קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חשיפה כלבנית נכונה (איך לבנות לכלב ביטחון עצמי)
    על ידי עוט לשרמן בפורום בעלי חיים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-07-2013, 13:35
  2. בעייה של ביטחון עצמי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 20-08-2007, 04:20
  3. משהו נחמד שמרא כמה ביטחון עצמי יכולה לשנות
    על ידי black tear בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 16-10-2006, 00:05
  4. בעיית ביטחון עצמי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 04-02-2006, 04:48
  5. חסר לך ביטחון עצמי? הנה כמה עצות
    על ידי יעל בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 13-12-2005, 15:58
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 21 מתוך 21

ביטחון עצמי מאוד נמוך - עמוד 2

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

אחי...

אל תיקח את זה ברמה האישית. אף אחד לא שונא אותך או משהו, אנשים לא ליידך לא כי אתה מכוער, או לא כי אתה טיפש או משהו. אנשים לא ליידך כי אתה פשוט לא 'מגניב'. זה לא שאתה לא מצחיק, מזה מצחיק? להגיד משהו בזמן הנכון שיגרום לאנשים לצחוק? בסדר, מפתחים את זה כמו שריר.

בחורו לא ליידך כי אתה משדר חוסר ביטחון וערך נמוך.

הדבר הכי טוב שאני יכול להגיד לך זה להתחיל ללמוד פיקאפ, לא בשביל להשיג בחורות, אלא בשביל שתילמד דרך חיים אחרת שתהפוך אותך למרכז הענינים.

One Shot - One Kill

2. קישורים ממומנים

פורום פיקאפ >>

אתם מאוד צודקים וזה מה שאני הולך לעשות
    אני הולך לפתח את זה כמו שריר כמו שאמרתם פה
    באמת חיזקתם אני יתחיל ללכת חייכן לבית ספר ולעשים זין חח להיות פתוח ולזרום
    אני משקיע בלבוש ובמראה כמה שאני רק יכול
    ואני יתחיל לקרוא בפיקאפ

תודה רבה לכולם,
    שתהיה לכם שבת שלום
    ושבוע טוב!!

אפשר לסגור

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    בוא אני יגיד לך דבר כזה
    אני פעם הייתי חסר ביטחון היום אני קצת משפר את זה, חשבתי לדוגמא על דבר כזה:
    שהייתי חסר ביטחון הייתי נכנס לכיתה כולי משחק אותה עייף, לא מדבר עם אף אחד, אדיש.. ואני בטוח שגם אתה מתנהג ככה שאתה מרגיש חוסר ביטחון. כאילו שלא ייפנו אליך בכלל וגם להראות שיענו אתה עייף כזה ובגלל זה אתה שקט, משהו כזה נכון?

עכשיו יש ילד בכיתה שהוא אחלה ילד התחברנו והכל לא ממש חברים טובים אבל צחוקים וזה לפעמים
    שמתי לב שמתי שהוא נכנס לכיתה חייכן ופתוח אני ישר זורק לו מילה קורא לו וזה..
    אבל שהוא נכנס עייף ובמצב רוח קצת עצבני כזה אני לא פונה אליו
    ואז חשבתי על עצמי, והבנתי שאם אני אשדר פתיחות זה מגדיל תסיכוי שלי לדבר עם אנשים
    זה די הגיוני תחשוב על זה
    שורה תחתונה שים זין על כולם, תשדר פתיחות, תהיה שמח תמיד
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    גמאני פעם הייתי כמוך אחי בול ולי גם חברים לא היה חחחחחח הייתי המיץ של הזבל בחטיבה, אני מסתכל אחורה ולא מבין איך יכולתי להיות כזה מעפן

תשתנה תיפתח תתחיל לעשות שטויות אחי לך לקניון תוריד תבגדים ולך עם בוקסר ותעשה צחוקים XD
    דברים בסגנון כזה אתה יודע בחורות נמשכות לזה אחושרמוטה ושונאות ביישנים אז אל תהיה ביישן למה תמות בתול, מילה שלי :]

תסתלבט על אנשים, תתחיל אפילו לשתות בשביל זה בהתחלה אם זה מה שיעזור לך, כל דבר שיעזור לך קח את זה ושים זין גם ככה החיים שלך מסריחים אז על הזין שלך מה אתה לוקח או מה אתה עושה..מקסימום זה יצליח.

תשקיע באישיות שלך, במראה שלך, בלבוש שלך ב"אני" שלך. תהיה מי שתמיד רצית להיות ולא העזת.
    ציטוט נכתב במקור על ידי vdsr צפיה בהודעה
    אל תפחד מהם מה קרה מה הם לא בני אדם אז מה עם לפעמים יורד רוק או משהו אז מה מה קרה קיצר תעשה מה שכולם עושים לך עם הזרם
    ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    אחי...

אל תיקח את זה ברמה האישית. אף אחד לא שונא אותך או משהו, אנשים לא ליידך לא כי אתה מכוער, או לא כי אתה טיפש או משהו. אנשים לא ליידך כי אתה פשוט לא 'מגניב'. זה לא שאתה לא מצחיק, מזה מצחיק? להגיד משהו בזמן הנכון שיגרום לאנשים לצחוק? בסדר, מפתחים את זה כמו שריר.

בחורו לא ליידך כי אתה משדר חוסר ביטחון וערך נמוך.

הדבר הכי טוב שאני יכול להגיד לך זה להתחיל ללמוד פיקאפ, לא בשביל להשיג בחורות, אלא בשביל שתילמד דרך חיים אחרת שתהפוך אותך למרכז הענינים.
    ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    פורום פיקאפ >>
    ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    היי שמע.. היה לי כמעט אותו הדבר. (אני בת.) הייתה לי רק חברה אחת. עם מלא מלא ידידים וחברים וחברות. ואני תמיד הייתי בצד כזה. הייתי תמיד או איתה או לבד. אף אחת לא הייתה חברה שלי. וידידים בכלל לא היו לי, אף אחד לא ניגש אליי בכלל. וגמאני כל הזמן אבל כל הזמן חשבתי שאני מכוערת.
    אבל שיניתי את זה. ישלי עכשיו לפחות עוד 7-8 חברות. וישלי די הרבה ידידים.
    קודם כל, תנסה להתחבר עם החברים של החבר שלך. תנסה לדבר איתם. תבקש מחבר שלך שיציג אותם בפנייך. תתחיל לדבר איתם, דבר איתם על מחשב, אולי כל מיניי התענינויות שלך. ואל תפחד לירוק בטעות או משהו כזה, אף אחד לא יהרוג אותך אם יצא לך ככה בטעות. ועם הדפים נו אז מה אם ייפול לך דף? מה יקרה? אתה יודע איזו עקומה אני? אני כל הזמן נופלת במדרגות, כל הזמן מפילה דברים, מתנגשת בעמודים כמו סתומה, ואני צוחקת על זה אחר כך עם חברות. זה לא ביג דיל. יש מלא אנשים כאלה, ולא יקרה כלום אם יפול לך דף מסכן. אז תרים אותו. תאמין לי, אף אחד לא ישים לב אפילו. זה קורה כל כך הרבה שזה כבר מהשיגרה של אנשים.
    עם היריקות? לפני שאתה מדבר שתה מים או תבלע את הרוק. באמת גם אם יצא לך בטעות לא יקרה כלום. באמת שלא.
    ולמה אתה מחליט על עצמך שאתה לא מעניין ולא מצחיק? איך אתה יודע? מישהו אמר לך את זה פעם? אם כן הוא דביל. אין בן אדם שהוא לא מענין. ואם כן אז הוא פשוט לא מתחבר לאותם אנשים שחושבים את זה עליו.
    וכמו שאמרתי קודם תנסה להתחבר עם הידידות של החבר שלך, תבקש מימנו שיציג לך חברים שלו וכאלה דברים. תנסה להתחבר לאנשים מהכיתה שלך, תאמין לי אתה תתחבר לאנשים כאלה שבחיים לא חשבת שדווקא אליהם תתחבר.
    תנסה לצאת עם החבר הזה. תנסה לצאת סתם למסיבה או מועדון או משהו. תכיר שם אנשים.
    ועוד משהו, אני בטוחה ב100 אחוז שלא חושבים שאתה מכוער. אתה יודע כמה בנות יוצאות עם בנים שלא נראים כ''כ טוב? מלא!
    ואני אישית לא יודעת איך אתה נראה אז אני לא יודעת מה להגיד לך בנושא הזה. אבל גם אם אתה לא נראה טוב יש מלא בנות שיסכימו לצאת איתך, אתה רק צריך לעבוד על הביטחון שלך. אתה צריך לשכנע את עצמך שאתה כן מעניינן וכן מצחיק.
    לגבי המשפחה שלך, תנסה לדבר איתם. תנסה לשאול למה הם רבים. תנסה לדבר עם ההורים שלך יותר. אולי גם להם יש משהו להמליץ לך בנוגע לזה.
    (ואי חפרתי)
    אני חושבת שאמרתי את כל מה שהיה לי להגיד. אם יהיה לי עוד משהו להוסיף אכתוב לך. מה שבאמת חשוב, אל תהיה בדיכאון. תחשוב על הצדדים החיוביים שבכל הדברים. המלצתי לך פה המון דברים. תנסה אותם.
    מקווה שעזרתי.
    ותגיד.. ישלך אייסי? אולי אוכל לעזור לך עוד. (גם סקייפ יהיה טוב..)
    Abc159641
    זה הסקייפ שלי אם תירצי תיכנסי

חח ודרך אגב היום לא רעדתי ולא כלום שלקחתי דברים XD שינוי קטן אבל עדיין חח

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

שמחים לשמוע,על כל התפתחות חדשה שאתה מעוניין לשתף אותנו או שאתה צריך עזרה במשהו אתה מוזמן לכתוב כאן.
    נעול,שבת שלום.

נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,548 | הודעות: 8,174,135 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect