|
|
מעניין מאוד התגובות פה, בהנחה שהמשתמש הממוצע היה בבטן של אמא בתקופת הרצח.
יכול להיות שאתה צודק,אבל לא סתם מעבירים את המסורת של הטקסים ואת יום הזיכרון,זה בשביל פחות או יותר לתת רקע ל"משתמש הממוצע" מה היה פועלו של רבין,ומותר לכולם לתת כאן את הדעה אם אכן עשה נכון ואם לאו-בדיוק כמו השואה ובדיוק עוד הרבה דברים שעוברים במסורת של העם היהודי,אז לא נראלי הגיוני שדעה תינתן רק אם "המשתמש הממוצע" חי באותה תקופה.
אז עם כל הכבוד לך אני פותח את הדיון.
לא מסכים עם הדעות שלו אבל לא חושב שהרצח מוצדק.
על כל פנים, ימיו של אדם קצובים לו, יגאל עמיר היה רק שליח.
אם הוא לא היה רוצח אותו, רבין היה מוצא את עצמו במצב של אריק שרון או משהו בסגנון.
יכול להיות שהוא טעה ויכול להיות שהוא צדק.
אבל לרצוח? זה ממש לא הפתרון.
אם תשאלו אותי, לא נראה לי שצריך להגזים ולומר שירושלים לא הייתה שלנו עוד כי יש גבול. אמנם הוא היה רה''מ אבל תתפלאו, גם ראש ממשלה מוגבל.
יכול להיות שהעיניינים כיום היו קצת שונים במידה והוא היה בחיים, יכול להיות שלטובה ויכול להיות שלרעה, אי אפשר לדעת.
לא היתה פה שום כוונה לפגוע בך.
הכוונה שלי היא שהדעות של אנשים כל כך לא מבוססות וכל מה שהם אומרים זה רק דברים שהם שמעו מאנשים.
מן הסתם שכל אחד יתן את דעתו בלי קשר לגילו, פשוט התגובות פה טפשיות ביותר, אני מניאק בן מניאק אם אנשים באמת יודעים את התוכן של הסכם אוסלו ומה הוא היה צריך לייצג בעולם.
(אגב בדקתי וראיתי שאתה בכלל נעלת ופתחת את האשכול חח)
אין דבר כזה מטרה טובה לרצח, אף פעם.
כמו שפרס אמר - את השלטון בוחרים בעזרת הרוב, ולא בעזרת הרובה
למרות שאני לא ממש ממש לא מסכים עם הדעות שלו,אני לא חושב שהרצח שלו היה המעשה הנכון.
ואני חושב שאם הוא היה חי הרבה אזורים מהארץ לא היו שלנו עכשיו והוא היה מחכה אותם בשביל הסכמי שלום הנוגדים מלחמות שלא היו אמורות להתקיים בכלל ללא המודיעין העלוב שהיה למדינה.
אני יודע שזה נישמע קצת לא יפה אבל אני חשוב שזה קרה לטובה הרצח של רבין..
הכל מלעמלה כמו שאומרים או כמו שאני אוהב להגיד הכל מכתוב.
שמעו אני לא הייתי רוצה לגור עם שכן ערבי לידי זה לא כייף ביכלל..
ואם היה שלום הינו אמורים להביא שטחים וחבל כי אז הינו מאבדים את ירושלים וה' יודע מה עוד..
זאת המחשבה שלי מי שאיתי בכיייף מי שלא חושב כמוני מקובל
אני חושב שהרצח של רבין הרס את כול התנהלות המדינית בישראל מי הימין והשמאול . אני חושב שעם רבין היה נשאר להיות ראש הממשלה של ישראל עוד כ-3 שנים יכול להיות שהיה עוד שינוים שהיו מאוד קרטים לנו היום אשר היו יכולים לחסוך לנו כמה וכמה דברים שכרגע הן הבעיות המרכזיות בישראל .