קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סקר] האם אתם מאמינים באלוהים ?
    על ידי Elegant בפורום סקרים
    תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 09-02-2010, 19:38
  2. תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 15-10-2009, 23:57
  3. סקר|האם אתם מאמינים באלוהים?
    על ידי Daniel בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-08-2007, 20:32
  4. האם אתם מאמינים במזלות?
    על ידי Troy בפורום יהדות
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 12-05-2006, 00:33
  5. דיון : האם אתם מאמינים בגמול משמיים?
    על ידי YaBoy בפורום דיבורים
    תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 01-03-2006, 17:35
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 55 מתוך 55

האם אתם מאמינים שיש כח עליון כלשהו? - עמוד 4

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    לגבי האם יש כח עליון או לא - אם אתה אדם הגיוני - אתה חייב להאמין שיש כח עליון כלשהו שיצר אותנו.
    נראה לך הגיוני שיום אחד הכלום שהיה פה החליט להתפוצץ ולהוליד אותנו? (אגב, גם הכלום זה משהו שצריך ליצור..).
    OMG תקראו קצת לפני שאתם מציגים את הטענות שלכם!
    המפץ הגדול = לא שווה פיצוץ!
    היקום תמיד היה קיים, אבל לפני 13 מיליארד שנה הוא התחיל להתרחב, זה מה שנקרא המפץ הגדול.
    בכל אופן, למפץ הגדול אין שום קשר להיווצרות החיים, כאן כבר נכנס המרק הקדמון שנוצר בכדה"א לפני מליארדי שנים שגרם להיווצרותם של אורגניזמים ראשונים.
    נערך לאחרונה על ידי Shinx; 18-01-2011 בשעה 16:05.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    אוווו איזהחמוד,

אבל בוא אני אגיד לך משהו...מוטציה היא לא משהו שקורה באופן סדיר, אתה לא יכול החליט שהופא עברו 100 אלף שנה ועכשיו בדיוק בשניה הזאת צריכה להיות מוטציה.

מוטציות הן לא סדירות, הן אקראיות. מוטציה 'טובה' יכולה לקרות גם אחריי 10 'רעות' וגם אחריי 10 מיליארד. מוטציות גם לא חייבות לקרות.
    יש סוגים שונים של מוטציות עם הבטים שונים על כל אחת, כל אחת משפיעה ויכולה להשפיע בדרך כזו ואחרת על הגנום.

יש תקופות שונות במהלך ההיסטוריה של כדו"א. תקופות 'טובות' עם שפע של מקום מחייה, של אוכל ואמצעיי מחייה, ותקופות ללא אזור מחייה וללא אוכל וללא אמצעיי מחייה סדירים.

יש כל כך הרבה משתנים במשוואה שלא הכללת, שאני לא מתפלא שיצאה לך תוצאה לא-הגיונית, ולא תואמת את המציאות. אתה מנסה להביא משוואות וטענות כנגד האבולוציה אבל במציאות אתה לא מתיחס למאובנים, לגנום שלנו, להוכחות חיות,לתיאוריות,לנתונים מהשטח.
    וזה מאוד יפה שאתה מנסה לבטל את האבולוציה בטענות ומשוואות כאשר אבולוציה היא לא על הנייר, היא בשטח. היא מדע מוכח, נושם ובועט.

אם אדוני כל כך בטוחבעצמו שהאבולוציה לא תואמת משוואות מהסוג הזה או האחר. אולי תואיל בטובך לענות לי על השאלה הבאה. במידה ויש אי-היגיון בטענותיך לגבי האבולוציה והאבולוציה נכונה אבל לא תואמת נתונים מכדו"א, למה אתה מסיק שזהו אלוהים שהתערב במהלך האבולוציוני?למה לא גורם חיצוני כמו 'חיזרים'? למהלא משהו יותר נתפס על הדעת? כמו מטאוריטים, שינויים אקלימים באופן עולמי וכו'. ?
    זה פשוט מעורר גיחוך... כל כך הרבה מלל בלי שום תוכן ממשי, לא יאמן.
    אני הבאתי נתונים, ציטטתי מקורות ומחקרים, ואתה אפי' לא טורח לחלוק; רק מפריח מילים שאינן קשורות.
    חבר, אני תיארתי את התרחיש האופטימלי בשביל התאורייה; במציאות, כמו שהראתי המחקרים טוענים לצורך בזמן הרבה יותר ארוך.
    ו-בדיוק בגלל שמוטציות לא מתרחשות כל שנייה הטענה מקבלת משנה תוקף, (אם בכלל טרחת לקרוא את מה שכתבתי לפני שהגבת).

זרקת הרבה מילים בלתי קשורות לביקורת שהעלתי: "מאובנים", "גנום" ועוד.
    הייתי רוצה ללמד אותך, שכשמישהו מביע ביקורת מסויימת על תאוריה כל שהיא, זה ממש לא אינטלקטואלי להביא הוכחות אחרות ולברוח מהבעייה שהועלתה.
    אז אם יש הוכחה מהמאובנים או לא וכמו כן מהגנום ועוד, זה ממש לא עונה על הביקורת בקשר למשך הזמן הנדרש בשביל האבולוציה - וכתוצאה ישירה מכך לראייתה לפנינו.

ועוד דבר קטן לסיום;
    "אדוני" לא בטוח בעצמו; הוא בסה"כ נוקט עמדה ספקנית כלפי התאוריה...
    נערך לאחרונה על ידי ישראל; 19-01-2011 בשעה 10:48.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי הפילוסוף צפיה בהודעה
    זה פשוט מעורר גיחוך... כל כך הרבה מלל בלי שום תוכן ממשי, לא יאמן.
    אני הבאתי נתונים, ציטטתי מקורות ומחקרים, ואתה אפי' לא טורח לחלוק; רק מפריח מילים שאינן קשורות.
    חבר, אני תיארתי את התרחיש האופטימלי בשביל התאורייה במציאות כמו שהראתי המחקרים טוענים לצורך בזמן הרבה יותר ארוך.
    ו-בדיוק בגלל שמוטציות לא מתרחשות כל שנייה הטענה מקבלת משנה תוקף, (אם בכלל טרחת לקרוא את מה שכתבתי לפני שהגבת).

זרקת הרבה מילים בלתי קשורות לביקורת שהעלתי: "מאובנים", "גנום" ועוד.
    הייתי רוצה ללמד אותך, שכשמישהו מביע ביקורת מסויימת על תאוריה כל שהיא, זה ממש לא אינטלקטואלי להביא הוכחות אחרות ולברוח מהבעייה שהועלתה.
    אז אם יש הוכחה מהמאובנים או לא וכמו כן מהגנום ועוד, זה ממש לא עונה על הביקורת בקשר למשך הזמן הנדרש בשביל האבולוציה - וכתוצאה ישירה מכך לראייתה לפנינו.

ועוד דבר קטן לסיום;
    "אדוני" לא בטוח בעצמו; הוא בסה"כ נוקט עמדה ספקנית כלפי התאוריה...
    תראה אני מצטער שאני מצטייר ככה כטיפש שלא מבין כלום, פשוט אני רגיל להתווכח עם דתיים שלא מבינים כלום.
    אז הוכחת לי שאתה לא עוד אחד.

אבל...אני קצת טיפש, באמת. אני לא מבין מספרים וזה, בוא תסביר לי איפה מצאת חור בתיאוריה, מבחינת מאובנים, גנום , נתנוים הוכחות טענות וכל מה שתרצה בקיצר. אתה יכול לעשות את זה?

One Shot - One Kill

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

תראה אני מצטער שאני מצטייר ככה כטיפש שלא מבין כלום, פשוט אני רגיל להתווכח עם דתיים שלא מבינים כלום.
    אז הוכחת לי שאתה לא עוד אחד.

אבל...אני קצת טיפש, באמת. אני לא מבין מספרים וזה, בוא תסביר לי איפה מצאת חור בתיאוריה, מבחינת מאובנים, גנום , נתנוים הוכחות טענות וכל מה שתרצה בקיצר. אתה יכול לעשות את זה?
    אני דווקא חושב שאני אוכל לעשות את זה.
    ואני אפילו אשמח...
    (סתם יש לי חולשה להראות לבני אדם שהם טועים... )

אבל עכשיו אני ממש חייב לעוף מפה אז בהמשך זה יבוא..

ביי אחי ויום טוב.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

אני דווקא חושב שאני אוכל לעשות את זה.
    ואני אפילו אשמח...
    (סתם יש לי חולשה להראות לבני אדם שהם טועים... )

אבל עכשיו אני ממש חייב לעוף מפה אז בהמשך זה יבוא..

ביי אחי ויום טוב.
    חח אוקיי אחי.

תאמין לי, אם מצאת חור בתיאוריה, אני חוזר בתשובה. מילה שלי כגבר.

One Shot - One Kill

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

חח אוקיי אחי.

תאמין לי, אם מצאת חור בתיאוריה, אני חוזר בתשובה. מילה שלי כגבר.
    טוב, הגיע הזמן.
    בחרתי לכתוב לך כאן ביקורת על אחת ההוכחות הבסיסיות של האבולוציה, והיא ההוכחה מחוליות הביניים:

בתקשורת ובספרים הפופולאריים מתיחסים לחוליות ביניים כ'הוכחות' לתיאוריית האבולוציה. כך בשנות ה90 בישרו אמצעי התקשורת בקול גדול כי "נמצאה חוליית הביניים המוכיחה באופן סופי את תורת האבולוציה". מבלי להיכנס כאן לנתונים הודאיים בהקשר לשבר גולגולת זה שהוחלט כי הוא חוליית ביניים, יש להבהיר כי אין שום משמעות בין שאלת התרחשות האבולוציה לבינו. אי אפשר להוכיח אירועים מכח ממצאים, גם לו היו עוד אלפי חוליות ביניים, כלומר יצורים הדומים לשתי צורות חיים, ממוצעים בין פשוט למורכב, אין הדבר מוכיח כיצד נוצרו מינים אלו.
    יש לשער כי אם הקופים היו נכחדים, והיינו מגלים את שרידיהם ביום מן הימים, היה אפשר לנפנף גם בהם כ'הוכחה', חוליית ביניים בין הסוס לאדם. אלא שעדיין אנו זקוקים לתיאוריה, שתניח את ההתפתחות המקרית בין מין למין, גם לגבי המינים שאנו מכירים, וגם לאלו שנכחדו. וזוּ לא הוּכְחָה במאומה.
    לגופם של דברים הרי יכלנו לחסוך טירחה, ולגלות את חוליות הביניים ע"י עיון בספר השיאים של גיניס, בשנות החמשים נתגלו בכמה מקומות בעולם ובעיקר ביפן מקרים מוזרים של גדילת צמר גפן מתוך גוף של אשה, (מדע כט' חוברת 4 עמ' 167). האם מצאנו את חוליית הביניים בין הצומח לאדם? אנשים במדות שונות ובמוזרויות שונות נתגלו ותועדו בימינו בכל קצווי העולם ותמונותיהם מתנוססות דרך קבע בספר השיאים של גיניס, האם הם חוליית הביניים בינינו לבעלי החיים: אדם בעל פני חתול, נשים מזוקנות, בני אדם בעלי פרוה, וענקים בעלי מדות.
    אפשר לספר כאן גם על "חוליית ביניים" מפורסמת, שהוצגה ב300 מוזיאונים בעולם: "איש פילטדאון", כשבסיום סיבוב ההופעות התברר כי המדובר בסך הכל בהרכבת לסת של קוף שנגנבה מגן חיות. אכן, כך חלפה תהילת עולם..
    דוגמא הממחישה את האבסורד שבשימוש ב'חוליות הביניים':
    • "הבאסקים ניכרים בקלסתר פניהם שיש בו צירוף יחיד במינו של קוים אנתרופולוגיים, משערים שהם דומים ביותר לטיפוס האדם מן התקופה הפאלאוליתית המאוחרת ששרידיו נמצאו במערות קרו מאניון בצרפת, וכשם שהטיפוס האנתרופולוגי הפיסי שלהם קדום מאד כך גם לשונם היא מן הקדומות ביותר ואף במנהגיהם ובהרגלי עבודתם נשתמרו יסודות מן התקופה הפרהיסטורית.. הבאסקים יושבים בגלילותיהם הנזכרים לכל הפחות מתקופת האבן המאוחרת" (אנצ"ע ערך בסקים).
    לו היתה שואה משמידה את העם הבסקי לפני כמה שנים, היינו מתארכים ללא ספק את כולם לתקופה הפאלאוליתית, לפי מבנה פניהם ושאר הקריטריונים האנתרופולוגיים, ולפי "מנהגיהם והרגלי עבודתם" שהיו משתמרים, היתה הוכחה ברורה ומוחצת לתיארוך הנ"ל. ורק היה על הגורל המשעשע לקוות שלא היה נמצא בחיקו של אף אחד מכשיר פלאפון... העובדה כי הם יושבים באותם גלילות מתקופת האבן (יותר מארבעת אלפים שנה אחורה!) גם לא היתה מתקבלת על אף דעה, ולכן גם בהתעלמות מהמבנה האנתרופולוגי, היו מיחסים את תרבותם כולה לתקופת האבן, וכך הלאה. גם האסקימואים הארקטים היו שרויים בתקופה הפליאוליתית עד לא מזמן. וכן השבטים האוסטרליים.
    אין המדובר בחוליות ביניים אלא בקבוצות אנתרופולוגיות שונות, שאולי נכחדו או הוטמעו. אפשר כי בקבוצות פרימיטיביות יותר ומנותקות היו שכיחים יותר צורות כרומוזומיות לקויות ומוזרות עקב נישואין בין קרובים בצורה מסודרת לאורך שנים רבות ותקופות ארוכות, המגדילים בהרבה את הסיכויים להתרבות גנים פגומים או יוצאי דופן. וכן סביר כי בחלק מן המקרים גזעים נחותים אכן הוכרעו והושמדו או הוטמעו ע"י גזעים חזקים יותר, שהרי הזרם המרכזי תמיד מנצח.
    • סטנפורד כותב: "טיפוסים ניאדרתליים מצויים כיום חיים בין אנשים מודרניים" (א. א. סטנפורד Man and the living world, עמ' 648).
    • הוטן אומר: "על גולגולת של אדם ניאדרטלי ניתו לשחזר פרצוף של שימפנזה כמו גם פרצוף של פילוסוף", (Hoden, E.E. 1946 "Up from the Ape". Mcmillan, N.Y. p 159).
    • האבולוציוניסט דובנצקי מודה: למעשה כל המאובנים שנמצאו הם קטועים, ועל פי רוב מתפתים החוקרים לספקולציות. (Klotz, J.W. 1970 "Genes: Genesis and Evolution". Concordia Publishing House, St Louis, p. 371).
    • ü סימפסון אומר: "המקור לכל 32 הסדרות של היונקים הוא ספקולטיבי בעיקרו ומוטל בספק", (Simpson, G.G 1953, "The Magor Freatores of evolution" N.Y. Columbia University Press.).
    עצם הדיבור על 'חצי אדם חצי קוף' הוא הנחת המבוקש, שכן מי שמאמין ברוחניות האדם, רואה את הפרטים המוגדרים כ'חצי אדם' כחסרי משמעות: מה היא המשמעות של צורת הלסת או נפח הגולגולת, לעומת השאלה האם הנתונים האלו שייכים לאדם בעל ערכים, בחירה חפשית, יכולת דיבור, יכולת הפשטה, וכו'. האם ייתכן יצור שהוא חצי חי וחצי מת? כל זמן שיש חיים הרי היצור חי, ואין חיים ומוות יכולים להתחלק בגוף אחד. כך גם לגבי האדם והקוף, האדם הפחות והנחות ביותר שאפשר לדמיין, הרי הוא אדם, שזמן מה של חינוך יכול להפוך אותו לד"ר לנימוסי שלחן או לאידיאליסט נלהב. והקוף האינטליגנטי ביותר גם אם יהלך על שתיים וייראה כאדם שעיר בלבד, הרי הוא אינו אלא קוף.

ותאמין לי, שאין לי שום עניין להטיף, לא לך ולא לאף אדם אחר, בסך הכל דיון מתורבת.
    נערך לאחרונה על ידי ישראל; 21-01-2011 בשעה 14:15.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

"בתקשורת ובספרים הפופולאריים מתיחסים לחוליות ביניים כ'הוכחות' לתיאוריית האבולוציה. כך בשנות ה90 בישרו אמצעי התקשורת בקול גדול כי "נמצאה חוליית הביניים המוכיחה באופן סופי את תורת האבולוציה". מבלי להיכנס כאן לנתונים הודאיים בהקשר לשבר גולגולת זה שהוחלט כי הוא חוליית ביניים, יש להבהיר כי אין שום משמעות בין שאלת התרחשות האבולוציה לבינו. אי אפשר להוכיח אירועים מכח ממצאים, גם לו היו עוד אלפי חוליות ביניים, כלומר יצורים הדומים לשתי צורות חיים, ממוצעים בין פשוט למורכב, אין הדבר מוכיח כיצד נוצרו מינים אלו."

אותם ממצאים לא באים להוכיח את שאלת 'איך המינים' נוצרו. היא באה להוכיח את אבולוצית האדם, ולא אבולוצית הסוס. התאוריה טוענת על התפתחות המינים, ואותם מאובנים מאשרים את אותה בתאוריה, כי הריי אם יש לנו גולגולת בתקופה, של 'קוף' אשר חיל פניי 4 מיליון שנה, שנפח מוחו הוא כ-100 סמ"ק, ומגלים עוד 'קוף' שחי לפניי 3 מיליון שנה עם מוח בנפח של כ-200 סמ"ק, וככה הלאה והלאה במורד הזמן עד התקופה שלנו, הריי זה ברור מאליו שהתאוריה נכונה. אין לה הקשר לאבולוצית הסוס, או לתחילת החיים, היא פשוט מוכיחה שהאדם התפתח מ'קופים'.

"לגופם של דברים הרי יכלנו לחסוך טירחה, ולגלות את חוליות הביניים ע"י עיון בספר השיאים של גיניס, בשנות החמשים נתגלו בכמה מקומות בעולם ובעיקר ביפן מקרים מוזרים של גדילת צמר גפן מתוך גוף של אשה, (מדע כט' חוברת 4 עמ' 167). האם מצאנו את חוליית הביניים בין הצומח לאדם? אנשים במדות שונות ובמוזרויות שונות נתגלו ותועדו בימינו בכל קצווי העולם ותמונותיהם מתנוססות דרך קבע בספר השיאים של גיניס, האם הם חוליית הביניים בינינו לבעלי החיים: אדם בעל פני חתול, נשים מזוקנות, בני אדם בעלי פרוה, וענקים בעלי מדות."

אין שום קשר בין תופעות אלה לאבולוציה. האבולוציה מראה התפתחות, ויתרון אבולוציוני על פני האחרים. מה שתואר כאן הם רק מחלות מסוגים שונים. ולא ראיתי מדען אחד שניסה לקשר בין מקרים אלה, לאבולוציה, משום מה אני מניח שיש סיבה, וזאתי הסיבה שציינתי.

"אפשר לספר כאן גם על "חוליית ביניים" מפורסמת, שהוצגה ב300 מוזיאונים בעולם: "איש פילטדאון", כשבסיום סיבוב ההופעות התברר כי המדובר בסך הכל בהרכבת לסת של קוף שנגנבה מגן חיות. אכן, כך חלפה תהילת עולם.. "

איר זה בדיוק קשור להוכחת האבולוציה? הריי אם קיימים כל שלבי הביניים ורק אחד התגלה כטעות, זה לא מעלים את כל שאר השלבים, נכון חמודי?

כל המאמר שהבאת, מופרח לגמריי, ופשוט הפסקתי לקרוא אחריי כל כך הרבה שטויות שנאמרו.
    שתבוא עם משהו רציני, אז דבר איתי.

כי בינתיים, אחריי 3 שנים של לימודים אקדמאים על האבולוציה....לא מצאתי חור אחד, לא חור אחד.
    ועם כל המדענים הספקנים שכל חייהם מוקדשים למציאת חורים באבולוציה, גם הם יושבים בשקט ולא מעזים בכלל לפתוח את הגו'רה שלהם עליה, את יודעלמה? זה כי אין להם הוכחות. וכל שנה יש מיליון ואחד כנסים לגבי האבולוציה, ואף לא באחד מהם, אף אחד - אף פעם לא ניסה בכלל לדבר על 'חורים' באבולוציה. טוב נו, היו כמה מקרים, אבל הם יצאו משם בבושה כאשר הסבירו להם יפה למה הם טועים.

ואתה יודע מה? גם מי שיצא כנגד האבולוציה באותם כנסים, ויצא מובש, לפחות לו היה תואר במשהו, לא כמוך ולא הרבנים, שבינתיים לא ראיתי רב אחד באותם כנסים. מעניין למה, אה?

One Shot - One Kill

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

"בתקשורת ובספרים הפופולאריים מתיחסים לחוליות ביניים כ'הוכחות' לתיאוריית האבולוציה. כך בשנות ה90 בישרו אמצעי התקשורת בקול גדול כי "נמצאה חוליית הביניים המוכיחה באופן סופי את תורת האבולוציה". מבלי להיכנס כאן לנתונים הודאיים בהקשר לשבר גולגולת זה שהוחלט כי הוא חוליית ביניים, יש להבהיר כי אין שום משמעות בין שאלת התרחשות האבולוציה לבינו. אי אפשר להוכיח אירועים מכח ממצאים, גם לו היו עוד אלפי חוליות ביניים, כלומר יצורים הדומים לשתי צורות חיים, ממוצעים בין פשוט למורכב, אין הדבר מוכיח כיצד נוצרו מינים אלו."

אותם ממצאים לא באים להוכיח את שאלת 'איך המינים' נוצרו. היא באה להוכיח את אבולוצית האדם, ולא אבולוצית הסוס. התאוריה טוענת על התפתחות המינים, ואותם מאובנים מאשרים את אותה בתאוריה, כי הריי אם יש לנו גולגולת בתקופה, של 'קוף' אשר חיל פניי 4 מיליון שנה, שנפח מוחו הוא כ-100 סמ"ק, ומגלים עוד 'קוף' שחי לפניי 3 מיליון שנה עם מוח בנפח של כ-200 סמ"ק, וככה הלאה והלאה במורד הזמן עד התקופה שלנו, הריי זה ברור מאליו שהתאוריה נכונה. אין לה הקשר לאבולוצית הסוס, או לתחילת החיים, היא פשוט מוכיחה שהאדם התפתח מ'קופים'.

"לגופם של דברים הרי יכלנו לחסוך טירחה, ולגלות את חוליות הביניים ע"י עיון בספר השיאים של גיניס, בשנות החמשים נתגלו בכמה מקומות בעולם ובעיקר ביפן מקרים מוזרים של גדילת צמר גפן מתוך גוף של אשה, (מדע כט' חוברת 4 עמ' 167). האם מצאנו את חוליית הביניים בין הצומח לאדם? אנשים במדות שונות ובמוזרויות שונות נתגלו ותועדו בימינו בכל קצווי העולם ותמונותיהם מתנוססות דרך קבע בספר השיאים של גיניס, האם הם חוליית הביניים בינינו לבעלי החיים: אדם בעל פני חתול, נשים מזוקנות, בני אדם בעלי פרוה, וענקים בעלי מדות."

אין שום קשר בין תופעות אלה לאבולוציה. האבולוציה מראה התפתחות, ויתרון אבולוציוני על פני האחרים. מה שתואר כאן הם רק מחלות מסוגים שונים. ולא ראיתי מדען אחד שניסה לקשר בין מקרים אלה, לאבולוציה, משום מה אני מניח שיש סיבה, וזאתי הסיבה שציינתי.

"אפשר לספר כאן גם על "חוליית ביניים" מפורסמת, שהוצגה ב300 מוזיאונים בעולם: "איש פילטדאון", כשבסיום סיבוב ההופעות התברר כי המדובר בסך הכל בהרכבת לסת של קוף שנגנבה מגן חיות. אכן, כך חלפה תהילת עולם.. "

איר זה בדיוק קשור להוכחת האבולוציה? הריי אם קיימים כל שלבי הביניים ורק אחד התגלה כטעות, זה לא מעלים את כל שאר השלבים, נכון חמודי?

כל המאמר שהבאת, מופרח לגמריי, ופשוט הפסקתי לקרוא אחריי כל כך הרבה שטויות שנאמרו.
    שתבוא עם משהו רציני, אז דבר איתי.

כי בינתיים, אחריי 3 שנים של לימודים אקדמאים על האבולוציה....לא מצאתי חור אחד, לא חור אחד.
    ועם כל המדענים הספקנים שכל חייהם מוקדשים למציאת חורים באבולוציה, גם הם יושבים בשקט ולא מעזים בכלל לפתוח את הגו'רה שלהם עליה, את יודעלמה? זה כי אין להם הוכחות. וכל שנה יש מיליון ואחד כנסים לגבי האבולוציה, ואף לא באחד מהם, אף אחד - אף פעם לא ניסה בכלל לדבר על 'חורים' באבולוציה. טוב נו, היו כמה מקרים, אבל הם יצאו משם בבושה כאשר הסבירו להם יפה למה הם טועים.

ואתה יודע מה? גם מי שיצא כנגד האבולוציה באותם כנסים, ויצא מובש, לפחות לו היה תואר במשהו, לא כמוך ולא הרבנים, שבינתיים לא ראיתי רב אחד באותם כנסים. מעניין למה, אה?
    למה תמיד כשאין לך מה לענות אתה מתחיל להשתמש במילים כמו "חמודי" "מתוקי", וכאלה, זה ממש מגניב לראות את זה.
    יחד עם זה אתה גם מתחיל להשמיץ: "רבנים" "מטיפים" "מחזירים בתשובה" ועוד כיד הדמיון הטובה עליך.
    ברגע שאתה מתחיל לדבר ככה, בשבילי זה סימן שאין לך תשובה, לכן אינני רואה צורך להתייחס לתגובתך ביחס לגוף הדברים, שאגב היא מעידה על חוסר בסיסי בידע על התאורייה.

עוד דבר אחד: אני מבקש מאוד לא להשוות אותי לרב זה או אחר, בוודאי שלא בהקשר של גנאי, אם יש לך ביקורת עליי באופן אישי, אתה יכול לכתוב אותה בצורה מתורבתת ולא להכליל אותי בהכללות חסרות בסיס מינימלי. תודה מראש.
    נערך לאחרונה על ידי ישראל; 21-01-2011 בשעה 16:03.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

למה תמיד כשאין לך מה לענות אתה מתחיל להשתמש במילים כמו "חמודי" "מתוקי", וכאלה, זה ממש מגניב לראות את זה.
    יחד עם זה אתה גם מתחיל להשמיץ: "רבנים" "מטיפים" "מחזירים בתשובה" ועוד כיד הדמיון הטובה עליך.
    ברגע שאתה מתחיל לדבר ככה, בשבילי זה סימן שאין לך תשובה, לכן אינני רואה צורך להתייחס לתגובתך ביחס לגוף הדברים, שאגב היא מעידה על חוסר בסיסי בידע על התאורייה.

עוד דבר אחד: אני מבקש מאוד לא להשוות אותי לרב זה או אחר, בוודאי שלא בהקשר של גנאי, אם יש לך ביקורת עליי באופן אישי, אתה יכול לכתוב אותה בצורה מתורבתת ולא להכליל אותי בהכללות חסרות בסיס מינימלי. תודה מראש.
    חוסר ידע תגיד לחברים שלך.

שתגיע לרמת ידע שלי, דבר איתי. סבבה מותק?

זאת אומרת, אני יודע שאתה מתוסכל מהחיים, אבל אל תוציא את זה עליי סבבה חמודי? לי אתה יכול לשקר, אבל לעצמך אתה לא יכול.
    כשתרצה דיון אמיתי, עם בן אדם שיש לו ניסיון של שנים בנושא האבולוציה, רק תגיד.

שבת שלום, ואני מקווה שהתסכול שלך יום אחד יגמר 'בעזרת השם'.

One Shot - One Kill

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

חוסר ידע תגיד לחברים שלך.

שתגיע לרמת ידע שלי, דבר איתי. סבבה מותק?

זאת אומרת, אני יודע שאתה מתוסכל מהחיים, אבל אל תוציא את זה עליי סבבה חמודי? לי אתה יכול לשקר, אבל לעצמך אתה לא יכול.
    כשתרצה דיון אמיתי, עם בן אדם שיש לו ניסיון של שנים בנושא האבולוציה, רק תגיד.

שבת שלום, ואני מקווה שהתסכול שלך יום אחד יגמר 'בעזרת השם'.
    למה, למה, למה אתה נסחף???

+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,841 | הודעות: 8,174,428 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect