קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 54
    הודעה אחרונה: 25-01-2006, 20:18
  2. להתקשר מחו"ל לארץ בפשטות ובזול!
    על ידי FantoM בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 16-12-2005, 20:01
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 21:42
  4. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 19-06-2005, 06:03
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 57

היסטוריה של היקום מוסברת בפשטות - עמוד 3

משתמש ותיק האוואטר של Mslipknot
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    67
    נקודות
    1
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Atheist Peace

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    חח לא הבנת

אמרתי שמה הוא קשור לאבולוציה אם הוא בכלל פיזיקאי, זה עוד דרך שארגונים כמו שופר והידברות עובדים על אנשים, מביאים אנשים מתחום מדעי כלשהו שלא קשור בשום אופן לתיאוריה שדנים בה, ואומרים: הנה! הוא מאמין בקב"ה! אתם רואים!!

למי אכפת אם הוא פיזיקאי, גיאולוג או אפילו השרת של האולם שמרצים בו- אם הוא לא מאמין ורוצה לנאום- בכבוד.
    הארגונים להחזרה בתשובה צריכים כאלו שרלטנים שמשקרים לאנשים בעיינים ויש להם איזשהו תואר בנושא מדעי.
    וככה הם מראים שגם מדענים תומכים ביהדות.
    וכמובן שהפאנטים התמימים שלהם אוכלים את זה בלי לבדוק שום דבר.
    )לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
    LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
    LokomotivKid
    http://9gag.com/icecreamman?success=1
    קישוריית המדריכים של Mslipknot

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    טוב טעות שלי בלבלתי בין ברנובר לבין לייטמן
    לייטמן הוא בכלל רופא שיניים עם דוקטורט לפילוסופיה מה שאומר בעצם שזה כמו שגננת תעמוד בראש צוות תקיפה של הימ"מ...
    חלקיקים אינפורמטיביים!!

אה ואלמוגים זה דומם.

נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 01-01-2011 בשעה 01:59.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

ראיתי את זה כבר בכל מקרה עזוב אותך שטויות כבר כואבת לי הבטן מהסירטונים האלו..
    מילא להביך את עצמם בחדרי חדרים אבל גם בטלויזיה זה דורש אומץ!

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    ראיתי את זה כבר בכל מקרה עזוב אותך שטויות כבר כואבת לי הבטן מהסירטונים האלו..
    מילא להביך את עצמם בחדרי חדרים אבל גם בטלויזיה זה דורש אומץ!
    חחחח כן זה אכן הורג מצחוק

עדיין זה מצחיק, יצא לי לראות שיעור שלו בערוץ תכלת (או הקבלה איך שלא קוראים לזה), לפי דעתי? יש לו אחלה חומר כי אין מצב שהוא פיכח בשידור.
    נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 01-01-2011 בשעה 02:01.
    סטפן רוברטס

Come Out

שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    67
    נקודות
    1
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Atheist Peace

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    חחחח מה אתה לא יודע? לאסי היא צומח!

הסרטון הזה בכלל הורג אותי,
    אין אין לייטמן הוא פשוט אידיוט.
    הוא לא מדען,הוא משחק איתנו חי צומח דומם...
    LokomotivKid

ראשית,אני בן 16,מסורתי, שלא עוסק באף תחום מדע שהוא.המטרה שנכנסתי לפורום זה הוא לעלות ואפילו במקצת את הרמה הרוחנית לאנשים שכן,ככל שהאדם נמצא במישור הגשמי,כך לא יהיה טוב לו בחיים(ובטח ובטח שלא טוב לנשמה) וזה נובע מההתעסקות בתפל ולא בעיקר.
    אני בטוח שאם אשאל אתכם וכן אנשים בעלי השקפת עולם דומה לשלכם,האם באמת טוב לכם בחיים? אני דיי בטוח שתענו בשלילה.
    כמובן שיהיו אנשים שיגידו שמסיבות,אלכוהול,כסף וכו'...זה מה שהופך אותם למאושרים,אבל ברגע שהם יחשבו לעצמם,"מה הטעם?", הם יידעו שאלו הנאות רגעיות שרק משביעות את הגוף ולא את הנשמה.
    אשמח אם תענו לי:מהי מטרת העולם ו/או לשם מה אנו חיים?

ציטוט נכתב במקור על ידי kohen13 צפיה בהודעה
    ראשית,אני בן 16,מסורתי, שלא עוסק באף תחום מדע שהוא.המטרה שנכנסתי לפורום זה הוא לעלות ואפילו במקצת את הרמה הרוחנית לאנשים שכן,ככל שהאדם נמצא במישור הגשמי,כך לא יהיה טוב לו בחיים(ובטח ובטח שלא טוב לנשמה) וזה נובע מההתעסקות בתפל ולא בעיקר.
    אני בטוח שאם אשאל אתכם וכן אנשים בעלי השקפת עולם דומה לשלכם,האם באמת טוב לכם בחיים? אני דיי בטוח שתענו בשלילה.
    כמובן שיהיו אנשים שיגידו שמסיבות,אלכוהול,כסף וכו'...זה מה שהופך אותם למאושרים,אבל ברגע שהם יחשבו לעצמם,"מה הטעם?", הם יידעו שאלו הנאות רגעיות שרק משביעות את הגוף ולא את הנשמה.
    אנחנו כאן כדי לספק את האורמלינאוקה- שזה אמיתי בדיוק כמו הנשמה, אין דבר כזה נשמה- זה עוד אחד מהדברים האלה שהדת המציאה.

ולמה? אני די בטוח שאני ישן יותר שעות ממך כי אני לא צריך לקום ולדבר עם מישהו כל יום (בלי שהוא עונה גם), אני אוכל מה שאני רוצה ולא מוגבל מבחינת כשרות, אני מתחיל עם כל בחורה שבא לי- גם עם גויות, אז הייתי אומר שאני נהנה יותר ממך ולא שאתה יותר ממני :\:\.

המטרה שלי לפחות זה לחיות, להתרבות, להכיר, "לטעום"- בקיצור ליהנות ולהתנסות ובו זמנית לדאוג לצאצאים שימשיכו אותי .

מטרת העולם? לא הבנתי תנסח מחדש בבקשה.
    סטפן רוברטס

Come Out

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

שמע תעשה לי טובה רוצה לזרוק שטויות לאויר בבקשה אני אפנה אותך לעשרות אלפים מקומות אחרים אבל אל תתימר להכליל אותנו בתוך איזה סוג של קהילה שאתה חושב שאתה מכיר!
    אתה פשוט מראה צורת חשיבה שבלונית ומפלה של הקהילה הדתית ובאמת שחבל לי עליך יכולת להיות אדם טוב יותר אם לא היו מצליחים לדחוף לך לתוך את הראש את כל הממבו ג'בו הזה.

שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    67
    נקודות
    1
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Atheist Peace

ככל שהאדם נמצא במישור הגשמי,כך לא יהיה טוב לו בחיים-
    זאת אומרת שדת זה סמים?
    אני דיי בטוח שתענו בשלילה.-
    ההפך,אני מנסה להנות מכל רגע.
    כי חיים רק פעם אחת.
    כמובן שיהיו אנשים שיגידו שמסיבות,אלכוהול,כסף וכו'...זה מה שהופך אותם למאושרים-
    אנחנו בעידן טכנולוגי,אפשר לעשות מלא דברים.
    אני נהנה.
    הם יידעו שאלו הנאות רגעיות שרק משביעות את הגוף ולא את הנשמה
    .-
    בהתחלה תוכיח לי שיש נשמה
    מהי מטרת העולם ו/או לשם מה אנו חיים? -
    המטרה שלנו בעולם היא להיוולד,ללמוד,לעבור את הצבא בשלום,להמשיך ללמוד לקראת השלב הבא,לעבודה,להביא ילדים לעולם,לחיות חיים טובים,לצאת לפנסיה,ומשם אנחנו נפנה את מקומנו לדור הבא.
    זהו.
    שאלות אחרי המוות,אי אפשר לענות עליהן.
    לא במוות קליני ולא בשום ספר.
    LokomotivKid

אסביר בנוגע למישורים בכדי שלא יווצר אי-הבנה:
    אנשים הנמצאים במישור הגשמי(רוב האנשים בעולם נמצאים במישור זה),בהשקפת עולמם,החברה היא במרכז.לעומת זאת,אנשים הנמצאים במישור הרוחני,בהשקפת העולם ה' הוא במרכז ורק לאחר מכן נמצאת החברה.

אם אני ממזג את תשובתכם בנוגע למטרתנו,אני מגיע למסקנה שאתם חיים רק על פי מה שאנשים רוצים/קובעים שתחשבו ואין לכם דעת עצמית משלכם.

הנשמה הינה דבר רוחני ולא דבר פיזי,כמו שרגשות לדוגמא אינם פיזיים אלא רוחניים.אי-אפשר להוכיח באופן פיזי שהנשמה קיימת כמו שאי-אפשר להוכיח שרגשות קיימים מבחינה פיזית,אך אנו יודעים למרות זאת שלבני האדם יש רגשות כך שבאותה מידה זה אינו שולל את קיומה של הנשמה.

דרך אגב,על פי התורה,ככל שהטכנולוגיה מתקדמת,ככה המוסר בעולם יורד.

אסביר בנוגע למישורים בכדי שלא יווצר אי-הבנה:
    אנשים הנמצאים במישור הגשמי(רוב האנשים בעולם נמצאים במישור זה),בהשקפת עולמם,החברה היא במרכז.לעומת זאת,אנשים הנמצאים במישור הרוחני,בהשקפת העולם ה' הוא במרכז ורק לאחר מכן נמצאת החברה.-

אז לדעתך לשים אל שקיומו מוטל בספק עצום במרכז- זה נורמלי?

אם אני ממזג את תשובתכם בנוגע למטרתנו,אני מגיע למסקנה שאתם חיים רק על פי מה שאנשים רוצים/קובעים שתחשבו ואין לכם דעת עצמית משלכם.-

חחחח בניגוד אליך? אתה חי לפי ספר שאומר לך מה לעשות ולפי פרשנים שאומרים לך מה לעשות- אתה הוא זה שקובעים לו ואתה הוא החסר דעה עצמית אז אנא ממך- חסוך מאיתנו את דברי ההבל שלך.

הנשמה הינה דבר רוחני ולא דבר פיזי,כמו שרגשות לדוגמא אינם פיזיים אלא רוחניים.אי-אפשר להוכיח באופן פיזי שהנשמה קיימת כמו שאי-אפשר להוכיח שרגשות קיימים מבחינה פיזית,אך אנו יודעים למרות זאת שלבני האדם יש רגשות כך שבאותה מידה זה אינו שולל את קיומה של הנשמה.-

אי אפשר להוכיח רגשות? שוב אתה לוקה בבורות, למשל: חרדה היא גם מצב פיזיולוגי, אני יכול להוכיח כי אדם נתון תחת חרדה על פי פעולות שהוא מבצע\ מתבצעות בגופו.

דרך אגב,על פי התורה,ככל שהטכנולוגיה מתקדמת,ככה המוסר בעולם יורד-

למי אכפת האמת? זה לא נכון, ממש לא, עם הקדמה באה נאורות עד כמה שאני יודע, ובינתיים הדת היא הדבר הכי חשוך שיש כיום, אבל בכל זאת תביא לי מקור בבקשה, כמו כן שים לב שאמרת התורה

.
    באדום.
    נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 01-01-2011 בשעה 02:48.
    סטפן רוברטס

Come Out

שאלה זו מעידה על השקפת עולמך שכן באותה מידה אנשים הנמצאים במישור הרוחני,יכולים לראות אנשים אשר אינם מאמינים בכלום כלא נורמלים.

חחחח בניגוד אליך? אתה חי לפי ספר שאומר לך מה לעשות ולפי פרשנים שאומרים לך מה לעשות- אתה הוא זה שקובעים לו ואתה הוא החסר דעה עצמית אז אנא ממך- חסוך מאיתנו את דברי ההבל שלך

התורה והקבלה מזכירים לבני האדם,כיצד לחיות נכון בעולם זה בשביל שיהיה טוב להם ולנשמה(עקב ירידת הרוחניות ועלייית הגשמיות).
    למיטב ידיעתי-אלכוהול,סמים,מסיבות וכן כל הדברים שבני הנוער מתעסקים היום,מביאים רק רע וצרות.

אי אפשר להוכיח רגשות? שוב אתה לוקה בבורות, למשל: חרדה היא גם מצב פיזיולוגי, אני יכול להוכיח כי אדם נתון תחת חרדה על פי פעולות שהוא מבצע\ מתבצעות בגופו.

ולכן,בהמשך לתשובתך,ניתן להוכיח שיש נשמה עצם היותנו חיים.שים לב לדומה שבין המילים נשמה ולנשום שכן,אם תחסיר את אותיות היחס והמוספיות,תקבל 3 אותיות במשותף.

למי אכפת האמת? זה לא נכון, ממש לא, עם הקדמה באה נאורות עד כמה שאני יודע, ובינתיים הדת היא הדבר הכי חשוך שיש כיום, אבל בכל זאת תביא לי מקור בבקשה, כמו כן שים לב שאמרת התורה

אם אתה רוצה לקבל מקורות וכן להחכים בעוד נושאים,אני ממליץ לך ללכת לשיעורי תורה.
    נערך לאחרונה על ידי kohen13; 01-01-2011 בשעה 03:07.

שאלה זו מעידה על השקפת עולמך שכן באותה מידה אנשים הנמצאים במישור הרוחני,יכולים לראות אנשים אשר אינם מאמינים בכלום כלא נורמלים.-

אל שברא את עצמו או היה שם כל הזמן? לא יותר "הגיוני".

חחחח בניגוד אליך? אתה חי לפי ספר שאומר לך מה לעשות ולפי פרשנים שאומרים לך מה לעשות- אתה הוא זה שקובעים לו ואתה הוא החסר דעה עצמית אז אנא ממך- חסוך מאיתנו את דברי ההבל שלך

התורה והקבלה מזכירים לבני האדם,כיצד לחיות נכון בעולם זה בשביל שיהיה טוב להם ולנשמה(עקב ירידת הרוחניות ועלייית הגשמיות).
    למיטב ידיעתי-אלכוהול,סמים,מסיבות וכן כל הדברים שבני הנוער מתעסקים היום,מביאים רק רע וצרות.

למה? לפעמים זה ראש טוב- תלוי במינון, והתורה מתירה לך שיהיה לך עבדים, מתירה לך לרצוח מחלל שבת, ועוד זוועות שונות- אבל מזה כמובן מתעלמים.

ולכן,בהמשך לתשובתך,ניתן להוכיח שיש נשמה עצם היותנו חיים.שים לב לדומה שבין המילים נשמה ולנשום שכן,אם תחסיר את אותיות היחס והמוספיות,תקבל 3 אותיות במשותף.-

ואם לא בא לי להחסיר? מה תגיד אז? שאני לא פתוח? לקבל כל בולשיט שאומרים לך זה להיות פתי ותו לא.

לא! לא ניתן להוכיח נשמה בעצם היותנו חיים! מכיוון שעולם המדע לא תומך בנשמה, המדע לא אומר: "יש לך נשמה אז אתה חי"- לכן אני לא מקבל את הטיעון שלך, שוב תזכור שעוד לא הוכחת אפילו שיש דבר כזה נשמה.

אם אתה רוצה לקבל מקורות וכן להחכים בעוד נושאים,אני ממליץ לך ללכת לשיעורי תורה.

לשיעורי תורה אני אלך כשמישהו אולי יערער אותי עם טענה שפויה- מה שלא קרה וכנראה שגם לא יקרה.....
    עניתי לך, טעות שלי- שמתי לב שקשה לקרוא קצת, אז פשוט תסמן את הטקסט וזה יהיה קריא יותר.
    נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 01-01-2011 בשעה 03:16.
    סטפן רוברטס

Come Out

למה? לפעמים זה ראש טוב- תלוי במינון, והתורה מתירה לך שיהיה לך עבדים, מתירה לך לרצוח מחלל שבת, ועוד זוועות שונות- אבל מזה כמובן מתעלמים.

אשמח אם תראה לי הוכחה לדברייך.

ואם לא בא לי להחסיר? מה תגיד אז? שאני לא פתוח? לקבל כל בולשיט שאומרים לך זה להיות פתי ותו לא.

זה לא אומר שאתה לא פתוח אלא מעיד על כך שאתה עיוור/לא מודע/מתכחש לחיי היומיום שלך ולשפה שלך.
    עוד דוגמאות לכך הם:
    אדמה-אדם.
    שמים-מים.

כמובן שאין צורךלהסביר,צירוף מקרים לא יכול להתקבל על הדעת במקרה זה.
    אין זה קשור לנושא איך תידע שהשפה העיברית הנה השפה הקדושה ביותר המכילה רבדים עצומים של כוחות ורמזים(כמובן שגם ספר התורה והקבלה).

העייפות מתחילה להשפיע ולכן אמשיך להגיב יותר מאוחר.
    נערך לאחרונה על ידי kohen13; 01-01-2011 בשעה 03:38.

שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    67
    נקודות
    1
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Atheist Peace

אשמח אם תראה לי הוכחה לדברייך.

הוכחה לזה שאלכוהול יכול להביא לך ראש טוב?

זה לא אומר שאתה לא פתוח אלא מעיד על כך שאתה עיוור/לא מודע/מתכחש לחיי היומיום שלך ולשפה שלך.
    עוד דוגמאות לכך הם:
    אדמה-אדם.
    שמים-מים.

כמובן שאין צורךלהסביר,צירוף מקרים לא יכול להתקבל על הדעת במקרה זה.
    אין זה קשור לנושא איך תידע שהשפה העיברית הנה השפה הקדושה ביותר המכילה רבדים עצומים של כוחות ורמזים(כמובן שגם ספר התורה).

איזה צירוף מקרים?די להיות אטום מכל בחינה.
    זה כמו שאני דיברתי עם מישהו על מה הוא שומע.
    ואני אמרתי לו אני שומע האבי מטאל והוא פשוט ענה לי בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע וככה עד שחסמתי אותו במסן.
    זה בדיוק מה שאתה עושה.
    אתה חוזר על הדברים שאתה אומר.
    תכנס לוויקיפדיה תקרא קצת על היווצרות העולם שלנו.
    בכחול
    נערך לאחרונה על ידי Mslipknot; 01-01-2011 בשעה 03:39.
    LokomotivKid

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:12.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,462 | הודעות: 8,199,055 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect