נכתב במקור על ידי
משתמשש
תקשיבו זו ילדה שהייתי איתי מילדות כאילו וזה ממש יפה גם יופי וגם באופי..בחצי שנה-שנה האחרונה אני רק רב איתה..אני מרגיש שהיא משפילה ופוגעת בי כשהיא עם ילדים שרבתי והם שונאים אותי ואני אותם..וזה משפיע,
וגם הייתה איזשהי ילדה שהייתי איתה בקשר וביקשתי ממנה בגלל שהילדה הזו פגעה בי אז ביקשתי "מהידידה" כל הזמן להפסיק תקשר איתה, כל הזמן בלי הפסקה והיא לא רצתה...כל הזמן הריבים התמשכו....היא אומרת שאני חשוב לה אבל היא לא הראתה כלום...רק פגעה בי גם אם לא במתכוון עם ילדים וגם בלי ילדים, ככה פשוט.
פעם אחת היא גם התעלמה ממני איזה חודשיים לגמרי, מסן,מציאות,טלפון,פייס' ורק באיזשהו מקום אחרי הרבה זמן לקחתי אותה לשיחה וזה והיא אמרה שפגעתי בה והקשר לא יחזור כמו שהיה...הקיצר אני כמו מטומטם אמרתי לה שאני צריך אותה הרבה וזה..סתם השפלתי אותי
הקיצור לפני איזה חודש היא החזירה אותי למסן (בתור התחלה)קיללתי אתה שם רצח והיא חסמה אותי(מכל הכיוונים) שוב.
עכשיו מה שמציק לי זה שאני באמת פגוע מזה אני חושב עלייה הרבה אז נכון לא מאוהב בה אבל היא חשובה לי או יותר נכון הייתה חשובה לי במלא מובנים...ואני יודע ושומע שהיא לא שמה..לא עליי, אלא על הריב וכו'....
סורי על החפירה!!אבל..מה אתם ממצילים לעשות ?