כשאני חושב על זה עכשיו אולי זה באמת הדרייבר החדש של הכרטיס מסך כי בהתחלה אחרי הפרימוט כול המחשב פעל טוב ולא היו לי תקיעות וכאלו (לא בדקתי במשחקים) אבל עבודה שהיה תקופה שהמחשב פעל טוב ותקופה של אז אני ינסה למחוק ולהתקין גירסא ישנה יותר.
כשאני חושב על זה עכשיו אולי זה באמת הדרייבר החדש של הכרטיס מסך כי בהתחלה אחרי הפרימוט כול המחשב פעל טוב ולא היו לי תקיעות וכאלו (לא בדקתי במשחקים) אבל עבודה שהיה תקופה שהמחשב פעל טוב ותקופה של אז אני ינסה למחוק ולהתקין גירסא ישנה יותר.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
טוב אז החלקים שלך תקינים מכאן כמו שכבר נאמר צריך לחפור בדרייברים שלך (אני מקווה שאין דברים שמחוברים ל USB שלך שגורמים לתקיעה כי אז זה יחזיר אותנו בעצם לחומרה ואני מנסה לשלול את העניין החומרתי)
יש לך אולי כרטיס סמהדורה מיוחדת כלומר לא סטנדרטי? מומהר מסוג כלשהו?
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
טוב אז דבר ראשון תנתק את הדיסק קשיח מה USB בשביל לשלול אותו.
לגבי הכרטיס אני שואל אם הגירסא מומהרת? מי החברה היצרנית של הכרטיס ומה הדגם המדוייק?
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אחי עלנו על הבעיה זה הדריבר של הכרטיס מסך העדכני ביותר שהורדתי מNVIDIA GeForce , מחקתי אותו ונתת למנהל ההתקנים להוריד ולהתקין לי ועכשיו המחשב פועל בובה בלי תקיעות - סרטים פעולים לי טוב והמשחקים שוב חזרו לתפקד כרגיל!
תודה על כול העזרה והמאמץ![]()
מ א ו ש ר
שמח שזה נגמראחרת היינו מגיעים לדף הרביעי...
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
לא מאמין חח טוב שנפתר
נ.ב
אמיר אצלי זה הכל דף אחד כי עשיתי שיציג לי יותר תגובות, הכי טוב ככה![]()
נערך לאחרונה על ידי therider1; 18-01-2011 בשעה 01:03.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il