קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. התאבדות? [חח לא אני :]
    על ידי logan בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 19-12-2005, 15:51
  2. ...."החיי בשמחה מקיים רצון הבורא"....
    על ידי super G בפורום יהדות
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-12-2005, 17:23
  3. תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 13-11-2005, 00:46
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 6 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 88

רצון התאבדות...

Professional Spammer האוואטר של Stain
    שם פרטי
    אוריה ツ
    לייקים
    302
    נקודות
    50
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אישה זה כמו אליקופטר עושה כל היום רעש ואחרי זה מתרוממת...

ברירת מחדל רצון התאבדות...

טוב, שלום לכולם.
    יש לי כבר המון זמן רצון להתאבדות.
    מכיתה ז' היו מקללים אותי, מרביצים לי, צוחקים עליי וכו'.
    התעללות פשוט כך.
    אני כבר לא יודע מה לעשות אםזה, ונמאס לי שכולם מעלימים עין, אני לא מתאבד רק בגלל שאני לא רוצה לצער את המשפחה ומישהיא אחת שמעורבת בזה, סיפרתי לה ואם אני מתאבד אז היא כל החיים תחייה במחשבה שהיא ידעה שזה יקרה ולא עשתה כלום.
    אני כבר לא יודע מה לעשות ואני שואל אותכם, ואל תהיו ילדים בני 3, "תחזיר, תחזיר".
    בו נגיד שקופצים עלייך 4 ילדים ומתחילים להרביץ לך, אתה לא יכול לעשות כלום.
    ושכולם רואים וצוחקים, לא יודע.
    אני חייב עזרה...

.Professional Programmer
    Html||JavaS||CSS||Php||Sql

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של Kuzak
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מי שמאמין לא מפחד

קודם כל תחשוב על דברים אחרים חוץ מהתאבדות כי זה לא הפתרון
    אתה יודע אתה לא חייב להתעמת עם אותם הילדים שמרביצים לך אתה פשוט יכול לעבור בצפר או משהו אבל התאבדות זה בהחלט לא הפתרון
    אני מציע שתעבור בצפר או עיר תתחיל דף חדש ותכיר בילדים שכן רוצים להתחבר אתך הבצפר שבוא אתה נמצא הוא לא המקום היחיד שבוא אתה יכול ללמוד יש עוד מלא תחשוב על מה שאתה הולך לעשות....
    אם אתה רוצה אתה מוזמן גם לדבר איתי בפרטי..
    נערך לאחרונה על ידי Kuzak; 06-01-2011 בשעה 01:18.

ברצלונה
    אהבת חיי

לעבור עיר, יש עבודה של ההורים וכלזה..
    ויש משפט שאומר הכל "התאבדות = פתרון סופי לבעייה כלשהיא"
    פתרון סופי, וזה מה שאני מחפש.

משתמש מכור האוואטר של הנודד
    לייקים
    53
    נקודות
    336

התאבדות לא תפתור כלום, זאת בריחה.
    אולי עכשיו חרא לך, אבל אתה עוד צעיר, בגיל ההתבגרות, כולנו עוברים חיים קשים בגיל ההתבגרות, חלק יותר וחלק פחות.
    הנקודה היא שכל החיים עוד לפנייך, למה לעזאזל שתרצה לגמור אותם עכשיו כשאתה עוד לא יודע מה יהיה לך בעתיד?
    אם עכשיו רע לך אז מי אמר שאחרי הבית ספר לא יהיה לך טוב? או אחר כך? שווה לך להתאבד רק בגלל שכמה ילדים מפגרים מציקים לך? שווה לך לזרוק את החיים שלך לפח בגלל זה? הם שווים את זה? אני בטוח שכשתתבגר הדברים ייראו לך אחרת ותסתכל על זה אחורה ותגיד איך אפילו חשבת על התאבדות.
    גם לי היו רגעים כאלו, אבל תזכור תמיד שבחיים פעם אחת אתה למטה ופעם אחת אתה למעלה, אם לא תוכל להרים את עצמך כשאתה על הקרשים אז איך תגיע למעלה?
    אני עכשיו מסתכל אחורה בדיעבד וחושב וואלה איזה דפוק הייתי שחשבתי לעשות את זה בכלל, החיים שלי עכשיו נראים הרבה יותר טוב ושום דבר לא שווה את החיים שלך, לא משנה מה קורה, תמיד תוכל להרים את עצמך ולשקם את החיים שלך בעתיד, הכי חשוב רק שתהיה אופטימי וסבלני ותראה איך שהכל מתהפך עם הזמן.
    אני מציע לך בכל מקרה לדבר עם המחנכת שלך ועם ההורים שלך על הילדים האלו שמציקים לך, שיטפלו בהם.
    אם כולם רואים וצוחקים זה עוד יותר גרוע, זה מראה כמה שהתלמידים בבית ספר שלך דפוקים.
    במקסימום אם שום דבר לא עובד (מה שאני בספק) אני מציע לך לעבור לבית ספר קצת יותר איכותי...

עריכה:

איך בדיוק התאבדות זה פתרון?
    זה לא פותר את הבעיה, זה לטאטא אותה מתחת לשטיח, זה רק יוצר בעיות יותר גדולות.
    תחשוב גם על המשפחה שלך, מה הם ירגישו...
    פתרון סופי זה לחנך את הילדים האלו ולהכניס בהם קצת ערכים, אם זה לא עובד בטוב זה עובד בכוח =)
    נערך לאחרונה על ידי הנודד; 06-01-2011 בשעה 01:27.

משתמש מתחיל האוואטר של Kuzak
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מי שמאמין לא מפחד

ציטוט נכתב במקור על ידי הנודד צפיה בהודעה
    אולי עכשיו חרא לך, אבל אתה עוד צעיר, בגיל ההתבגרות, כולנו עוברים חיים קשים בגיל ההתבגרות, חלק יותר וחלק פחות.
    הנקודה היא שכל החיים עוד לפנייך, למה לעזאזל שתרצה לגמור אותם עכשיו כשאתה עוד לא יודע מה יהיה לך בעתיד?
    אם עכשיו רע לך אז מי אמר שאחרי הבית ספר לא יהיה לך טוב? או אחר כך? שווה לך להתאבד רק בגלל שכמה ילדים מפגרים מציקים לך? שווה לך לזרוק את החיים שלך לפח בגלל זה? הם שווים את זה? אני בטוח שכשתתבגר הדברים ייראו לך אחרת ותסתכל על זה אחורה ותגיד איך אפילו חשבת על התאבדות.
    גם לי היו רגעים כאלו, אבל תזכור תמיד שבחיים פעם אחת אתה למטה ופעם אחת אתה למעלה, אם לא תוכל להרים את עצמך כשאתה על הקרשים אז איך תגיע למעלה?
    אני עכשיו מסתכל אחורה בדיעבד וחושב וואלה איזה דפוק הייתי שחשבתי לעשות את זה בכלל, החיים שלי עכשיו נראים הרבה יותר טוב ושום דבר לא שווה את החיים שלך, לא משנה מה קורה, תמיד תוכל להרים את עצמך ולשקם את החיים שלך בעתיד, הכי חשוב רק שתהיה אופטימי וסבלני ותראה איך שהכל מתהפך עם הזמן.
    אני מציע לך בכל מקרה לדבר עם המחנכת שלך ועם ההורים שלך על הילדים האלו שמציקים לך, שיטפלו בהם.
    אם כולם רואים וצוחקים זה עוד יותר גרוע, זה מראה כמה שהתלמידים בבית ספר שלך דפוקים.
    במקסימום אם שום דבר לא עובד (מה שאני בספק) אני מציע לך לעבור לבית ספר קצת יותר איכותי...
    מחזק!

ברצלונה
    אהבת חיי

עריכה:

איך בדיוק התאבדות זה פתרון?
    זה לא פותר את הבעיה, זה לטאטא אותה מתחת לשטיח, זה רק יוצר בעיות יותר גדולות.
    תחשוב גם על המשפחה שלך, מה הם ירגישו...
    פתרון סופי זה לחנך את הילדים האלו ולהכניס בהם קצת ערכים, אם זה לא עובד בטוב זה עובד בכוח =)
    מסכים איתך, אבל זה לא נגמר.
    ואני בתור ילד שחובה אתזה, רואה שמרביצים לילד אני בא לעזרתו, ואז אני גם מקבל מכות ולא אכפת לי.
    אני עזרתי לילד ומבחינתי עשיית מצווה, אבל תראה, זה לא נגמר.
    אני גמרתי ללמוד באופן כללי, אני אמור לקבל אישור ממשרד החינוך ואז זהו.
    אם אני לא מקלב אני מוצא בצפר אחר, ואני לא רוצה אתזה, םא זה היה אז אני כנראה יגמור את החיים..
    ותודה

לייקים
    53
    נקודות
    336

תשמע כל הכבוד לך..באמת.
    ומה זאת אומרת גמרת ללמוד? אתה לא בן 15?
    נניח רגע לפרט הזה בצד, ניסית פעם לדבר עם המחנכת שלך על זה? עם ההורים שלך על זה?
    והם מחפשים אותך? כאילו...איך אתה מגיע למצב שאתה מתקרב אליהם? הם מהכיתה שלך?

תשמע כל הכבוד לך..באמת.
    ומה זאת אומרת גמרת ללמוד? אתה לא בן 15?
    נניח רגע לפרט הזה בצד, ניסית פעם לדבר עם המחנכת שלך על זה? עם ההורים שלך על זה?
    והם מחפשים אותך? כאילו...איך אתה מגיע למצב שאתה מתקרב אליהם? הם מהכיתה שלך?
    כן, ובכללי אנחנו לומדים בהקבצות אז גם ילדים לא מהכיתה, משתיקים אותי בשיעור וכלזה.
    ואני לא מסוגל לדבר עם המחנכת\אמא\אבא עלזה.
    ואני בן 15 עוד מעט, פשוט עפתי מבית ספר אז או שאני מקבל את האישור ואם לא אז אני בבית.

לייקים
    53
    נקודות
    336

מה זאת אומרת משתיקים אותך בשיעור? ואיפה המורה בעניין הזה?
    למה אתה לא מסוגל לדבר עם המחנכת שלך או עם אמא ואבא שלך על זה? תחשוב על זה מהצד שלהם, אם היה לך ילד שהיו מציקים לו כמו שהיו מציקים לך, לא היית רוצה לדעת מזה? לא היית רוצה לעזור לו ולהעמיד את הצוציקים האלו שמציקים לו במקום? שיפסיקו להציק לבן שלך?
    אני בטוח שכן.
    אז תן להם לעזור לך, אל תמנע מהם את זה, הם ההורים שלך ואכפת להם ממך.
    אם מערכת החינוך קלוקלת אז לפחות שההורים שלך יעשו משהו בעניין, שלא יקרה אותו מצב שוב של הילד שהתאבד בגלל שהתעללו בו, זה פשוט חבל.

מה זאת אומרת משתיקים אותך בשיעור? ואיפה המורה בעניין הזה?
    למה אתה לא מסוגל לדבר עם המחנכת שלך או עם אמא ואבא שלך על זה? תחשוב על זה מהצד שלהם, אם היה לך ילד שהיו מציקים לו כמו שהיו מציקים לך, לא היית רוצה לדעת מזה? לא היית רוצה לעזור לו ולהעמיד את הצוציקים האלו שמציקים לו במקום? שיפסיקו להציק לבן שלך?
    אני בטוח שכן.
    אז תן להם לעזור לך, אל תמנע מהם את זה, הם ההורים שלך ואכפת להם ממך.
    אם מערכת החינוך קלוקלת אז לפחות שההורים שלך יעשו משהו בעניין, שלא יקרה אותו מצב שוב של הילד שהתאבד בגלל שהתעללו בו, זה פשוט חבל.
    אמא שלי יודעת שמציקים לי, אבל לא יודעת שאני רוצה להתאבד.
    ואיפה המורה? המורה זה זה ששרים לו בשיעור "מוחמד מת מוחמד מת" או זורקים עליו כסיאות.
    בו נגיד, אין מורה.

לייקים
    53
    נקודות
    336

אז תבהיר לה כמה שזה מציק לך..ותערב בזה גם את אבא שלך.
    ומה זה הבית ספר הזה שזורקים כיסאות על מורה? איפה החינוך? מה זה הילדים האלו?
    ולמה לעזאזל לא עושים איתם משהו? מעיפים אותם...לא הגיוני שילד יזרוק כיסא על מורה.
    ותשמע אם המצב באמת עד כדי כך עגום אז תפנה ישר למנהל/ת, עדיף עם ההורים.
    לא הגיוני שמתעללים בך ככה וגורמים לך לרצות להתאבד...וגם זורקים כיסאות על מורה.
    אל תעבור על זה בשתיקה כי זה נותן להם לגיטימציה להמשיך עם זה.
    נערך לאחרונה על ידי הנודד; 06-01-2011 בשעה 01:48.

שמע, מה שאני הולך להציע לך פה די קיצוני ולא הייתי ממליץ לכל אחד לקבל את ההצעה שלי..... אבל תעשה איתה מה שתרצה......

אם המצב גרוע כמו שאתה אומר ומערכת החינוך חרא- אז פשוט קח את העיניינים לידיים ותעשה משהו, תפוס לום\מחבט\סכין\כל דבר, והבן של זונה הבא שמשתיק אותך וחושב שהוא גבר- פשוט תבהיר לו מה יקרה עד פיצוץ לראש..... השאר כבר יתרחקו ממך לבד....

אם יש משהו שהמפגרים האלה מפחדים ממנו זה מישהו עם ביצים לפרק להם את הצורה.

הנודד- אתה לא מבין כלום כנראה, מערכת החינוך בארץ זה החרא שבחרא- רק אלימות ורק כוח מבינים.

שמע בן אדם, אתה יכול לעשות מה שבא לך עם מה שאמרתי, כי לדעתי? הדרך הכי טובה להעיף אותם ממך קיבינימט זה להכניס להם מכות.

הכי חשוב!!!!- בשום פנים ואופן אתה לא פוגע בעצמך! הם לא פאקינג שווים את זה שאתה תפגע בעצמך בכל דרך, אתה יכול להפסיק ללמוד בבית ספר של המוגבלים שכלית האלה או לקחת את העצה הראשונה שלי או מה שהנודד אמר לך- אבל בשום פנים ואופן אתה לא פוגע\מזיק לעצמך בשום דרך.

בהמשך למה שאמרתי ^^ (אני אשאר לבינתיים באנונימי).

תעשה דבר כזה, קח כמה ימי חופש מהחרא הזה, צא להסתובב (בעיר שלך או מחוצה לה), ותראה פשוט כמה החיים פאקינג יפים ושווה לחיות אותם, תכיר בחורות תעשה דברים מגניבים! תחיה את הרגע ותראה שאתה פשוט היית מוקף במטומטמים ושהחיים עצמם? אם באמת תרצה? יכולים להיות מעולים. אל תגיד "מה, מי תלך איתי" או כל חרא אחר- תשפר את הביטחון העצמי שלך [אם אתה צריך לשפר אותו (אני יכול להמליץ לך על פיקאפ- עושה פלאים!)], אם אתה תראה שהחיים יכולים להיות מתוקים- אתה תרצה לנצל כל רגע וכל שנייה מהם
    אז מה שאני עוד ממליץ לך- זה ללכת וליהנות כמה ימים ולשקול קצת את העצות שנתנו לך פה עד שתגיע למסקנה- בכל מקרה האופציה של לפגוע בעצמך- בכלל לא קיימת!!.

בהצלחה בחור

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

אם אתה רוצה להתאבד בגלל שמרביצים לך בבית הספר זה קישקוש ואתה לא יודע על מה אתה מדבר
    ואתה לא תעשה את זה. יש אנשים שנהיו נכים מהמותניים ומטה ואתה מדבר על המצב ה"עגום" שלך?
    אל תעשה שטות שתצטער עליה, ואם אתה מחפש פיתרון... התאבדות זה לא פתרון. מה זה פותר בדיוק?
    לא ירביצו לך יותר בבית הספר אבל מה... אתה מוותר על החיים!
    אתה לוקח את החיים כמשהו כל כך מובן מאליו
    שאתה פשוט מוכן לוותר עליו בהרף עין ועוד בגלל מה?! חבורת טמבלים בלי חיים שמרביצים לך?
    לא רק שאתה יכול להפסיק את זה בלי בעיה, זה "פיתרון" כל כך לא יעיל... זה לא פתרון זאת בריחה.
    כשיש לך בעיה, ואתה רוצה לפתור אותה, אתה צריך לחשוב אם הפתרון הוא יעיל.
    במקרה הזה הפתרון לא יעיל... אתה תאבד את הכל לגמרי, ואם אתה סומך על זה שיש את העולם הבא,
    צר לי. אם הפתרון שלך מוביל לעוד בעיות או אפילו לבעיות יותר גדולות ממה שהיו לך
    למה לנסות בכלל? עזוב... למה לחשוב עליו אפילו?
    בכל מקרה כשכתבת את ההודעה הזאת לא ידעת מה אתה עושה בכלל כי כנראה כתבת אותה
    תוך כדי שהיית בסערת רגשות או משהו וזה השפיע עליך.
    אם אתה מוכן לוותר על הכל בגלל הדפוקים האלה.
    אין מה להגיד לך בנושא הזה בכלל. אני יודע שאתה לא, ושאתה לא יודע את זה אבל מה שאתה אומר זה שטויות במיץ.

קודם כל, תודה לכולם.
    אין לי בעייה להחזיר, אני גם דיי חזק.
    פשוט אם אני מחזיק לאחד יבואו החברים שלו, וה"אלפרונים" שלו.
    זה מסובך, כמו מבצע חבר מביא חבר...
    ובכללי, לא אכפת להם מכלום, להורים שלהם לא אכפת מהם אז הם הורסים הכל.
    לפעמים ההנהלה יודעת ש"מרביצים" לי, הם משעים אותם, הם חוזרים והופ אותו חרא קורה.
    אני גם מתנדב במשטרה, אז אפשר לסדר איזו תלונה, אבל אני לא רוצה להכנס לזה.
    באמת שאין לי כח לשטויות האלו, אני פשוט מעדיף למות וככה היה יותר טוב.

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 6 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,545 | הודעות: 8,174,132 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect