ברצלונה יכולים לזכות
ברצלונה יכולים לזכות
|
|
ברצלונה הכי טובים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
על תהיה כל כך בטוח בעצמך.. כבר שחכת את חצי הגמר שנה שעברה? אינטר עלתה על חשבון ברצלונה, אז זה אפשרי שהם לא יקחו. את הגביע רוב הסיכוי שיקחו, והליגה היא עוד יכולה למעוד. מה עם הרקולס תפתיע שוב, ריאל מצמצת ל-1, סופר קלאסיקו שריאל מנצחת בו ופוף הלכה האליפות כנראה, ואותו דבר יכול לקרות גם בגביע. אז תרגע. ניר לא ניסה להתחיל ריב, הוא רק אמר את דעתו אז תרגע.
וגם ניר תרגע קצת, אתה יותר בוגר אז קח את הבגרות שלך לידים ופשוט אל תענה.
ברצלונה בהחלט הקבוצה הטובה בעולם אבל היכולת שלה בהחלט ירדה מהעונה שהיא זכתה בכל תואר אפשרי.
ואני לא אומר את זה כאוהד ברצלונה או ריאל.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
לדעתי הרוב שמגיב פה לא מבין בכלל מהחיים שלו דבר ראשון זה בין העונות הכי חזקות שלה אם לא הכי חזקה כל משחק 5-0 בערך יש לה ממוצע 4 הבקעות למשחק ריאל מסיימת משחקים 1-0 פעם ב4 או 3 משחקים 3-1 בערך וברצלונה דורסת את כל הליגה רואים את זה כל משחק שיש לה 95% החזקת כדור עם לא יותר בליגה הספרדית היא בטוח הכי חזקה אבל צריך לראות אותה מול הקבוצות הגדולות וארסנל זה המבחן שלה.
אומרים טראבל דבר ראשון...
דבר שני יש לך השנה קבוצות חזקות בליגת האלופות והאמת קשה להגיד למרות שהשנה ברצלונה נראת אחת שאין דרך לנצח אותה אלא אם כן היא עולה שאננית [דבר שקרה רק פעם 1 נגד הרקולס]
מי אתה שתקבע אם אני בוגר או לא?? זה מעצבן שאוהדי ריאל חושבים שהם יותר טובים.... וכן אני זוכר בדיוק את אינטר שנה שעבהרה שעלתה על ברצלונה אבל היא שיחקה בונקר וריאל פשוט לא יודעת מה זה בונקררר... השנה זה אבוד לריאל!!! לא יעזור בית דין, יצטרך לקרות משהו מאוד קיצוני ויוצא דופן בשביל שברסה לא תיקח טריפל.