קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כל גולשי אטרף, אזהרה קצרה לכולם, נא להיכנס.
    על ידי Toxicity בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 15-12-2010, 22:47
  2. גולשי אטרף אזהרה אחרונה! כניסה חובה
    על ידי FuckTheSystem בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 09-09-2008, 12:55
  3. שאלה| המירק של אטרף ?
    על ידי Omer N בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 08-03-2008, 21:20
  4. [בקשה] בקשר לוונט של אטרף | +אזהרה
    על ידי MAMZer בפורום Counter Strike
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 22-06-2007, 14:17
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20

[שאלה]כל גולשי אטרף, אזהרה קצרה לכולם, נא להיכנס.

מורחקים
    לייקים
    1
    נקודות
    1

ברירת מחדל [שאלה]כל גולשי אטרף, אזהרה קצרה לכולם, נא להיכנס.

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=691444

קודם כל, איך אני יכול ליסגור איתו שזה בסדר אם אני לא יכול ליצור איתו קשר באופן פרטני?

דבר שני, אני מכיר אנשים שיותר מבוגרים מכמה ראשיים פה
    "והדרת פני זקן".. מכירים? אני לא מכיר "והדרת פני צעיר שהוא מנהל ראשי באטרף"
    זה שהוא מנהל ראשי לא נותן לו פריבילגיות של מלך.
    אם אני אראה "מהנל ראשי" ברחוב אני אשאל אותו מה השעה והוא יענה לי עם חיוך בדיוק כמו כל אדם אחר בעולם
    דרגת "מנהל ראשי" שניתנת לכם ע"י אור לא עושה אתכם מלאכים, מלכים או קיסרים.
    אתם פה בשביל לשרת אותנו, אל תשכחו את זה.
    וכן זה נשמע חוצפה אבל מה לעשות כנ"ל שוטרים וכנ"ל שופטים וכל דמות סמכותית. אתם צריכים לשמש דוגמה ולעזור. לא לחוש מלכי העולם.

תודה.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של מיכאל
    לייקים
    1513
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    בחורות, עירומים, זה חולירע.

שמע, הגיע מצב שמשתמשים פונים אל הראשיים עם שאלות שפשוט אנחנו לא יודעים מאיפה הם מביאים אותם.
    זה מעצבן, זה מציק וזה לא צריך לקרות.
    עכשיו, תחשוב על זה קצת.
    אם השאלה היא חיונית, אין אף סיבה לפנות אל מנהל ראשי לפרטי, יש את פורום משוב.

אם ברצונך לסגור עם מנהל ראשי, תפנה אליו בשאלה חד פעמית בפרופיל והוא יענה לך.

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

אני רוצה לחזק את מיכאל ולהוסיף שצוות הראשיים מחוברים רוב היום והם עושים עבודה ממש טובה,כך שאם אתה כותב הודעה במשוב אף אחד לא יענה לך יומיים אחריי,כל העניין יתבצע ויסגר באותו יום ובזמן הכי קצר שאפשר מבחינתם,אל תשכח שהם לא רובוטים ויש להם בעוד דברים לטפל ואתה(לא אתה ספציפית) לא המקרה היחידי בפורום אטרף שהם צריכים לטפל בו.
    נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 15-12-2010 בשעה 23:11.

מורחקים
    לייקים
    1
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי HotDude צפיה בהודעה
    שמע, הגיע מצב שמשתמשים פונים אל הראשיים עם שאלות שפשוט אנחנו לא יודעים מאיפה הם מביאים אותם.
    זה מעצבן, זה מציק וזה לא צריך לקרות.
    עכשיו, תחשוב על זה קצת.
    אם השאלה היא חיונית, אין אף סיבה לפנות אל מנהל ראשי לפרטי, יש את פורום משוב.

אם ברצונך לסגור עם מנהל ראשי, תפנה אליו בשאלה חד פעמית בפרופיל והוא יענה לך.
    אני אענש בהתאם

אור אני לא יודע אם אתה רואה את האשכול אבל זה מה שנקרא "הכוח עלה לו לראש"
    חושב שהוא יותר טוב מאדם אחר

שוב, אתם פה בשביל לשרת אותנו. בשביל זה יש היררכיה, בשביל ליצור סדר ובשביל לעזור ל"עם הפשוט" (כביכול)

וד"א בינתיים כל מה שאני רואה בעזרה של הראשיים במשוב זה "לא מתאים לפה" / "אני מפנה מתנהל אתר"
    יש לכם גישות ואתם מבזבזים אותם על תת פורום במקום לטייל בפורום ולסדר אותו

לא סתם ביבי או אובמה הולכים לגני ילדים לספר להם סיפור
    בשביל להראות להם שהם בני אדם סה"כ ושהם לא יותר טובים ולא בלתי ניתנים להשגה.
    אם אדם מבוגר ב45+ יכול ללכת לגן ילדים ולספר לילדים בני 6 סיפור, אתם (מנהלים ראשיים) יכולים לענות להודעה ש"פשוט עם" שולח לכם.

פשוט חוצפה שאתם חושבים שאתם יותר טובים ממני.

לייקים
    1513
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי WOOOOOOW צפיה בהודעה
    אני אענש בהתאם

אור אני לא יודע אם אתה רואה את האשכול אבל זה מה שנקרא "הכוח עלה לו לראש"
    חושב שהוא יותר טוב מאדם אחר

שוב, אתם פה בשביל לשרת אותנו. בשביל זה יש היררכיה, בשביל ליצור סדר ובשביל לעזור ל"עם הפשוט" (כביכול)

וד"א בינתיים כל מה שאני רואה בעזרה של הראשיים במשוב זה "לא מתאים לפה" / "אני מפנה מתנהל אתר"
    יש לכם גישות ואתם מבזבזים אותם על תת פורום במקום לטייל בפורום ולסדר אותו

לא סתם ביבי או אובמה הולכים לגני ילדים לספר להם סיפור
    בשביל להראות להם שהם בני אדם סה"כ ושהם לא יותר טובים ולא בלתי ניתנים להשגה.
    אם אדם מבוגר ב45+ יכול ללכת לגן ילדים ולספר לילדים בני 6 סיפור, אתם (מנהלים ראשיים) יכולים לענות להודעה ש"פשוט עם" שולח לכם.

פשוט חוצפה שאתם חושבים שאתם יותר טובים ממני.
    אנחנו לא פה בשביל לשרת אותך, אנחנו לא המשרתים שלך.
    יש לנו עבודה, אנחנו פותרים את הבעיות ומבצעים את הדרישות של המשתמשים, אבל אנחנו רחוקים מלהיות משרתים.

אני ממש, אבל ממש לא מבין איך הגעת לזה שאנחנו חושבים שאנחנו יותר טובים ממך :\
    אתה אומר משהו אחד ואז אומר משהו אחר שממש לא קשור לדבר הקודם שאמרת.

כל מה שאנחנו אומרים, שיש את משוב בשביל כל השאלות שלכם.
    אנחנו לא צריכים שימלאו לנו את התיבה עם שאלות שיש להם מקום בפורום.
    לרוב, הם פשוט שאלות סתמיות, שאף אחד גם לא מתכוון לענות עליהם וזה מה שעוד יותר מעצבן.

מורחקים
    לייקים
    1
    נקודות
    1

אנחנו לא פה בשביל לשרת אותך, אנחנו לא המשרתים שלך.
    יש לנו עבודה, אנחנו פותרים את הבעיות ומבצעים את הדרישות של המשתמשים, אבל אנחנו רחוקים מלהיות משרתים.

אני ממש, אבל ממש לא מבין איך הגעת לזה שאנחנו חושבים שאנחנו יותר טובים ממך :\
    אתה אומר משהו אחד ואז אומר משהו אחר שממש לא קשור לדבר הקודם שאמרת.

כל מה שאנחנו אומרים, שיש את משוב בשביל כל השאלות שלכם.
    אנחנו לא צריכים שימלאו לנו את התיבה עם שאלות שיש להם מקום בפורום.
    לרוב, הם פשוט שאלות סתמיות, שאף אחד גם לא מתכוון לענות עליהם וזה מה שעוד יותר מעצבן.
    אתה פה בשביל לשרת את הצרכים שלי, בדיוק כמו שמפקד בצבא צריך לספק לחייל כל מה שהוא צריך בכל מובן. המפקד לא משרת של אף אחד אבל המפקד צריך לשרת את החייל ואת כל הצרכים שלו.
    אין בזה וויכוח, אתה פה בשביל לעשות סדר ולענות על הצרכים שלי, בין אם זה שאלה אישית או מחיקת תגובות לא הולמות.
    אם אני לא יכול לשלוח לאדם הודעה פרטית או הודעה בפרופיל מכיוון שאין לי "הרשאה" (של מפקח ומעלה), אותו אדם אומר לי בעצם שהוא יותר טוב ממני ולא שווה ערך כמוני. ההודעות שלי הם סתמיות וסתם מוסיפות מספר להודעות. אין להם חשיבות ומענה. ("הם פשוט שאלות סתמיות, שאף אחד גם לא מתכוון לענות עליהם וזה מה שעוד יותר מעצבן.")
    לא סתם קיבלתם מספר לא מוגבל של הודעות פרטיות. זה לא לשימוש אישי.

כל מה שאתם אומרים זה שאתם יותר טובים מאיתנו ושאתם לא ראויים להודעות שלנו.
    אין לנו שום דרך לתקשר איתכם אישית אלא רק דרך הודעה עקיפה שמופנת לכל העולם. (משוב)

אתה לא יותר טוב/חכם/מנוסה/בוגר מאף אחד.

לייקים
    1513
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אתה פה בשביל לשרת את הצרכים שלי, בדיוק כמו שמפקד בצבא צריך לספק לחייל כל מה שהוא צריך בכל מובן. המפקד לא משרת של אף אחד אבל המפקד צריך לשרת את החייל ואת כל הצרכים שלו.
    אין בזה וויכוח, אתה פה בשביל לעשות סדר ולענות על הצרכים שלי, בין אם זה שאלה אישית או מחיקת תגובות לא הולמות.
    אם אני לא יכול לשלוח לאדם הודעה פרטית או הודעה בפרופיל מכיוון שאין לי "הרשאה" (של מפקח ומעלה), אותו אדם אומר לי בעצם שהוא יותר טוב ממני ולא שווה ערך כמוני. ההודעות שלי הם סתמיות וסתם מוסיפות מספר להודעות. אין להם חשיבות ומענה. ("הם פשוט שאלות סתמיות, שאף אחד גם לא מתכוון לענות עליהם וזה מה שעוד יותר מעצבן.")
    לא סתם קיבלתם מספר לא מוגבל של הודעות פרטיות. זה לא לשימוש אישי.

כל מה שאתם אומרים זה שאתם יותר טובים מאיתנו ושאתם לא ראויים להודעות שלנו.
    אין לנו שום דרך לתקשר איתכם אישית אלא רק דרך הודעה עקיפה שמופנת לכל העולם. (משוב)

אתה לא יותר טוב/חכם/מנוסה/בוגר מאף אחד.
    כל מה שאנחנו אומרים, שאם יש לך שאלה שקשורה לפורום, תפנה לפורום משוב.
    אם אתה רוצה להגיד לראשי להתחבר למסן לדוגמה, למה לא? אתה יכול לעשות את זה.

מורחקים
    לייקים
    1
    נקודות
    1

כל מה שאנחנו אומרים, שאם יש לך שאלה שקשורה לפורום, תפנה לפורום משוב.
    אם אתה רוצה להגיד לראשי להתחבר למסן לדוגמה, למה לא? אתה יכול לעשות את זה.
    זה נחשב הודעה אידיוטית שאתה מגנה
    חוץ מזה שאתה התעלמת לגמרי מכל מה שאמרתי

בקיצור אתה מתקפל לגמרי מכל מה שאמרת
    אתה בכלל לא יודע במה להאמין
    אתה יודע שאני צודק אבל אתה מפחד מנבו כמו לא יודע מה

אתם יודעים שזה שטות גמורה ואני מקווה מאוד שאור יסנן את כל מי שמצודד בשטות הזאת.
    נערך לאחרונה על ידי WOOOOOOW; 16-12-2010 בשעה 00:20.

לייקים
    1513
    נקודות
    0
    משפט מחץ

זה נחשב הודעה אידיוטית שאתה מגנה
    חוץ מזה שאתה התעלמת לגמרי מכל מה שאמרתי

בקיצור אתה מתקפל לגמרי מכל מה שאמרת
    אתה בכלל לא יודע במה להאמין
    אתה יודע שאני צודק אבל אתה מפחד מנבו כמו לא יודע מה

אתם יודעים שזה שטות גמורה ואני מקווה מאוד שאור יסנן את כל מי שמצודד בשטות הזאת.
    אתה פשוט לא יודע על מה אתה מדבר וחבל.

מורחקים
    לייקים
    1
    נקודות
    1

חלאס לדבר שטויות
    פשוט תפסיק אתה הורס של השם של מלכי העולם שלכם

משתמש כבוד האוואטר של Toxicity
    שם פרטי
    נבו
    לייקים
    38
    נקודות
    220
    משפט מחץ
    I know nothing except the fact of my ignorance.

אתה חוצפן. אנחנו לא צריכים לשרת אותך, אתה שואל שאלה, אנחנו כאן לענות, לא להחליף לך טיטול, ולהאכיל אותך וכלום.
    אתה מבקש שינוי ניק, אתה צריך לשלם נקודות, תת ניק, אותו סיפור, אתה מבקש אנחנו עושים כשזה מתאפשר, אתה לא יכול לעשות מה שבראש שלך ואנחנו "נשרת" אותך כי אלה הצרכים שלך.

הכוח לא עלה לשום שכל ושום בטיח, כשמגיע מצב שאנשים מרגישים יתר חופשיות לשלוח הודעות לראשיים על שטויות, אז זה הזמן לעצור אותם ולהגיד שאין יותר, אין דבר כזה.
    מיכאל לא מפחד ממני, הוא מסכים איתי, יש מסכימים ויש חולקים, אתה לא יכול לצפות שכולם יסכימו איתך, יש גם חילוקי דעות בפורום ראשיים ואין מה לעשות, אי אפשר לרצות את כל העולם. אם אני כאן קובע חוק שאוסר על משתמש ליצור קשר עם ראשי על הא ודא, יש לראשי את הזכות להגיד שמבחינתו זה בסדר לקבל פניות, אז בגלל שאני לא היחידי שסובל מהOver פניות הללו, אני פותח הודעה בשם כולם ומי שמהראשיים מתנגד לזה, מוזמן להגיד כי לו אין בעיה.

איך הגעת למסקנה שאני מציג כאן שאני טוב יותר ממך? בינינו - אם משתמש צריך שיטפלו בו, אתה חושב שהוא יפנה אליי או אליך? כמובן שאליי, אז זה לא עניין של טוב או רע, של מלך או משרת, זה עניין של הצרכים שעליהם דיברת, ושהצרכים הללו באים בכמויות, ובשביל לרכז את כל הצרכים יש פורום מיועד בשביל כל זה, הראשיים יכנסו לשם ויענו בצורה מסודרת ללא אף בעיה.

אז תפסיק עם הרגשי פרנויה או לא יודע מה זה שאתה חושב שאנחנו יותר טובים ממך, אתה מציג את עצמך באור כזה עצוב שזה באמת כואב לראות אותך כותב דברים כאלה, אתה לא צריך להרגיש מסכן ושכולם טובים ממך, כולנו כאן באותה מידה, רק עם כלים שונים בידינו.
    נערך לאחרונה על ידי Toxicity; 16-12-2010 בשעה 03:00.

מורחקים
    לייקים
    1
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Toxicity צפיה בהודעה
    אתה חוצפן. אנחנו לא צריכים לשרת אותך, אתה שואל שאלה, אנחנו כאן לענות, לא להחליף לך טיטול, ולהאכיל אותך וכלום.
    אתה מבקש שינוי ניק, אתה צריך לשלם נקודות, תת ניק, אותו סיפור, אתה מבקש אנחנו עושים כשזה מתאפשר, אתה לא יכול לעשות מה שבראש שלך ואנחנו "נשרת" אותך כי אלה הצרכים שלך.

הכוח לא עלה לשום שכל ושום בטיח, כשמגיע מצב שאנשים מרגישים יתר חופשיות לשלוח הודעות לראשיים על שטויות, אז זה הזמן לעצור אותם ולהגיד שאין יותר, אין דבר כזה.
    מיכאל לא מפחד ממני, הוא מסכים איתי, יש מסכימים ויש חולקים, אתה לא יכול לצפות שכולם יסכימו איתך, יש גם חילוקי דעות בפורום ראשיים ואין מה לעשות, אי אפשר לרצות את כל העולם. אם אני כאן קובע חוק שאוסר על משתמש ליצור קשר עם ראשי על הא ודא, יש לראשי את הזכות להגיד שמבחינתו זה בסדר לקבל פניות, אז בגלל שאני לא היחידי שסובל מהOver פניות הללו, אני פותח הודעה בשם כולם ומי שמהראשיים מתנגד לזה, מוזמן להגיד כי לו אין בעיה.

איך הגעת למסקנה שאני מציג כאן שאני טוב יותר ממך? בינינו - אם משתמש צריך שיטפלו בו, אתה חושב שהוא יפנה אליי או אליך? כמובן שאליי, אז זה לא עניין של טוב או רע, של מלך או משרת, זה עניין של הצרכים שעליהם דיברת, ושהצרכים הללו באים בכמויות, ובשביל לרכז את כל הצרכים יש פורום מיועד בשביל כל זה, הראשיים יכנסו לשם ויענו בצורה מסודרת ללא אף בעיה.

אז תפסיק עם הרגשי פרנויה או לא יודע מה זה שאתה חושב שאנחנו יותר טובים ממך, אתה מציג את עצמך באור כזה עצוב שזה באמת כואב לראות אותך כותב דברים כאלה, אתה לא צריך להרגיש מסכן ושכולם טובים ממך, כולנו כאן באותה מידה, רק עם כלים שונים בידינו.
    BULLSHIT
    "כשמגיע מצב שאנשים מרגישים יתר חופשיות לשלוח הודעות לראשיים על שטויות, אז זה הזמן לעצור אותם ולהגיד שאין יותר, אין דבר כזה."
    ראשי הוא בנאדם בדיוק כמוני
    אני יכול לשלוח לו הודעה בדיוק כמו שאני יכול לשלוח לכל משתמש.
    אתה חש יותר טוב מכל משתמש אחר פה.

"אם אני כאן קובע חוק שאוסר על משתמש ליצור קשר עם ראשי על הא ודא, יש לראשי את הזכות להגיד שמבחינתו זה בסדר לקבל פניות, אז בגלל שאני לא היחידי שסובל מהOver פניות הללו, אני פותח הודעה בשם כולם ומי שמהראשיים מתנגד לזה, מוזמן להגיד כי לו אין בעיה."
    לא. אם אתה לא רוצה לקבל פניות אתה תחסום את הפרופיל שלך. אתה לא תדבר בשם כל העולם ומי שמסתייג צריך לרשום הודעה רשמית שמבחינתו מותר לקבל פניות.

"
    איך הגעת למסקנה שאני מציג כאן שאני טוב יותר ממך? בינינו - אם משתמש צריך שיטפלו בו, אתה חושב שהוא יפנה אליי או אליך? כמובן שאליי"
    לא כי אתה יותר טוב
    לא כי אתה יותר חכם
    לא כי אתה יותר מוכשר
    כי אור נתן לך כלים בשביל לעזור למשתמשים. לא בשביל לתת באנים ופה נגמר הסיפור.

אני לא עצוב אני עצבני שאתה, אדם בן 20 שאו בצבא וחוזר פעם ב.. הביתה, או שחוזר יומיות כי הוא עצלן או שבכלל לא משרת בצבא וזה בכלל עצוב, חושב שהוא יותר טוב ממני וחושב שהוא יכול להחליט חוקים לקבוצת אנשים בפורום שבכלל לא שייך לו.

ונבו, תראה את הסרט "הניסוי / The Experiment"
    זה בדיוק מה שקורה פה
    נכנסו קבוצת אנשים
    חלק הפכו לסוהרים, חלק לאסירים
    אחרי יום לסוהרים עלה הכוח לראש

מבחינתי אתה כמו השחור שחושב שהוא הבוס של הסוהרים שעומד לו אחרי שהוא נותן פקודות.
    תצפה בסרט ותחזור להגיב.
    נערך לאחרונה על ידי WOOOOOOW; 16-12-2010 בשעה 11:34.

משתמש כבוד האוואטר של -HAIM-
    שם פרטי
    חיימוביץ
    לייקים
    1234
    נקודות
    83
    פוסטים בבלוג
    77

"כשמגיע מצב שאנשים מרגישים יתר חופשיות לשלוח הודעות לראשיים על שטויות, אז זה הזמן לעצור אותם ולהגיד שאין יותר, אין דבר כזה."
    ראשי הוא בנאדם בדיוק כמוני
    אני יכול לשלוח לו הודעה בדיוק כמו שאני יכול לשלוח לכל משתמש.
    אתה חש יותר טוב מכל משתמש אחר פה.
    אף אחד לא חש כאן ! אנחנו מבצעים את המוטל על הצד הטוב ביותר לא יכול להיות שאני אקבל 100 הודעות ביום בפרטי ובפרופיל על דברים שהיו צרכים להיות במשוב ושחלקם לא קשורים אליי בכלל, ותאמין לי אני מקבל יותר, אנחנו לא חייבים לענות על כול שטות, בשביל להחליף "ניק" יש מקום בשביל זה, יש לך "באג" גם לזה יש מקום "משוב", הוא "קילל אותך" גם לזה יש מקום "משוב" וכ"ו אם אתה הייתה מקבל חצי מההודעות שאני מקבל הייתה מעוצבן בדיוק כמוני, וחוץ מיזה יש מליון דוגמאות שאני יכול להביא לך, יש לנו מספיק מה לעשות מרק לענות להודעות של משתמש, זה מפריע מאוד אתה לא יודע כמה. אולי אתה מרגיש רגשי נחיתות או משהו כזה אבל אין לך מקום להרגיש ככה אני משתדלים לעשות את הטוב לכל משתמש שצריך עזרה
    או משהו אחר .

אני לא עצוב אני עצבני שאתה, אדם בן 20 שאו בצבא וחוזר פעם ב.. הביתה, או שחוזר יומיות כי הוא עצלן או שבכלל לא משרת בצבא וזה בכלל עצוב, חושב שהוא יותר טוב ממני וחושב שהוא יכול להחליט חוקים לקבוצת אנשים בפורום שבכלל לא שייך לו.
    פה אתה חוצפן , מה איכפת לך מה הוא עשה בחיים?

ואני מדגיש "לא כל דבר פונים לראשי ישירות "

משתמש כבוד האוואטר של -OmeR-
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    47
    נקודות
    874
    פוסטים בבלוג
    5

אוקי בוא נעשה קצת סדר בדברים. כרגע הנושא הזה עליה לדיון בראשיים ואנחנו ניראה איך אנחנו קצת משנים את החוק הזה ומעדנים אותו. יכול להיות שזה ישאר ככה ויכול להיות שלא כרגע. ברור לך שהמצב כרגע לא הגינוי... ראשיים פה מקבלים הודעות פרטיות והודעות פרופיל על כל דבר שזז וזה מוגזם, מציק ומעיק. בקיצור יש דיון על זה כרגע ונחליט מה לעשות כדי לחסל את התופעה הזאת. בנתיים אין צורך להתעצבן.

תקצירי ספורט מהארץ ומהעולם בלעדי לאטרף:

משתמש כבוד האוואטר של Toxicity
    שם פרטי
    נבו
    לייקים
    38
    נקודות
    220
    משפט מחץ
    I know nothing except the fact of my ignorance.

""
    איך הגעת למסקנה שאני מציג כאן שאני טוב יותר ממך? בינינו - אם משתמש צריך שיטפלו בו, אתה חושב שהוא יפנה אליי או אליך? כמובן שאליי"
    לא כי אתה יותר טוב
    לא כי אתה יותר חכם
    לא כי אתה יותר מוכשר
    כי אור נתן לך כלים בשביל לעזור למשתמשים. לא בשביל לתת באנים ופה נגמר הסיפור."

אז אם היית קורא את מה שרשמתי בסוף, לא היית אומר את מה שאמרת, אבל בשבילך אני ארשום בכל זאת:
    "אתה לא צריך להרגיש מסכן ושכולם טובים ממך, כולנו כאן באותה מידה, רק עם כלים שונים בידינו."

לגבי הציטוט הראשון, לא - אתה לא יכול לשלוח לי הודעה כמו שאתה שולח הודעה לכל משתמש, זה מה שהחוק מדבר עליו. אני לא חש, ונראה לי שבינינו אתה חש ונותן לעצמך קצת קרדיט ויתר זכות לדבר אליי איך שאתה רוצה, זה לא עובד ככה. כמו שאני לא אומר עליך שאתה חש, ומה אתה עושה בחיים או לא עושה בחיים, ככה אין לך את הזכות לשפוט/לבקר אותי.

הציטוט השני, אני לא אחסום את הפרופיל שלי בגלל משתמשים כמוך, יש אנשים אחרים שמהם אני כן רוצה לקבל הודעות פרטיות. זה נשמע לך הגיוני שאני צריך לחסום לעצמי את הפרופיל מלקבל פניות כאלה, כי יש משתמשים שמציקים?
    אם זה ככה, מזל שהראשיים קובעים את כל זה, אז יש מתנגדים ויש כאלה שלא, אז עד שהסיפור הזה יתברר, החוק הזה חי וקיים, ואתה לא תגיד לי מה לעשות עם הפרופיל שלי.

ועד התגובה הבאה שלך, שוב. אני חושב שהדעה שלך עדיין עצובה בעיניי, אם אתה חושב שאני מאמין שאני יותר טוב ממך, באמת, זה רק מוציא את הרחמנות שבי.
    נערך לאחרונה על ידי Toxicity; 16-12-2010 בשעה 13:51.

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,800 | הודעות: 8,173,387 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect