קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. התאבדות? [חח לא אני :]
    על ידי logan בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 19-12-2005, 15:51
  2. ...."החיי בשמחה מקיים רצון הבורא"....
    על ידי super G בפורום יהדות
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-12-2005, 17:23
  3. תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 13-11-2005, 00:46
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 6 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 88

רצון התאבדות... - עמוד 2

משתמש מתחיל האוואטר של Crystal
    לייקים
    0
    נקודות
    190
    משפט מחץ
    “The trick is in what one emphasizes. We either make ourselves miserable, or we make ourselves happy. The amount of work is the same.” Carlos Castaneda

יש משפט כזה שאומר:
    "מוות מסיים חיים - ולא כל דבר אחר."

לפעמים בחיים, מרוב כל הדברים שקורים לו אתה לא יכול לחשוב בהיגיון. ("לפעמים מרוב כל העצים אתה לא יכול לראות את היער")
    זה קורה לכולם, אתה לא היחידי שנופל, אבל בכל פעם שאתה נופל - אתה חייב לקום.
    אתה חושב שכל הגשרים שלך נשרפו? שאין לך למי לפנות? אתה טועה.
    יש לך את המנהלים, יש לך את ההורים שלך, למקרה שעדיין לא נחתת אתה מדבר כאן על החיים שלך.

יש לך דרך לצאת מזה. ותסלח לי אבל אם אמא שלך יודעת שמציקים לך ולא עושה עם זה כלום ולא רואה שאתה במצב נפשי לא טוב אז היא עיוורת.
    ותאמין לי, שההורים שלך יעברו עיר וארץ בשבילך אם הם ידעו שהבן שלהם רוצה לקחת את החיים שלו.
    וכן גם אתה צריך לקחת את המצב לידיים שלך, אתה רואה שחושבים שאפשר להתנפל עלייך? תתחיל לפתח את הגוף שלך, קצת ביטחון עצמי וגם אם הוא לא קיים - תזייף, כי 200% שגם הילדודס האלה מזייפים את הביטחון שלהם.

לקחת את החיים שלך זה לא הפיתרון.
    החבר הכי טוב שלי לקח את החיים שלו לפני 6 שנים, וכל שנה אני בוכה עליו בדיוק כמו ביום שגיליתי שהוא מת.
    אף אחד לא ראה את זה מגיע. המשטרה, המשפחה, החברים...אף אחד עדיין לא יודע אם זה היה בכוונה או בטעות.
    אני מסרבת לחשוב שזה היה בכוונה.
    אבל אם הוא היה רוצה לעשות את זה בכוונה, והוא היה בא ומדבר איתי על זה, הייתי עושה הכל בשביל לעצור אותו, לעזור לו.

אז לא, אני יודעת שאתה לא צריך לעשות את הטעות הזאת בלקחת את החיים שלך.
    וכן, עדיין יש לך דרך לצאת מכל התסבוך הזה.
    תערב את בית הספר, תערב את ההורים - האפסים האלה לא שווים שבגללם תיקח את החיים.

אני תמיד זמינה בהודעות פרטיות ואתה יכול להוסיף אותי גם למסנג'ר.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    קודם כל, תודה לכולם.
    אין לי בעייה להחזיר, אני גם דיי חזק.
    פשוט אם אני מחזיק לאחד יבואו החברים שלו, וה"אלפרונים" שלו.
    זה מסובך, כמו מבצע חבר מביא חבר...
    ובכללי, לא אכפת להם מכלום, להורים שלהם לא אכפת מהם אז הם הורסים הכל.
    לפעמים ההנהלה יודעת ש"מרביצים" לי, הם משעים אותם, הם חוזרים והופ אותו חרא קורה.
    אני גם מתנדב במשטרה, אז אפשר לסדר איזו תלונה, אבל אני לא רוצה להכנס לזה.
    באמת שאין לי כח לשטויות האלו, אני פשוט מעדיף למות וככה היה יותר טוב.
    תראה את ההודעה שלך!
    תראה איך אתה כותב?!
    "נפל לי המסטיק, עדיף למות עכשיו."
    מה זאת הגישה הזאת!?
    ומי אמר שאתה צריך להחזיר להם?
    תטפל בזה אחרת... ככה זה לא יסתיים בחיים
    ורואים שלא קראת את מה שכתבתי לפי מה שאתה אומר פה עדיין..
    איך אין לך ערך לחיים? ההודעה שלך כל כך ילדותית ולא ריאלית
    שזה נראה כאילו אתה כותב אותה בצחוק..

Professional Spammer האוואטר של Stain
    שם פרטי
    אוריה ツ
    לייקים
    302
    נקודות
    50
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אישה זה כמו אליקופטר עושה כל היום רעש ואחרי זה מתרוממת...

ציטוט נכתב במקור על ידי EnBlack צפיה בהודעה
    תראה את ההודעה שלך!
    תראה איך אתה כותב?!
    "נפל לי המסטיק, עדיף למות עכשיו."
    מה זאת הגישה הזאת!?
    ומי אמר שאתה צריך להחזיר להם?
    תטפל בזה אחרת... ככה זה לא יסתיים בחיים
    ורואים שלא קראת את מה שכתבתי לפי מה שאתה אומר פה עדיין..
    איך אין לך ערך לחיים? ההודעה שלך כל כך ילדותית ולא ריאלית
    שזה נראה כאילו אתה כותב אותה בצחוק..
    קראתי, אבל אני חושב שאתה טועה.
    בקשר אלייך^
    אני נחשב חזק, אבל כל אחד שקופצים עליו 4 חברה "ערסים" הוא לא יכול לעשות כלום.
    זה לא משנה מה.
    ואני לא רוצה לעבור עיר יש אחלה ילדים שאני מכיר, ובכללי אמא שלי יודעת שהיו מציקים לי, אני עכשיו כבר לא מספר לה.
    יש אנשים שיודעים ואני לא מתאבד רק בגלל שאני יודע שאם הם ידעו שאני יתאבדתי והם לא עשו כלום, הם לא יוכלו לחיות.
    ותאמיני לי, שווה למות רק שהילדים האלו ילמדו לקח.
    היום למשל הלכתי סתם ליד הקפיטריה, בא ילד בום הוריד לי כאפה.
    שאלתי אותו למה הוא עשה אתזה והתגובה שלו הייתה ככה " משעמם לי, ילד כאפות שלי אתה".
    וילדים ראו, ופשוט צחקו.
    וזה הקטע הכי מעצבן, ואז שאני אמות כולם "יבכו" למה אף אחד לא יתערב. וזו הסיבה שהכל "בצחוק".
    ובאמת שאני לא חושב שיש דרך לטפל בזה אם לא להתאבד.

.Professional Programmer
    Html||JavaS||CSS||Php||Sql

לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ

זאת לא דרך ללמד אותם לקח שלמעשים שלהם יש מחיר.
    נערך לאחרונה על ידי EnBlack; 06-01-2011 בשעה 14:36.

שם פרטי
    אוריה ツ
    לייקים
    302
    נקודות
    50
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי EnBlack צפיה בהודעה
    זאת לא דרך ללמד אותם לקח שלמעשים שלהם יש מחיר.
    נו, אני לא מוצא דרך אחרת.
    ולא רק זה, זה סבל, אני מסתכל אחורה ועל עכשיו ובוכה עלזה שיש אנשים כאלו, אנ ילא מסוגל לחיות ככה יותר, באמת שלא !
    לא שווה לחיות אם אתה לא "שווה" בעולם הזה.

.Professional Programmer

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

לא קראתי את מה שאנשים כתבו פה,כי לצערי יש לי קצת עומס אבל אני אגיד לך משהו.
    זה שבאת לפרוק ולהתייעץ זה כבר טוב,זה רק מראה שכן יש לך ערך לחיים ואתה לא עוד אדיוט שחושב שאם הוא יתאבד זה יועיל במשהו,בטח שלא לך ובטח ובטח לאנשים הסובבים שאוהבים אותך.
    אני זוכר שסיפרת שהעיפו אותך מהבית ספר או משהו כזה,מה שאתה צריך לעשות זה לבקש מההורים שלך לעבור בית ספר,להבטיח שאתה תתנהג יפה ותלמד טוב ,אתה יודע כמו שאומרים משנה מקום משנה מזל.
    עם כניסתך לבית הספר החדש עליך להראות שאתה לא איזה פראייר,מה זאת אומרת?אל תיתן שישתיקו אותך או שיסנג'רו אותך לעשות דברים,אני שוב אומר הכל בטעם,אם זה טובה לחבר והוא מבקש יפה והכל בסדר אז אין בעיה,אבל לא בגישה מזלזלת,אם זה מגיע למצב כזה אז תראה רצינות שילמדו שאתה לא פראייר,אל תפחד להתעמת איתם(תשתדל שלא פיזית ושהם יבינו שאתה לא איזה מעפן לפני שזה יגיע למשהו פיזי) תעמוד על שלך אל תישבר.תעלה לעצמך את הביטחון,אל תחשוב שאתה אפס או שאתה לא שווה כלום,זה גיל ההתבגרות,כולם עוברים משברים בגיל הזה ,יש חלק שפחות ויש חלק שיותר,כנראה אתה "נקלעת" לחלק שיותר,ואני אשתמש במשפט שאני אוהב :" מה שלא הורג אותך (כמה אירוני חח) מחשל אותך" זאת אומרת שאתה תעבור את התקופה הרעה הזאת ואתה תהיה יותר חזק ויותר שום דבר לא ישבור אותך.

במקרה שלא תעבור בית ספר ותישאר איפה שאתה,עם החארות האלה שסובבים אותך הייתי ממליץ לך לפעול דרך "היפה" דבר עם הוריך,רצוי שהם יגשו למחכנת,אם היא לא עושה כלום פנו למנהלת,לפתוח להם את העיניים שילד כבר התאבד בגלל כל ההשפלות האלה ולעשות שיחה משותפת עם הכיתה שיפסיקו,אפילו לכל השכבה,למען יראו וייראו.
    אם זה עדיין לא עוזר,טוב זה השלב שאני הכי נגד זה ולא מעודד,אבל בוא אני אגיד לך משהו,כול מי שחושב שהוא מעליך סתם לי על הביטוי אבל הוא סתם בן זונה פלוץ מסריח חרטטן שמספר לך סיפורים,אל תאמין לכל זין שעושה רעש,כי לרוב הם רוצים להוריד לך את הביטחון שתפחד מהם(אני חייב להגיד לך שהם מצליחים) בגיל הזה זה רק דיבורים והם סתם מבלבלים את המוח,ונניח שיש לו אח בן 18 19 אתה סה"כ בן 14 נראה לך שהוא יגע בך?זה תלונה במשטרה,הבן אדם הכי גבר בארץ שהוא מעל גיל 18 לא יגע בך כי לרוב הם ערסים לייט,העארסיות שלהם נראית מבחוץ,ומבפנים?היא שווה לתחת,מישהו יוציא עליהם סכין והם יברחו עם הזין בין הרגליים,אל תקנה את מה שאומרים לך.
    על כל מקרה,למקרה שזה ימשיך להיות גרוע אני שוב לא מעודד אותך לעשות את זה אבל זה רק במצבים שאין דרך חזרה כי החיים שלך יותר חשובים מהם ואני תמיד אומר שהמטרה מקדשת את האמצעים,לא יודע מה,קח כיסא קרש דפוק אותו במישהו,יבינו שאתה לא פראייר,אחרי שזה יקרה אני רוצה לראות אם מישהו בכלל ידבר איתך,כי שוב בגיל הזה כולם בלפנים מסריחים שחושבים שהם איזה משהו,לפעמים "החלשים" מה שנקרא לא מודעים לכח שיש להם,ולאו דווקא פיזי,הכל עניין של גישה נכונה וביטחון.
    שיהיה בהצלחה

ציטוט נכתב במקור על ידי Stain צפיה בהודעה
    קראתי, אבל אני חושב שאתה טועה.
    בקשר אלייך^
    אני נחשב חזק, אבל כל אחד שקופצים עליו 4 חברה "ערסים" הוא לא יכול לעשות כלום.
    זה לא משנה מה.
    ואני לא רוצה לעבור עיר יש אחלה ילדים שאני מכיר, ובכללי אמא שלי יודעת שהיו מציקים לי, אני עכשיו כבר לא מספר לה.
    יש אנשים שיודעים ואני לא מתאבד רק בגלל שאני יודע שאם הם ידעו שאני יתאבדתי והם לא עשו כלום, הם לא יוכלו לחיות.
    ותאמיני לי, שווה למות רק שהילדים האלו ילמדו לקח.
    היום למשל הלכתי סתם ליד הקפיטריה, בא ילד בום הוריד לי כאפה.
    שאלתי אותו למה הוא עשה אתזה והתגובה שלו הייתה ככה " משעמם לי, ילד כאפות שלי אתה".
    וילדים ראו, ופשוט צחקו.
    וזה הקטע הכי מעצבן, ואז שאני אמות כולם "יבכו" למה אף אחד לא יתערב. וזו הסיבה שהכל "בצחוק".
    ובאמת שאני לא חושב שיש דרך לטפל בזה אם לא להתאבד.
    הוא בא והוריד לך כאפה? תתעל את כל העצבים שיש לך באותו רגע, תפוס מכל הבא ליד ותשבור לו על הראש, תאמין לי- ברגע שתעשה את זה אף בן זונה שם לא יגע בך יותר מרוב פחד, אם הם יראו שאין לך גבולות ואתה מוכן גם לעשות אותם נכים- הם יתרחקו ממך.......

אל תפחד להחזיר, אם הם באים כמה עליך? קח כיסאות, שולחנות, הכול! שים לכל אחד שם בראש- תעשה להם "למען יראו וייראו קטן"- שיידעו שהבן של זונה הבא שרק חושב לעשות לך משהו- יגמור את היום קצת פחות בריא.

שם פרטי
    אוריה ツ
    לייקים
    302
    נקודות
    50
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי צפיה בהודעה
    לא קראתי את מה שאנשים כתבו פה,כי לצערי יש לי קצת עומס אבל אני אגיד לך משהו.
    זה שבאת לפרוק ולהתייעץ זה כבר טוב,זה רק מראה שכן יש לך ערך לחיים ואתה לא עוד אדיוט שחושב שאם הוא יתאבד זה יועיל במשהו,בטח שלא לך ובטח ובטח לאנשים הסובבים שאוהבים אותך.
    אני זוכר שסיפרת שהעיפו אותך מהבית ספר או משהו כזה,מה שאתה צריך לעשות זה לבקש מההורים שלך לעבור בית ספר,להבטיח שאתה תתנהג יפה ותלמד טוב ,אתה יודע כמו שאומרים משנה מקום משנה מזל.
    עם כניסתך לבית הספר החדש עליך להראות שאתה לא איזה פראייר,מה זאת אומרת?אל תיתן שישתיקו אותך או שיסנג'רו אותך לעשות דברים,אני שוב אומר הכל בטעם,אם זה טובה לחבר והוא מבקש יפה והכל בסדר אז אין בעיה,אבל לא בגישה מזלזלת,אם זה מגיע למצב כזה אז תראה רצינות שילמדו שאתה לא פראייר,אל תפחד להתעמת איתם(תשתדל שלא פיזית ושהם יבינו שאתה לא איזה מעפן לפני שזה יגיע למשהו פיזי) תעמוד על שלך אל תישבר.תעלה לעצמך את הביטחון,אל תחשוב שאתה אפס או שאתה לא שווה כלום,זה גיל ההתבגרות,כולם עוברים משברים בגיל הזה ,יש חלק שפחות ויש חלק שיותר,כנראה אתה "נקלעת" לחלק שיותר,ואני אשתמש במשפט שאני אוהב :" מה שלא הורג אותך (כמה אירוני חח) מחשל אותך" זאת אומרת שאתה תעבור את התקופה הרעה הזאת ואתה תהיה יותר חזק ויותר שום דבר לא ישבור אותך.

במקרה שלא תעבור בית ספר ותישאר איפה שאתה,עם החארות האלה שסובבים אותך הייתי ממליץ לך לפעול דרך "היפה" דבר עם הוריך,רצוי שהם יגשו למחכנת,אם היא לא עושה כלום פנו למנהלת,לפתוח להם את העיניים שילד כבר התאבד בגלל כל ההשפלות האלה ולעשות שיחה משותפת עם הכיתה שיפסיקו,אפילו לכל השכבה,למען יראו וייראו.
    אם זה עדיין לא עוזר,טוב זה השלב שאני הכי נגד זה ולא מעודד,אבל בוא אני אגיד לך משהו,כול מי שחושב שהוא מעליך סתם לי על הביטוי אבל הוא סתם בן זונה פלוץ מסריח חרטטן שמספר לך סיפורים,אל תאמין לכל זין שעושה רעש,כי לרוב הם רוצים להוריד לך את הביטחון שתפחד מהם(אני חייב להגיד לך שהם מצליחים) בגיל הזה זה רק דיבורים והם סתם מבלבלים את המוח,ונניח שיש לו אח בן 18 19 אתה סה"כ בן 14 נראה לך שהוא יגע בך?זה תלונה במשטרה,הבן אדם הכי גבר בארץ שהוא מעל גיל 18 לא יגע בך כי לרוב הם ערסים לייט,העארסיות שלהם נראית מבחוץ,ומבפנים?היא שווה לתחת,מישהו יוציא עליהם סכין והם יברחו עם הזין בין הרגליים,אל תקנה את מה שאומרים לך.
    על כל מקרה,למקרה שזה ימשיך להיות גרוע אני שוב לא מעודד אותך לעשות את זה אבל זה רק במצבים שאין דרך חזרה כי החיים שלך יותר חשובים מהם ואני תמיד אומר שהמטרה מקדשת את האמצעים,לא יודע מה,קח כיסא קרש דפוק אותו במישהו,יבינו שאתה לא פראייר,אחרי שזה יקרה אני רוצה לראות אם מישהו בכלל ידבר איתך,כי שוב בגיל הזה כולם בלפנים מסריחים שחושבים שהם איזה משהו,לפעמים "החלשים" מה שנקרא לא מודעים לכח שיש להם,ולאו דווקא פיזי,הכל עניין של גישה נכונה וביטחון.
    שיהיה בהצלחה
    קודם כל, תודה על הקדשת הזמן אושרי.
    אבל אני מסכים איתך, בכל זאת היה מקרה שבה אח של ילד והביא לי כאפה, השפיל אותי מל כל הכיתה.
    כולם יסתכלו וצחקו, ואז הוא הביא תילד ש"רבתי" איתו והוא פשוט הרג אותי בפיצצוצים, אני לא מסוגל לגשת לאף אחד חוץ מילדה אחת ולספר להם על רצון ההתאבדות, יחשבו שאני איזה מפגר שאין לו מה לעשות בחיים.
    ובכל אופן, המחנכת טיפלה בילדים, הם הושעו אבל אז מה שקורה זה שאין לי חברים כי אני "מלשן" הם חושבים שאם אני מדווח על מקרה שבו פגעו בי, אני מלשן.
    אקיצר חברים אין, אין מי שיעזור, ואני עוזר לכולם.
    ושילדים בגיל 16-17 רואים את זה בתחנת אוטובוס הם צוחקים ועוזרים להם.
    ורואים שאני עוד שנייה בוכה וממשיכים.
    ולמשל שאני נכנס לכיתה כזה עצוב, המורה שואלת למה כי היא יודעת שכל הזמן פוגעים בי, אני לא מסוגל להגיד לה.
    אני לא מסוגל לדווח על הילדים האלו, גם אם מבטיחים שלא יגידו שאני אמרתי אתזה.
    זה פשוט הורד אותי לחיות ככה, ואני לא מאמין שמשהו יכול לעזור לי בזה.
    אני לפעמים סתם רב עם חברים בגלל הדברים הללו.
    למשל ילד בא מרביץ לי, אני עצבני בה משהו שואל מה קרה ואני מוציא עליו את כל הכעס ומה שקורה נוצר פה עוד "כאסח".
    בקיצור, אני במבוי סתום לפי דעתי.

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    הוא בא והוריד לך כאפה? תתעל את כל העצבים שיש לך באותו רגע, תפוס מכל הבא ליד ותשבור לו על הראש, תאמין לי- ברגע שתעשה את זה אף בן זונה שם לא יגע בך יותר מרוב פחד, אם הם יראו שאין לך גבולות ואתה מוכן גם לעשות אותם נכים- הם יתרחקו ממך.......

אל תפחד להחזיר, אם הם באים כמה עליך? קח כיסאות, שולחנות, הכול! שים לכל אחד שם בראש- תעשה להם "למען יראו וייראו קטן"- שיידעו שהבן של זונה הבא שרק חושב לעשות לך משהו- יגמור את היום קצת פחות בריא.
    תאמין לי, אני ניסיתי, הבאתי לילד אחד אגרוף לאף, הוא התעלף.
    ואז אחים שלו וכלזה באו ופשוט פתחו לי תסנטר במדרגות.
    אני לא פראייר, אבל שנה שעברה למשל בה משהו הביא לי ראש בחלון, כל החלון נשבר.
    והשימו אותי, כי חברים שלו היו איתו.
    נערך לאחרונה על ידי Stain; 06-01-2011 בשעה 15:09.

.Professional Programmer

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

תאמין לי אתה באמת מדבר כמו ילד כאפות... אני באמת מצטער שאני מדגיש את זה אבל אתה כל כך מדבר כמו מפסידן שעוברת בי צמרמורת.
    אתה יודע מה היה קורה במצב כמו שתיארת עכשיו שילד עובר ומכניס כפה בקטע של ככה בא לי? הכיסא הראשון או השולחן הראשון שיש לי היה מוכנס ישר לראש שלו ובלי היסוס ביכלל! זה נשמע לך ריאלי לקבל ממישהו מכות כמו כלבה ולשתוק? מה אתה פסיכי? אתה לא מבין שאתה פשוט מבקש עוד עם התגובות האינפנטיליות האלה?
    צר לי זאת לא היתה תגובה סטנדרטית שלי אבל אתה שברת פה שיאים.
    לך אין תרופה אחרת לא משפחה ולא חברים כאילו אתה כמו ילד יתום ומסכן ואומלל... אתה לא יודע בכלל מה זה להיות לבד בעולם אז תרגיע את השטויות שאתה מוציא מהפה ותתחיל לקחת את עצמך בידיים לפני שגם אני אזמין את עצמי אלייך הביתה להביא לך כאפות רק בשביל להוציא אותך מהטיפשות הזאת שאתה חי בה!
    אני לא מבין איך לא התאבדת עד עכשיו עם הגישה הזאת? מה נסגר? ולמה לעזאזל אתה חושב שמישהו יבכה עלייך? הם יזכרו בדיוק שנייה שהיה כאן מישהו שהעיפו לו כאפות וישכחו בכלל אם היית קיים למחרת! מה נראה לך? מישהו היום זוכר את רבין? מי זכר אותו חודש אחרי הרצח? ואני לא צוחק אם לא היו טורחים להזכיר את זה בעיתונים אף אחד לא היה זוכר! ואתה שאתה לא איש ציבורי בכלל מי יזכור אותך? אף אחד לא ישתין לכיוון הקבר שלך חוץ ממי שבאמת היה לו אכפת ממך! אז תפסיק לחשוב שיש הוכחה כלשהי במוות יש הוכחה רק בחיים! כשלמרות הכל מביאים את ההצלחה ואת התהילה ולא קוברים את עצמם באיזה מוסד פסיכיאטרי או בבית קברות.
    אתה כל כך צעיר וכל כך פטתי עם החשיבה הזאת שאין לך מושג איך החיים נראים!
    כמו שאמרתי פעם הבאה כשעפה אלייך כפה אתה מכניס בנאדם לבית חולים עם שברים זה ברור לך?! אם אין מערכת ניהול בבית ספר ואין מערכת יחסים נורמלית בבית אז צריך לדאוג לעצמך והחיים שלך זה לא עניין של מה בכך תשמור עליהם כמו שאומר הפתגם "עדיף חי בכלא מאשר מת גיבור!"
    זאת תגובה שאולי תעורר אותך לחשוב קצת אחרת ואולי תוציא את המפסידן מהמשוואה... מקווה.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

שם פרטי
    אוריה ツ
    לייקים
    302
    נקודות
    50
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    תאמין לי אתה באמת מדבר כמו ילד כאפות... אני באמת מצטער שאני מדגיש את זה אבל אתה כל כך מדבר כמו מפסידן שעוברת בי צמרמורת.
    אתה יודע מה היה קורה במצב כמו שתיארת עכשיו שילד עובר ומכניס כפה בקטע של ככה בא לי? הכיסא הראשון או השולחן הראשון שיש לי היה מוכנס ישר לראש שלו ובלי היסוס ביכלל! זה נשמע לך ריאלי לקבל ממישהו מכות כמו כלבה ולשתוק? מה אתה פסיכי? אתה לא מבין שאתה פשוט מבקש עוד עם התגובות האינפנטיליות האלה?
    צר לי זאת לא היתה תגובה סטנדרטית שלי אבל אתה שברת פה שיאים.
    לך אין תרופה אחרת לא משפחה ולא חברים כאילו אתה כמו ילד יתום ומסכן ואומלל... אתה לא יודע בכלל מה זה להיות לבד בעולם אז תרגיע את השטויות שאתה מוציא מהפה ותתחיל לקחת את עצמך בידיים לפני שגם אני אזמין את עצמי אלייך הביתה להביא לך כאפות רק בשביל להוציא אותך מהטיפשות הזאת שאתה חי בה!
    אני לא מבין איך לא התאבדת עד עכשיו עם הגישה הזאת? מה נסגר? ולמה לעזאזל אתה חושב שמישהו יבכה עלייך? הם יזכרו בדיוק שנייה שהיה כאן מישהו שהעיפו לו כאפות וישכחו בכלל אם היית קיים למחרת! מה נראה לך? מישהו היום זוכר את רבין? מי זכר אותו חודש אחרי הרצח? ואני לא צוחק אם לא היו טורחים להזכיר את זה בעיתונים אף אחד לא היה זוכר! ואתה שאתה לא איש ציבורי בכלל מי יזכור אותך? אף אחד לא ישתין לכיוון הקבר שלך חוץ ממי שבאמת היה לו אכפת ממך! אז תפסיק לחשוב שיש הוכחה כלשהי במוות יש הוכחה רק בחיים! כשלמרות הכל מביאים את ההצלחה ואת התהילה ולא קוברים את עצמם באיזה מוסד פסיכיאטרי או בבית קברות.
    אתה כל כך צעיר וכל כך פטתי עם החשיבה הזאת שאין לך מושג איך החיים נראים!
    כמו שאמרתי פעם הבאה כשעפה אלייך כפה אתה מכניס בנאדם לבית חולים עם שברים זה ברור לך?! אם אין מערכת ניהול בבית ספר ואין מערכת יחסים נורמלית בבית אז צריך לדאוג לעצמך והחיים שלך זה לא עניין של מה בכך תשמור עליהם כמו שאומר הפתגם "עדיף חי בכלא מאשר מת גיבור!"
    זאת תגובה שאולי תעורר אותך לחשוב קצת אחרת ואולי תוציא את המפסידן מהמשוואה... מקווה.
    קודם כל אני חייב להגיד שאתה "מעודד".
    שמע, אתה אומר תחזיר לו?אתה יודע מה, תהיה פעם אחת במצב שלי ותראה איזה ילד כאפות אתה.
    כאשר אתה לא במצב הזה אתה לא יכול לדעת מה עובר על הבנאדם באותו מקום.
    הוא מרגיש כמו כלב, כמוש אמרת.
    אני באמת מושפל, אני מודה בזה ואין לי בעייה.
    ולהגיד לך שאני יכול להחזיר, אני לא מסוגל לזה.
    אני לא ילד אלים, עברתי חינוך בבית, בתור אחד שעבר חינוך טוב, שאני רואה מכות אני או מפריד או מסתכל ובוכה על הילד.
    אני מסוגל לדקור בנאדם אם הוא באמת מרביץ לי, ותאמין לי שכל השיכבה רואה שמרביצים לי, ועושים מעגל וצועקים " עוד לא ראינו דם, עוד לא ראינו דם" אתה מרגיש כמו כלב זרוק, ומת למות, ולא משנה מה אתה תקבל את המכות בשקט.
    ואם אתה מחזיר אז באים אלייך 5 י'בתים ומזיינים אותך במלוא המובן.
    ואתה חוטף מכות בשקט.
    וחבל שאתה חושב שאני לא מבין, אתה היחיד פה שלא מבין.
    כנראה אתה מאלה שהיו מורידים את הכאפות אם זו התגובה שלך.
    ואני חייב להגיד שזה ממש מעודד אותי להתאבד..
    אני מרגיש שאתה אומר לי, "תתאבד, גם ככה אתה אפס".
    ואם זו תגובה מראשי לשעבר..

.Professional Programmer

משתמש מתחיל האוואטר של Crystal
    לייקים
    0
    נקודות
    190
    משפט מחץ
    “The trick is in what one emphasizes. We either make ourselves miserable, or we make ourselves happy. The amount of work is the same.” Carlos Castaneda

תגיד לי, אתה אמיתי?
    לא לא, אני מצטערת...אבל אני חייבת לשאול...אתה אמיתי?
    אתה יכול לשמוע את עצמך בכלל?יותר נכון לקרוא את מה שאתה לעזאזל כותב?

אנשים באים אלייך ומחטיפים לך כאפות ככה סתם ואתה לא מגיב! בטח שאנשים יצחקו וימשיכו לעשות את זה כי אתה לא עושה כלום! והפעם לא היו 4 "ערסים" שנופלים עלייך.
    קראתי שוב ושוב ושוב ושוב תגובות שלך פה ואתה נהנה לכתוב את המשפט הבא "יש אנשים שיודעים שאני רוצה להתאבד אבל אני יודע שאם הם ידעו שהתאבדתי והם לא עשו כלום כדי לעצור את זה הם לא יוכלו לחיות"

אז מה שאתה בעצם אומר זה שיש אנשים שיודעים והם לא מנסים לעצור את זה בזמן שאתה חי, ואם הם ידעו שאתה כבר מת אז הם לא יוכלו לחיות עם עצמם כי הם יכלו לעצור את זה.
    מצחיק אותי שהם יכולים לחיות עם עצמם כרגע בזמן שהם יודעים שאתה רוצה להתאבד.
    תתעורר מותק, זו לא הסיבה שאתה עדיין חי.

אני לא בטוחה שסיפרת למישהו שאתה בכלל רוצה להתאבד כי אין בן אדם (כולל החברה שלך) שלא יעצור אדם אחר מלהרוג את עצמו ברגע שאותו אדם אומר שהוא רוצה לעשות את זה.

אני מצטערת שאני מאוד מגעילה אלייך בהודעה הזאת כי התעלמת לחלוטין ממה שאני כתבתי לך בהודעה הקודמת שלי.
    אתה בא ומתבכיין פה על מה שעובר עלייך, שאני מתחילה לחשוב שכל זה באשמתך שבכלל נתת לזה להגיע למצב כל כך עגום.

כולם, אבל כולם פה נותנים לך עצות איך לשפר את זה ואתה עדיין בשלך.

אז אני את שלי אמרתי וכאן סיימתי.

נערך לאחרונה על ידי EnBlack; 06-01-2011 בשעה 16:31.

Porno Star
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    50
    נקודות
    271

התאבדות זה לא פיתרון, ממש לא.
    ומה שאמרת שלא נגיד לך אני אומר לך.
    תחזיר, אל תראה פחד, אפילו אם תחטוף אחרי זה עוד, תחזיר כמה שאתה יכול, ואפילו אם יפרקו אותך, יבינו שאתה לא פראייר ואתה יכול להחזיר גם.
    ואם באים עלייך כמה, פשוט תגיד להם שהם לא מספיק גברים לבוא אחד אחד אז הם באים כולם, תגיד להם שאם הם באמת היו גברים הם היו באים אלייך אחד אחד ולא 4 ..
    או שתנסה להתחבר גם למשהו חזק אחר שהוא לא מניאק, ואם תצליח להתחבר אז הם יפסיקו אוליי להציק לך.
    בכל מקרה להתאבד זה ממש לא פיתרון, אתה ילד, יש לך חיים מלאים בדברים יפים שלא הספקת לחוות, פשוט תחיה את החיים, מה שקורה לך בבצפר זה כלום, אחרי זה יש צבא, ויש עבודה, ויש חיים שלמים ומרתקים שמחכים לך אחרי.
    אני באמת עדיין חושב על הפיתרון של להחזיר כמה שאתה יכול, ולהראות להם שיש לך ביצים, הם במילא פוגעים בך, אז תנסה לפגוע בהם גם, אתה מקסימום תסתכן בזה שתפגע עוד קצת..

מקווה שעזרתי.
    ציטוט נכתב במקור על ידי SaYGoDBaY צפיה בהודעה
    יש לי איזה ליקר disaronno ליקר שקדים שבכלל מיצריים אותו ממשמשים נראלי

לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ

זה כאילו אתה מסתכל על החיים בעיניים עצומות.
    אנחנו לא יכולים לעזור לך, ותכלס, אתה לא נותן לנו לעזור לך.
    אם היית באמת קורא ומעמיק בהודעה של אמיר היית יודע
    למה הוא מתכוון במקום להתעסק בתפל ולא בעיקר.
    תראה שהוא גם אומר שהצרות שלך לא כאלה גדולות.
    ואם היית יודע מה זה צרות בחיים הייתה באמת סותם את הפה
    ופשוט מפסיק להתבכיין על דברים מזעריים.
    משפחה שקולה היא צרה הרבה יותר גדולה מילד שמקבל מכות בבית הספר
    ותכלס אני גם חושב שאני יודע למה. יש לך אופי כזה...
    "אתם כולכם טועים, אני צודק ותעזבו אותי בשקט"
    באמת שאי אפשר לא להיות אגרסיבי אליך כי פשוט אי אפשר לדבר אליך!
    אתה כמו קיר! ולהם כבר נמאס!

שם פרטי
    אוריה ツ
    לייקים
    302
    נקודות
    50
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ

O.o
    כמו קיר, אם הייתי כמו קיר לא הייתי פותח את הנושא הזה.
    ואני לא חושב שלהחזיר זה הפתרון, זה לא יגמר.
    אני יכול לנסות להחזיר ולקבל פי 8 ממה שהחזרתי ואז כל פעם ככה.
    זה בחיים לא יפסק, אין פתרון פשוט איכשהו שזה יפסיק כמו משטרה למשל?, אני יכול באופן עקרוני לפנות למשטרה פשוט חבל על הילדים האלה.
    סתם יפתח להם תיק פלילי בגלל שהם מציקים לילד.
    ואני מעדיף למות מאשר לגרום למשהו לאבד את העתיד שלו.
    גם ככה אני לא חושב שיש בי ערך בחיים האלו.

.Professional Programmer

לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ

מייייייייי
    אמרררררר
    להחזיר??!!?!??!1
    תקרא את כל ההודעות באשכול עכשיו עוד 5 פעמים
    אתה עונה כל כך לא לעניין אני כבר בוכה פה

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,870 | הודעות: 8,174,457 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect