ברוב טיפשותי נתתי למישהו להיות על המחשב שלי והוא נגע לי במסמכים ונעל לי את ה WORD.
ז"א שכשאני פותחת מסמך של WORD אני לא יכולה לכתוב בו כלום, אני לא יודעת איך לפתוח את זה וזה ככה על כל המסמכים.
ברוב טיפשותי נתתי למישהו להיות על המחשב שלי והוא נגע לי במסמכים ונעל לי את ה WORD.
ז"א שכשאני פותחת מסמך של WORD אני לא יכולה לכתוב בו כלום, אני לא יודעת איך לפתוח את זה וזה ככה על כל המסמכים.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
זה בכל המסמכים באשר הם או רק בחלק מסויים מהמסמכים?
נערך לאחרונה על ידי Ori; 21-01-2011 בשעה 00:51.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
זה כמעט בטוח שפשוט נגמר לך הרשיון של האופיס(2007 אני מניח?) ועכשיו זה כביכול נעל לך אותו.
את צריכה לפרוץ אותו.. רק תגידי לי איזה אופיס יש לך
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
תראי, אם המסמכים היו נעולים זה היה מקפיץ הודעה "the file is locked"
בגלל שאת לא מקבלת הודעה כזאת, הבעיה היא הוורד עצמו והלא המסמכים...
בגלל שלוורד אי אפשרות סתם כך לחסום את עצמו הפיתרון צריך להיות עקיף.
נסי ללחוץ קלים ימני על הסימן של וורד ולעשות "run as administrator" עכשיו זה עובד בסדר?
אם לא, תפתחי מסמך חדש ותנסי לכתוב בו.. מה קורה שאת מנסה לכתוב? זהפשוט לא שם את הסימן מהבהב שאת יכולה לכתוב? או שהסימ ןהזה מופיע ורק לא נותן לך לכתוב?
שאתה מנסה לערוך, שוב יש סממן מהבהב או שאין?
את יכולה לצבוע מילים (לסמן)?
אתה יכלה להעתיק ולהדביק בכתבן לדוגמא?
אם יש לך אפשרות, כדי פשוט לחסוך טרדה ענקית בלמצוא את הבעיה.. נסי להתקין מחדש את האופיס
נסי ללחוץ קלים ימני על הסימן של וורד ולעשות "run as administrator" עכשיו זה עובד בסדר? לא יודעת איך לעשות את זה.
מה קורה שאת מנסה לכתוב? זה אומר לי בשורה למטה, איפה שזה אומר לך כמה מילים כתבת ועוד כמה דברים שהדבר הזה נעול. זה לא שם לי שום סימן מהבהב.
שאתה מנסה לערוך, שוב יש סממן מהבהב או שאין? אין סממן מהבהב, פשוט אומר שזה נעול.
את יכולה לצבוע מילים (לסמן)? אני יכולה לסמן את המילים, לא יותר מזה.
אתה יכלה להעתיק ולהדביק בכתבן לדוגמא? אני לא יכולה להעתיק את מה שכתוב במסמך.
ד"א, אני צריכה KEY לWORD, לא יודעת מה הוא עשה עכשיו הוא גם מבקש את ה KEY ואין לי אותו ואני לא מוצאת אותו גם בבית,
תוכל להביא לי אתר שבו יש?
מ א ו ש ר
יש לך אופיס מקורי כאילו?
מ א ו ש ר
איזה גירסא של וורד יש לך?
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
האופיס צריך פריצה כמו שכתבתי. הוא נועל את עצמו שאין לו רשיון.
הנה הורדה לפריצה
http://rapidshare.com/#!download|509...rack_.rar|8343
יש שם הוראות README
אם את מסתבכת בואי לתמיכה מרחוק
תמיכה מרחוק Vip
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il