|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
שים את ההתקנה בD (או בתוך C) ותגיד לי אם יש שגיאה
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
אין התקנה פשוט מחלצים את הRAR ולוחצים על הEXE וזה אמור לעבוד
רק שלי יש את ההודעה הזאת
ד"א זה היה במקור בתיקיה בכונן D ולא עבד אז העברתי לדסקטופ וגם לא עבד..
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תנסה לחפש הורדה אם התנה, כי לדעתי הבעיה פה זה שאין קובץ הגדרות בINI או קבצי DLL שמכילים הגדרות.
לא יודע מי העלה את זה אבל הבחור מ IDOWN בטח התקין אצלו ואז העלה רק את הEXE.
מ א ו ש ר
אתה צריך לשחזר את ההתקנה של הבחור כלומר אתה כנראה תצטרך לשים את התיקייה ב C עצמו או בתוך תקיית ה PROGRAME FILES או שזאת התקנה בינארית לא מוצלחת פשוט.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
גם לי זה קרה
אם אתה יודע אשמח אם תגיד לי
תודה ויום נעים
לפי מה שאני יודע, גם מי שהעלה לTL (משם IDOWN מורידים אני מאמין) העלאה את זה כמו שיש בIDOWN
ניסיתי להעביר לPROGRAM FILES בC ועדיין לא עובד :\
אם גם בTL זה ככה סימן שאין התקנה
וחוץ מזה שלאחרים זה כן עובד (יכול להיות שלכם אפילו יעבוד)
יש לכם פתרון אחר?
מ א ו ש ר
תבין יש הרבה סיבות למה התקנות בינאריות לא עובדות לפעמים זה פגם בקובץ לפעמים אלו הגדרות שונות של מערכות הפעלה זה ממש קשה לעלות על הבעיה בצורה כזאת.
ההמלצה שלי היא למצוא התקנה עובדת או שחסר לך משהו שצריך במערכת שלך יש קובץ הוראות של המעלה לא? לא כתוב שם משהו על זה?
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
חיפשתי לך קצת על הבעיה.
בעיקרון, זה אמור להגיע בקובץ RAR עם עוד כל מיני קבצים.
דבר ראשון תתקין C++ Redistributable 2005 SP1
תחפש בגוגל אתה תמצא. ואז תפעיל WINDOWS UPDATE כדי לעדכן את הענין.
בלי קשר צריך להיות לך קובץ בתוך הRAR שאחראי על הרזולוציה של המשחק, תנסה להפעיל אותו ולעבוד על פי ההוראות שהוא נותן.
מ א ו ש ר
תנסה להוריד
C++ Redistributable 2008
ואם יש אז גם 2010.
תעדכן אותם גם דרך וינדוס אפדייט.
תוריד את זה:http://www.microsoft.com/downloads/d...1-50ceb6d8fa8d
תעדכן דריור לכרטיס מסך.
אם כל זה לא עוזר, צר לי לומר... זה פשוט לא יעבוד.
אבל שוב אני אומר, תהיה בטוח שהקובץ שהורדת זה קובץ המשחק כמו שהעלו אותו קבוצת הפריצה, ולא משאנשים בIDOWN העלו על דעת עצמם.