נכתב במקור על ידי
Toxicity
אתה חוצפן. אנחנו לא צריכים לשרת אותך, אתה שואל שאלה, אנחנו כאן לענות, לא להחליף לך טיטול, ולהאכיל אותך וכלום.
אתה מבקש שינוי ניק, אתה צריך לשלם נקודות, תת ניק, אותו סיפור, אתה מבקש אנחנו עושים כשזה מתאפשר, אתה לא יכול לעשות מה שבראש שלך ואנחנו "נשרת" אותך כי אלה הצרכים שלך.
הכוח לא עלה לשום שכל ושום בטיח, כשמגיע מצב שאנשים מרגישים יתר חופשיות לשלוח הודעות לראשיים על שטויות, אז זה הזמן לעצור אותם ולהגיד שאין יותר, אין דבר כזה.
מיכאל לא מפחד ממני, הוא מסכים איתי, יש מסכימים ויש חולקים, אתה לא יכול לצפות שכולם יסכימו איתך, יש גם חילוקי דעות בפורום ראשיים ואין מה לעשות, אי אפשר לרצות את כל העולם. אם אני כאן קובע חוק שאוסר על משתמש ליצור קשר עם ראשי על הא ודא, יש לראשי את הזכות להגיד שמבחינתו זה בסדר לקבל פניות, אז בגלל שאני לא היחידי שסובל מהOver פניות הללו, אני פותח הודעה בשם כולם ומי שמהראשיים מתנגד לזה, מוזמן להגיד כי לו אין בעיה.
איך הגעת למסקנה שאני מציג כאן שאני טוב יותר ממך? בינינו - אם משתמש צריך שיטפלו בו, אתה חושב שהוא יפנה אליי או אליך? כמובן שאליי, אז זה לא עניין של טוב או רע, של מלך או משרת, זה עניין של הצרכים שעליהם דיברת, ושהצרכים הללו באים בכמויות, ובשביל לרכז את כל הצרכים יש פורום מיועד בשביל כל זה, הראשיים יכנסו לשם ויענו בצורה מסודרת ללא אף בעיה.
אז תפסיק עם הרגשי פרנויה או לא יודע מה זה שאתה חושב שאנחנו יותר טובים ממך, אתה מציג את עצמך באור כזה עצוב שזה באמת כואב לראות אותך כותב דברים כאלה, אתה לא צריך להרגיש מסכן ושכולם טובים ממך, כולנו כאן באותה מידה, רק עם כלים שונים בידינו.