נכתב במקור על ידי
הנודד
תשמע אחי תנסה להכיר כמה שיותר בחורות...
דרך חברים עדיף כי החברים שלך פחות או יותר דומים לך באופי והם יתחברו עם אנשים דומים.
דוגמה מלפני כמה שנים (כשלא הייתה לי חברה):
הייתי במסיבת יום הולדת של מישהו שחבר משותף שלי ושלו הזמין אותי (לא הכרתי את מי שהיה לו יום הולדת), הלכתי לשם ויצאתי עם מספר טלפון של דוגמנית מתחילה שנראית טוב+ ועם אופי סבבה ועם עוד מספר טלפון של חברה שלה שנראית לא פחות טוב ממנה שגם נדלקה עלי.
עכשיו אני לא דוגמן ולא כלום, פשוט זרמתי בשיחה עם ביטחון והן נדלקו על זה.
הנקודה היא שתנסה להכיר ולהתחבר לכמה שיותר אנשים טובים ובחורות, ככה תגדיל את הסיכויים שלך להכיר בחורות איכותיות ולמצוא מישהי טובה...או סתם מישהי לזרום איתה.
הצעד הראשון אבל הוא שאתה תצטרך כמובן להתגבר קצת על הביישנות שלך.
תשמע אחי גם אני הייתי ביישן פעם, אבל אתה צריך להפנים ולהבין שבתכלס לא יצא לך מזה כלום שאתה מתבייש, נדירות הבחורות שיגשו אליך ויתחילו איתך...אז אם נגיד הסיכויים שלך הם 50% להכיר בחורה שהיא סבבה בערב אחד אז הם יירדו לאיזה 1% בגג אם תתבייש.
הנתון הזה (שהמצאתי מהראש כמובן, אני אישית לא חושב הוא עד כדי כך רחוק מהמציאות) עזר לי להתגבר קצת על הביישנות.
תחשוב על מישהו מכוער שיש לו חברה או מישהו שנראה פחות טוב ממך לצורך העניין שיש לו חברה (או קשר במקרה הזה, לא קריטי), בטוח אתה מכיר אנשים כאלו.
תחשוב על זה רגע, מה לו יש שלך אין? אתה תגלה שזה פשוט ביטחון ומה שהוא משדר...
הוא לא ביישן, או שלפחות הוא לא מראה ביישנות.
ובתכלס ממה יש לך להתבייש? אתה בן אדם נורמלי לחלוטין, יש לך הרבה מה להציע (ואני בטוח, לכל בן אדם יש צדדים חיוביים) אל תתבייש תתחזק בצדדים החיוביים שלך ותמיד תחשוב שאתה שווה משהו, כי אם אתה לא תתפוס מעצמך מישהו למה שמישהו אחרת תחשוב עלייך ככה?
אם תשדר ביישנות אז הבחורה תחשוב טוב בטח יש לו ממה להתבייש, אבל אם תשדר ביטחון היא תחשוב ווואלה, שווה לי להכיר אותו.
תחשוב גם שהבחורה היא זאת שצריכה להיאבק עליך ולא ההפך...כי יש עוד אלף בחורות חוץ ממנה אבל רק אחד כמוך ואתה יודע מה וכמה אתה שווה באמת (רק תחשוב ככה בהתחלה כן עד שזה יתן לך מספיק דחיפה לביטחון, אבל אל תהיה סנוב באמת =)).
זאת מלחמה מנטלית עם עצמך ואני אומר לך, המלחמה לא קלה, אבל כמובן שווה לנצח בה והתגמול ענק.
חוץ מזה שאין לך מה לדאוג, הרבה אנשים שאני מכיר לא מצאו קשר רציני עד גיל הרבה יותר מאוחר משלך...אתה רק בן 15 (בלי לזלזל או משהו) כל החיים עוד לפנייך, לאן אתה ממהר? =)
את החברה הראשונה שלי לדוגמה הכרתי רק בגיל 18, שחבר אחד שלי הכיר את החברה שלו בגיל 14 וחבר שני הכיר את החברה שלו בגיל 22.
זה יקרה, זה הכל שאלה של זמן ועבודה על עצמך.