נכתב במקור על ידי
אושרי
לא קראתי את מה שאנשים כתבו פה,כי לצערי יש לי קצת עומס אבל אני אגיד לך משהו.
זה שבאת לפרוק ולהתייעץ זה כבר טוב,זה רק מראה שכן יש לך ערך לחיים ואתה לא עוד אדיוט שחושב שאם הוא יתאבד זה יועיל במשהו,בטח שלא לך ובטח ובטח לאנשים הסובבים שאוהבים אותך.
אני זוכר שסיפרת שהעיפו אותך מהבית ספר או משהו כזה,מה שאתה צריך לעשות זה לבקש מההורים שלך לעבור בית ספר,להבטיח שאתה תתנהג יפה ותלמד טוב ,אתה יודע כמו שאומרים משנה מקום משנה מזל.
עם כניסתך לבית הספר החדש עליך להראות שאתה לא איזה פראייר,מה זאת אומרת?אל תיתן שישתיקו אותך או שיסנג'רו אותך לעשות דברים,אני שוב אומר הכל בטעם,אם זה טובה לחבר והוא מבקש יפה והכל בסדר אז אין בעיה,אבל לא בגישה מזלזלת,אם זה מגיע למצב כזה אז תראה רצינות שילמדו שאתה לא פראייר,אל תפחד להתעמת איתם(תשתדל שלא פיזית ושהם יבינו שאתה לא איזה מעפן לפני שזה יגיע למשהו פיזי) תעמוד על שלך אל תישבר.תעלה לעצמך את הביטחון,אל תחשוב שאתה אפס או שאתה לא שווה כלום,זה גיל ההתבגרות,כולם עוברים משברים בגיל הזה ,יש חלק שפחות ויש חלק שיותר,כנראה אתה "נקלעת" לחלק שיותר,ואני אשתמש במשפט שאני אוהב :" מה שלא הורג אותך (כמה אירוני חח) מחשל אותך" זאת אומרת שאתה תעבור את התקופה הרעה הזאת ואתה תהיה יותר חזק ויותר שום דבר לא ישבור אותך.
במקרה שלא תעבור בית ספר ותישאר איפה שאתה,עם החארות האלה שסובבים אותך הייתי ממליץ לך לפעול דרך "היפה" דבר עם הוריך,רצוי שהם יגשו למחכנת,אם היא לא עושה כלום פנו למנהלת,לפתוח להם את העיניים שילד כבר התאבד בגלל כל ההשפלות האלה ולעשות שיחה משותפת עם הכיתה שיפסיקו,אפילו לכל השכבה,למען יראו וייראו.
אם זה עדיין לא עוזר,טוב זה השלב שאני הכי נגד זה ולא מעודד,אבל בוא אני אגיד לך משהו,כול מי שחושב שהוא מעליך סתם לי על הביטוי אבל הוא סתם בן זונה פלוץ מסריח חרטטן שמספר לך סיפורים,אל תאמין לכל זין שעושה רעש,כי לרוב הם רוצים להוריד לך את הביטחון שתפחד מהם(אני חייב להגיד לך שהם מצליחים) בגיל הזה זה רק דיבורים והם סתם מבלבלים את המוח,ונניח שיש לו אח בן 18 19 אתה סה"כ בן 14 נראה לך שהוא יגע בך?זה תלונה במשטרה,הבן אדם הכי גבר בארץ שהוא מעל גיל 18 לא יגע בך כי לרוב הם ערסים לייט,העארסיות שלהם נראית מבחוץ,ומבפנים?היא שווה לתחת,מישהו יוציא עליהם סכין והם יברחו עם הזין בין הרגליים,אל תקנה את מה שאומרים לך.
על כל מקרה,למקרה שזה ימשיך להיות גרוע אני שוב לא מעודד אותך לעשות את זה אבל זה רק במצבים שאין דרך חזרה כי החיים שלך יותר חשובים מהם ואני תמיד אומר שהמטרה מקדשת את האמצעים,לא יודע מה,קח כיסא קרש דפוק אותו במישהו,יבינו שאתה לא פראייר,אחרי שזה יקרה אני רוצה לראות אם מישהו בכלל ידבר איתך,כי שוב בגיל הזה כולם בלפנים מסריחים שחושבים שהם איזה משהו,לפעמים "החלשים" מה שנקרא לא מודעים לכח שיש להם,ולאו דווקא פיזי,הכל עניין של גישה נכונה וביטחון.
שיהיה בהצלחה