קודם כל אני בטוח במיליון אחוז שזה קרה ל90 אחוז מהאנשים שהיתה להם ידידה טובה שהם תמיד רצו אבל היא ראתה בהם ידיד שהוא כמו אח ולא יותר... ככה שאם תענו לי אז תעזרו לעוד הרבה כמוני
בבקשה תקראו תחפירה שלי חח יעזור לי מאודד!!!!! מצטער מראש חח
טוב נתחיל מזה שהכרתי אותה לפני הרבה זמן (שנה פלוס) למרות שלא אופייני לי אני בדרך כלל מכיר בנות רק במציאות.. היא היתה בקשר און- אוף כזה עם עם מישהו ויצא שנהיינו ידידים ממש ממש טובים שהיא מחשיבה אותי לידיד הכי טוב שלה כמו אחיה..
היה לה לא מזמן חבר והם נפרדו וכמובן שהיא באה ובכתה לי ואני כמו ידיד טוב הקשבתי ואמרתי זאת ההזדמנות שלי אז אמרתי לה שהוא יצא באמת לא בסדר וזה אבל עם טאקט אני לא טמבל שלא יראה שקוף שאני רוצה אותה.. (הבעיה שאני טוב מידי.. קשה לי לא להקשיב ולהיות כזה חרא)
הבעיה שכשאני מדבר איתה בצחוק על זה שאנחנו מתאימים היא אומרת לי להרגע וזה שאני כמו אחיה אבל שאלתי אותה אם היא היתה יוצאת איתי אם לא היינו מכירים היא אמרה שברור אבל היא לא יכולה לחשוב עליי בצורה כזאת... זה מה שרציתי לשמוע.. היא כן היתה נמשכת אליי אם היינו מתחילים מחדש!!!! וזה מה שמעצבן כי אי אפשר להחזיר תגלגל אחורה ואנחנו מכירים כבר :/
בקיצור שלא יהיו אי הבנות... לא חסרות לי בנות ואני נראה באמת טוב לפי מה שבנות אומרות לי כל הזמן אבל אותה ספציפית אני רוצה כי היא יפייפיה ומבחינת אופי אנחנו מתאימים.. עכשיו אני קראתי פה ושם על מקרים דומים ותמיד אומרים תתרחק ממנה לקצת זמן ותראה איך שהיא מתקשרת יותר וזה.. ועשיתי את זה וזה עובד באמת אבל גם לי היא היתה חסרה אז הפסקתי עם זה...
בקיצור חבריםםם מה לעשות?? ואני אשמח לקבל תשובות מאנשים שהיו בסיטואציה דומה והצליח להם (אם קיימים כאלה שיצאו מהפרינדס זון חחח)
ושאלה אחרונה- איך נמנעים מראש מלהכנס לאזור הידידים?? כי אני בנאדם שתמיד יש מה לדבר איתו והשיחות זורמות אז אני לא שם לב לאיזה נושאים גולשים וכולם מרגישים בנוח איתי אז יכול להיות זאת הבעיה...
תודה רבההההההההההההההההההההההה לכל מי שעוזררר

ציטוט ההודעה