לא רוצה לגמור כמו מסטרי שניסה להתאבד) =]
    לא ממש הבנתי על מה דיברתם כשאמרתם "הספר" , אני שמעתי על החוק הזה בספר "הנזיר שמכר את הפרארי שלו" , בכל אופן - אתה יכול להשיג את זה בספרייה.
    לשאלה השנייה שלך - פיקאפ יגרום לך אושר כשתדע להשתמש בו במידה הנכונה.

אני רואה הרבה פה שנכנסים לתחום וזאת התעסוקה שלהם 25/7
    כל היום רק חושבים על לצאת החוצה לסארג'ים ועניינים ובלאגנים
    אם אתה שואל אותי , צריך לדעת לנצל את זה קודם כל בתחומים הקטנים של החיים , מה הכוונה?
    אם בבית ספר , שיש לך 201 בנות מסתובבות לידך כל רגע ורגע אתה לא עושה כלום , אבל אחר הצהריים אתה יוצא ל"סארג'ים" , מה זה שווה?
    אתה יוצא במיוחד בשביל להתחיל עם בנות , אבל לא יודע לנצל את ההזדמנויות הקטנות , אתה בבית ספר בן אדם אחד ואחר הצהריים אחר.
    לדעתי לא צריך לייחס לכל התחום הזה חשיבות כל כך גדולה כמו שהרבה פה מייחסים,
    אני מתכוון - אנשים כל הזמן מדברים במושגים ומנסים לנתח כל דבר קטן.

אם לא תהיה אובססיבי ולא תכנס לזה חזק מדי ,
    אם תלמד להנות מזה ולא לעשות את זה כי "אתה חייב כבר להשיג חברה"
    אם תזכור שכל המטרה פה היא להנות ולשפר ולחזק את האישיות שלך ואת היכולות החברתיות שלך ולא "לזיין בכמויות" ,
    לא תגיע למצב של דיכאון ,
    כי כל עוד אתה לא משווה את עצמך לאנשים אחרים אלא משווה את עצמך לעצמך של אתמול - תמיד תתקדם הלאה לכיוון המטרה ותמיד תשתפר

בהצלחה
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

יפה יפה לא חשבתי שזה מה שהולך פה... אוקי אז החוק שלך פה משיווק באופן הכללי למרות שאני יותר מנסה לדעת מעט על הרבה ולא הרבה על מאט כמו בספר של ''אבא עשיר ואבא עני'' ממליץ לכם לקרוא בכל אופן כל הקטע של הפיקאפ אם לוקחים אותו בצורה רצינית קורה דבר מאד פשוט ויש הרבה שיסכימו איתי פה ההרגשה שמרגישים שחוזרים הביתה לבד או הבחורה הולכת ממך זאת ההרגשה של הריקנות שאתה נכנס אליה כי אתה יודע ששום אחת לא מאתגרת אותך זה מה שקרה לי לפחות בגלל זה הורדתי את הרמה של הפיקאפ בלצאת ולחפש בחורות כי ברגע שאפשר לנצל את את הרגע שאתה זקוק לזה זה מצוין ואפקטיבי כמו שdins אומר צריכים לדעת איך להשתמש בזה ולא לחפש את זה פשוט לחיות והדברים יבאו לבד פשוט לעשות את הדברים שאוהבים ושאתה עושה תדברים האלה את פוגשים את האנשים שהכי מתחברים אליהם בכל אופן החוק שאתה מדבר עליו בשיווק אומר ש20 אחוז מהלקוחות שלך בחברה מיצרות לך 80 אחוזים מהרווחים כי כל החברות הגדולות לא באמת תורמות בשום דבר אתה מייחס את זה ללמוד 20 אחוז שיטה שתהיה תקפה להכל אבל בתכלס זה לא ככה זה לא לינארי נשים והחיים הם יותר בקטע של עק' עם 3 נעלמים בגלל זה גם ניל שטראוס נחשב לטוב ביותר כי הוא ידע איך לשלב את כל השיטות ביחד אתה מבין מטע על הרבה ברגע שאתה יודע קצת דברים מכל תחום זה עוזר לך בחיים להתחבר עם אנשים שונים מאשר עם תלמד נושא אחד בגלל זה מלמדים אותך בבית ספר את כל התחומים כמו ביולוגיה פיזיקה ספפרות הכל שיהיה לך את כל האפשרויות לבחור כי נניח שמישהו היה לומד רק כלכלה מהיום שהלך פעם ראשונה לבית ספר אין ספק הוא היה כלכלן מדהים אבל הוא לא היה יכול לתקשר עם אנשים שלמדו ספרות כמה שאתה יודע יותר דברים אתה מתחבר עם כמות גדולה של אנשים!

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

הרעיון הכללי של פארטו הוא גאוני.
    אנשים נוטים להצמד לאחוזים. כמובן שהשימוש כאן הוא מקרי לחלוטין.
    זה יכול להיות גם חוק ה 70-30 או חוק ה90-10 או חוק ה88%-12%.

שימושי לא רק לתחום הפיקאפ ד"א, להרבה תחומים בחיים.
    שאלו עצמכם לדוגמא אילו 20% מהנכסים שלי נותנים 80% מהרווחים שלי?
    לחבר'ה שמתעניינים בהשקעות וכו'

בהצלחה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,580 | הודעות: 8,173,167 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect