נכתב במקור על ידי
Crystal
אוקיי, קראתי מה שכתבת ומה שכתבו לך.
ואלוהים ישמור, לכל המגיבים פה למיניהם "אתה עדיין ילד" "פחחחח הצחקת אותי" "אתה עדיין לא מוכן"
ככה אתה חושבים שאתם עוזרים לו?!
לכל בן אדם יש פעם ראשונה ותאמינו לי גם בקשר הראשון שלכם פחדתם! אז מה? נפיל אותו על הרגליים? נגיד לו שהוא לא יכול?! נגיד לו שהוא עדיין ילד?!?!
כאילו מה, הוא בן 14-15 בערך, חצי ממכם כבר התנשקו ועשו סקס עוד לפני שהם הגיעו לגיל הזה וגם היו במערכות יחסים!
אז כל "מיסטר נואו איט אל" למיניהם, שבו בצד, אם אין לכם משהו חכם כדי לעזור לו (כי למקרה ששכחתם זה מה שהוא ביקש) אז אל תגיבו.
חכמולוגים.
בכל מקרה, אני מבינה שזה קשה לך כי אתה רגיל למשהו שנמשך מעט ונגמר מהר.
אבל אני לא חושבת שאתה איתה מהסיבות הנכונות, איך אני אומרת את זה? מהתגובות שלך.
אתה מדבר על זה שהיא פצצה ושהיא יפה, ונראה לי שרק בגלל זה אתה רוצה להיות איתה, שהיופי שלה זה העיקרי והאופי זה השולי, כשזה בכלל אמור להיות ההפך.
אבל בכל זאת אם אתה רוצה לנסות, חושב שרגשות יתפתחו אצלך, הנה מה שאני חושבת שאתה צריך לעשות:
קודם כל לא להסתכל לצדדים, יש הרבה בנות יפות והרבה פיתויים, החוכמה כאן זה להישאר נאמן, כי ברגע שתפגע בה, היא תלך.
תנסה להתרחק קצת מידידות שלך, כדי לא לתת לה תחושת קנאה שהיא יכולה לאבד אותך כל כך מהר ואחרי זה אתם תריבו על שטויות.
צא איתה לסרט, צא איתה לארוחת ערב, תראה איך אתה לידה כשאתם לבד, איך היא כשאין אף אחד מסביב, תכיר אותה קצת יותר, אתם רק בהתחלה.
זה אולי קשה לך, אבל זה אפשרי.
אם אתה צריך לדבר עם מישהו או עוד עצות, אתה מוזמן לשלוח הודעות לפרטי.
מקווה שעזרתי =]