|
|
לכל האתאיסטים שמגיבים פה, אנא תנו לי להגיד לכם מי אתם, אתם טיפשים, טיפשים מוחלטים!! אין הדעות שלי קצוניות, אלא שלכם, איך דעות רוב הציבור קיצוניות? איך אני בדיוק מזבל את השכל בקשר לאינשטיין? מי שפרסם פה את הערך על אינשטיין, תקרא אותו לפני שאתה מפרסם אותו!!!!!!!!!! הוא אומר בעצמו שהוא לא אתאיסט!!!!!!!! בקשר לאלה שאומרים שהמדענים הם אתאיסטים, לידיעתכם 60% מהמדענים בארה"ב מאמינים בה', והאחוז רק גודל, אז תפסיקו לזבל את השכל בבולשיט מוחלט!!!!!!! אתםטוענים שהיקום נוצר במקריות, אז אתם בעצמכם מקרה אנושי מצער בהחלט, אלו שאומרים שהקום לא נוצר במקריות אלא ב"התגלגלות ביולוגית" הם טיפשים, אם משהו נוצר או אם משהו קרה ללא גורם, זאת מקריות!! בואו נסכם את זה כך, האתאיסטים הם זן טיפשי שיכחד עוד מעט.
אתה חתיכת אוויל, כסיל שלא ראיתי מעודי! 93% מהמדענים פאקינג אתאיסטים אז תפסיק לדבר שטויות!- הדת המטומטמת שלך היא זו שתיכחד כי היא פרימיטיבית ומפגרת ואתה הנציג של זה, איינשטיין מעולם לא אמר שהוא מאמין באל כלשהו וטען שהתנ"ך זה אוסף של אגדות- עשה לי טובה וסתום אם אתה לא יודע, אין לך ידע בסיסי אפילו במפץ הגדול\ אבולוציה\ אביוגנזה- אתה מושפע ממחזירים בתשובה מטומטמים ואתה חוזר על טענות שלהם וקורא לזה "מדע".
אתה יותר ממוזמן לרכז את כל הטענות שלך (או של מי שאתה מושפע ממנו)- אני הייתי רוצה לראות מה אתה יודע ולא יודע ומאיפה אתה כל כך בטוח בעצמך- אני בטוח שאתה הדיוט מוחלט ברוב הנושאים- בוא תוכיח אחרת.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
אתה לא יודע כלום xyossizx, אתה סתם זורק שטויות לאוויר שאתה רק מקווה שהן נכונות, 60% מהמדענים בארה"ב מאמינים בה', וזה בדוק, אתאיסטים הם רק 5% אחוז בארה"ב, שלא נדבר על ישראל, האביוגנזה הזאת שלך היא שטות אחת גדולה, זה כמו שתגיד שהמונה ליזה זה צבעים שנשפכו בטעות ויצרו תמונה, אתה סתם מושפע מסרטונים עלובים ביו טיוב. ואנשטיין כן טען שהוא מאמין באל, תראה את הערך שלו בויקיפדיה.
ואין מה לעשות, אוהב אתה את זה או לא, אחוז האנשים הדתיים בעולם גדל.
דוד 3 אני מבין שלא לימדו אותך לקרוא בכיתה א' והבנת הנקרא שלך לא משהו..
באמת מקרה מצער
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מעניין אותי מאיפה אתה שואב את הנתונים המגוחכים האלו,
כי בפעם האחרונה שבדקתי (באנציקלופדיות וספרי תאולוגיה),
ישנם יותר אתאיסתים רק בארה״ב עצמה, מאשר יהודים דתיים בכל העולם.
דבר נוסף, רובם המוחלט של המדענים בעלי השם העולמי הינם אתאיסתים.
גם מידע זה הוא פריו של סקרים ובדיקות שטח, ולא שליפת נתונים מהראש.
בדיוק כמו שאחוז האתאיסטים בעולם גדל ב 1.5% בחמש שנים האחרונות.
נערך לאחרונה על ידי rcl-nadav; 02-01-2011 בשעה 17:32.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
זה לא משנה מה אנשים חושבים-
זה לא משנה את העובדה שיש אלוהים![]()
לידיעתכם 60% מהמדענים בארה"ב מאמינים בה'
60% מהמדענים בארה"ב הם לא מאמינים.
תפסיק להוציא נתונים מהאוויר,מצטט מוויקיפדיה.שכיחות האתאיזם גבוהה במיוחד בקרב אנשי מדע
אם אתה לא יודע מה זאת שכיחות,זה לא שזה נשכח.
אלה נפוץ.
http://lib.cet.ac.il/pages/item.asp?item=17182
אתה יכול לעיין,קראתי את זה.
ואני לא חושב ש60% מהמדענים מאמינים...(אני לא חושב,אני יודע את זה.)
אני מחפש ברגעים אלו את זה שאתה טועה.
פחות סימני קריאה,ויותר מוח.הוא אומר בעצמו שהוא לא אתאיסט!!!!!!!!
מצוטט מהערך בוויקיפדיה"אני מאמין באלוהי שפינוזה, המגלה את עצמו בהרמוניה ובחוקים של הטבע, ולא באלוהים המעסיק את עצמו בגורל ובמעשים של בני האדם".[8] במקום אחר הצהיר: "הרעיון של אלוהים אישי נראה לי כמו מושג אנטרופומורפי שאיני יכול להתייחס אליו ברצינות. כן איני יכול להעלות בדעתי רצון או יעד המצויים מחוץ למעגל הקיום האנושי. השקפותי קרובות לאלו של שפינוזה: התפעלות מן היופי ואמונה בפשטות הלוגית של סדר והרמוניה, שאנחנו יכולים לקלוט בצניעות הראויה ורק באופן בלתי מושלם" (מתוך "איינשטיין והדת", עמ' 92).
אני מת מצחוק,אני בוכה .והאחוז רק גודל, אז תפסיקו לזבל את השכל בבולשיט מוחלט!!!!!!! אתםטוענים שהיקום נוצר במקריות, אז אתם בעצמכם מקרה אנושי מצער בהחלט, אלו שאומרים שהקום לא נוצר במקריות אלא ב"התגלגלות ביולוגית" הם טיפשים, אם משהו נוצר או אם משהו קרה ללא גורם, זאת מקריות!! בואו נסכם את זה כך, האתאיסטים הם זן טיפשי שיכחד עוד מעט
כמה בן אדם יכול להיות בור ולהפריח דברים.
אין לי כח יותר להגיב פה,אתה נשמע לי כמו אמנון יצחק.
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
LokomotivKid
http://9gag.com/icecreamman?success=1
קישוריית המדריכים של Mslipknot
מצדי תצחק כמה שבא לך, אתה מדבר בחוסר הגיון ( היקום נוצר מעצמו, חחח), אתה מדבר כמו אתאיסט , אנשטיין אמר שהוא לא אתאיסט, תקרא ויקיפדיה! תגיד מה לא נכון בכך, שאם אין משהו שיצר את היקום, אז זאת מקריות? לא נראה לי שאני מדבר אם אדם שמבין במדע.
נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 04-01-2011 בשעה 20:37.
נערך לאחרונה על ידי Mslipknot; 04-01-2011 בשעה 20:41.
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
LokomotivKid
http://9gag.com/icecreamman?success=1
קישוריית המדריכים של Mslipknot
אם בן אדם אומר שהוא לא משהו, מה זה אומר עליו? זהוא לא כזה! וחוץ מזה, יש הרבה חילוניים שמאמינים בה'.