אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
|
|
אכן בתורה לא מתואר על בריאת העולם מבחינה גשמית אך כן מתואר על כך בקבלה.
כדי להסביר על כך,זה דורש נושאים גדולים יותר להבנה ולכן אין באפשרותי לכתוב על כך בפורום(עקב כמות המידע שאני צריך לכתוב).
הוכחתי את טענתי שאין אני ממציא דברים ואני בטוח שבשיטוט קל באינטרנט,אתה תוכל למצוא על זה מידע.
סטפן רוברטס
Come Out
מעניין שאתה באופן שיטטתי מתעלם ממני מה מפחיד אותך?
בוא נכנס לכל מה שאתה רוצה אני בקיא בשני התחומים בעיקר במדעים המדוייקים ומקרה גם במכיניקה הקוונטית ובכל מנגנונייה..
זרוק כל מה שאתה רוצה ניראה כמה אתה באמת בקיא בתחומים האלו הרבה זמן לא ישבתי לשיחה טובה על החלקיק הקוונטי, אגב ארצה לנצל הזדמנות זאת כדי לשאול אותך על מאפייניו של החלקיק הקוונטי ועל אופיו (כמובן במילים שלך כי את הניסוח של ויקיפדיה אני מזהה)
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
יותר טוב,
התלמוד,המשניות וכל שאר הדברים שנכתבו על ידי מעשי אדם על פי היהדות.
מבחינתי זה שטויות.
כי גם זה סותר את מה שכתוב בתורה שאלוהים ברא את הכל ב6 ימים.
ראיתי משהו מעניין באתר "כיפה":
כבר שנה וקצת אני מתכתבת עם ילדה חילונית,בת 13 ויצא לנו לדבר הרבה על האמונות השונות שלנו. היא מאמינה בתורת האבולוציה, ואני, כמובן, בתורה ובקב"ה.
רציתי שתעזרו לי למצוא דרך "להחזיר אותה בתשובה".. בהקצנה . שכחתי לציין שהיא גם לא מאמינה בתורה, וחושבת שהוא ספר רגיל, כמו כל הספרים. רציתי למצוא טיעונים, שיוכיחו שהתורה אכן נכונה, ושה´ ברא את העולם, ושבעצם...האבולוציה לא נכונה!.
נורא עצוב לי שיש כאלה שלא מודעים לגדולה של הקב"ה, ומאמינים בגורל ובטבע.
תודה!
רות בבקשה לא לציין את שם משפחתיהרב אומר שיום בבריאת העולם יכול להיות תקופה של מיליון שנה.תשובת הרב:
אני ממש מצטער על האיחור בתשובה.
כידוע, תורת האבולוציה היא דוקא אחת התורות שמאוד מסתדרות עם בריאת העולם.
כבר גדולי ישראל אמרו שאין להבין את פרשת בראשית כפשוטה ויש בה סודות ועומק רב. חלקם גם טענו שאין ללמוד אותה כי זה רק גורם להבנה שגויה.
תורת האבולוציה ובייחוד המפץ הגדול אלו תורות שמסתדרות מאוד טוב עם התורה. ויש גם ספרים שמסבירים את זה. אני לא זוכר את שמם אבל ניתן לעשות חיפוש באינטרנט, כדאי גם לקרוא את ספרי הרב זמיר כהן שמוכיח מהמדע את התורה.
צריך להבין ש"יום" שמצוין בבריאת העולם איננו מציין יום כמו היום (הרי השמש והירח נבראו ביום הרביעי) אלא תקופה. תקופה יכולה להיות גם 1000000 שנה.
והוא גם ממליץ לקרוא את ספרי הרב זמיר כהן,שתומך באמונה שהמים הם המקור של הכל.
הנה סרטון שמראה את גדולתו של הרב זמיר כהן:
מסקנה:
אין לי כח לכתוב את המסקנה,היא די ברורה.
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
LokomotivKid
http://9gag.com/icecreamman?success=1
קישוריית המדריכים של Mslipknot
LokomotivKid
בקיצור: אני יכול לזרוק פה עד מחר קישורים שאין לי מושג מה הם אומרים אבל הבנתי שהם תומכים גם בדת שלי וגם במדע אז אולי זה ישכנע אותך, אבל אם בא לך לדבר על כשפים חציית ים וממבו ג'מבו- בזה אני בקיא.
עשה טובה בחור, לך לסיפרייה הקרובה לביתך ופתח ספר כלשהו שתמצא שם על מדע- לפחות תבין את הבסיס.
סטפן רוברטס
Come Out
LokomotivKid
אז באיזה זכות אתה בכלל דן בהם?
אין לך מושג ורוד על מה אתה מדבר וזה מרתיח לראות אותך רותם תחום כזה במדע לאג'נדה האישית שלך!
שום דבר שכתוב בכתבה הזאת לא נכון והשרלטן הזה מיכאל לייטמן הוא בושה לקהילה המדעית, אין לו שום מחקר מהשנים האחרונות ששווה בכלל דיון..
ובהקשר לכל השאר, הדברים עברו סילוף מפחיד ע"י מנגנון הסתה שלא בוחל באמצעים וכלליות הסרט בליפ מכיל בתוכו מאות אי דיוקים והנחות לא מבוססות שלא היה מתקבלים בתור בדיחה בקהילה..
שורה תחתונה תעשה לי טובה שתבין את התחום אפילו קצת תחזור לפה נשב לשיחה נורמאלית
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
LokomotivKid
סטפן רוברטס
Come Out
אני אמרתי שהוא קשור לביולוגיה בצורה כלשהי?
לא.
הוא פשוט שקרן שמוציא לנו עובדות מהאוויר.
ואם KOHEN13 ירצה להגיד שהוא פיזיקאי מוערך בקהיליה.
אין לו אפילו ספר אחד מדעי...
אבל יש לו כמות נאותה של ספרי דת:
"ממעמקים" - הגות בנושא דת ואתאיזם, הודפס בסוד בארץ בתקופת שהותו בברית המועצות
"הדרך חזרה" - אוטוביוגרפיה (הוצאת מעריב).
ביוגרפיה על הרבי מלובביץ': "בעין הלב"."נביא מקרבך" (מהדורה מחודשת ומורחבת של "בעין הלב") "מה רבו מעשיך ה'", בשיתוף עם הרב יוסף גינזבורג (בהוצאת שמי"ר)
"התשובה", (בהוצאת חוצה)
LokomotivKid
חח לא הבנת
אמרתי שמה הוא קשור לאבולוציה אם הוא בכלל פיזיקאי, זה עוד דרך שארגונים כמו שופר והידברות עובדים על אנשים, מביאים אנשים מתחום מדעי כלשהו שלא קשור בשום אופן לתיאוריה שדנים בה, ואומרים: הנה! הוא מאמין בקב"ה! אתם רואים!!
למי אכפת אם הוא פיזיקאי, גיאולוג או אפילו השרת של האולם שמרצים בו- אם הוא לא מאמין ורוצה לנאום- בכבוד.
סטפן רוברטס
Come Out
טוב טעות שלי בלבלתי בין ברנובר לבין לייטמן
לייטמן הוא בכלל רופא שיניים עם דוקטורט לפילוסופיה מה שאומר בעצם שזה כמו שגננת תעמוד בראש צוות תקיפה של הימ"מ...
נערך לאחרונה על ידי Ori; 01-01-2011 בשעה 01:54.