סבא שלי היה במחנה עבודה. סבא שלי נולד בלוב.
סבא שלי נחשב לובי-יהודי, לוב היא מדינה ערבית.
סבא שלי נחשב לערבי יהודי.
סבא שלי לא שונא גרמנים, ממש לא.
אני לא רואה את עצמי שונאת את כל הערבים באשר הם.
אגב אריאל, אתה יודע שהיו גרמנים יהודים שמתו בשואה?
סבא שלי היה במחנה עבודה. סבא שלי נולד בלוב.
סבא שלי נחשב לובי-יהודי, לוב היא מדינה ערבית.
סבא שלי נחשב לערבי יהודי.
סבא שלי לא שונא גרמנים, ממש לא.
אני לא רואה את עצמי שונאת את כל הערבים באשר הם.
אגב אריאל, אתה יודע שהיו גרמנים יהודים שמתו בשואה?
|
|
אני , לגמרי לא גזענית , יש לי את החברים הערבים שלי , ואנחנו ממש בקשר לא רע , ואני לא רואה את זה לא לנכון .
אבל ממש ממש מפחיד להסתובב בקניון בעיר שלי , כל כך מפחיד , אני מסתכלת כל שניה מאחורי , בודקת שאף אחד לא מסתכל עלי
זה נורא מפחיד
אני שמעתי על כל כך הרבה בחורות שנאנסו על ידי ערבים , בואדי ליד הבית ספר , בשירותים של הקניון .
רדפו אחרי פעם אחת , ואחרי חברות שלי גם .
עד למצב שהיה ריק בקניון והם רדפו אחריהן עד לשירותים ופתחו שם תאים עד כדי כך .
והמצב הזה נורא משפיע , כן על השיקול דעת .
ואני יודעת שלא כולם ככה , ושרובם לא באמת רוצים לפגוע בי
אבל כל בן אדם שאני רואה ברחוב , מרוב כל המחשבות האלה והמרדפים האלה , ממש מפחיד אותי , אני תמיד הולכת מהר ורצה מהר , כשעוברת לידי מכונית של ערבים שצופרים לי אני ישר מתקשרת למישהו , מרוב הפחד הזה שממש הורג אותי
להיות במצב כזה , שהם מסתכלים עלי או צופרים לי או סתם עוברים לידי , הראש שלי כבר הפך לפרנואיד , וישר אני מפחדת והולכת מהר , אני בקושי מסוגלת ללכת לקניון וכשאני הולכת אני תמיד הולכת בפחד .
ואחר כך אומרים שאנחנו כולנו גזענים .
אריאל, תענה למה שרשמתי בבקשה.
אתה יודע שיש גרמנים יהודים שנרצחו בשואה? בדיוק כמו כפי שאתה אומר, חצי מהמשפחה שלך?
דבר ראשון, אני מאמין ש99% פה מהאנשים גזענים, כולם יפי נפש כשזה באוויר, אבל היה קטע יפה העונה בארץ נהדרת (פרק 1) שראו משפחה של פלוצים מצפון תל אביב, וכשבאו ערבים לדירה פתאום הם לא ככ אהבו ערבים.
אז נכון, אף אחד פה לא שונא ערבים, אבל אף אחד לא היה רוצה שערבי יהיה שכן שלו, ואם מישהו פה היה מנהל עסק אז שהוא היה רואה אתיופי שבא לראיון עבודה הוא היה חושב פעמיים לפני שהוא היה מקבל אותו.
אני לא בא לשפוט אף אחד, אבל אל תצדקו על זה שאתם לא גזענים כי זה קשה מאוד.
לגבי גזענות נגד גרמנים, באמת שזה דבר מטומטם.
דבר ראשון, לא כל הגרמנים היו נאצים, וגם הדור הזה של הנאצים כבר עבר, אין מה לשנוא את האומה הגרמנית על משהו שהם כבר לא.
מה גם שהם מפצים אותנו על מה שהיה.
ואם עם ישראל היה שונא את כל האומות שהתנכלו לו לאורך הדורות, לא היה נשאר לנו אפילו מדינה אחת להיות איתה בשלום.
גזענות נגד ערבים ישראלים לרוב היא מיותרת, מי שחי פה בארץ בדרך כלל הם לא הקיצוניים, נכון שיש ערסים אבל גם אצלנו יש ערסים, זה לא סיבה לשנוא אותם.
אז אתה לא שונא את כל הגרמנים =]
כיוון שאתה בור באופן כמעט חסר תקנה אני אסביר לך את זה באופן פשוט. ערבים = אנשים ששורשיהם במדינות ערב. מדינות ערב = מדינות מערב אסיה פרט לישראל. שהן ידן סוריה איראן עיראק לבנון ועוד. מרוקו = צפון אפריקה, אין קשר בין מרוקאים לערבים. רוב אזרחי מרוקו מוסלמים. סגור..?
בדואי הוא גם מוסלמי. ואתה גם אדיוט. וזה משתי סיבות עיקריות..
א. אתה דורש מוות של גזע שלם בלי הבחנה ותחת הכללה גסה, מה שעושה אותך פסיכופת, פאנאט שטוף מוח, טמבל ועוד שלל ביטויים שלא מחמיאים לאינטליגנציה שלך בלשון המעטה.
ב. אתה מקלל ערבים ודורש השמדה שלהם ומשתמש במילה "אינשאללה" ?!
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg