קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. גמירה מהירה?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 28-12-2005, 00:51
  2. [קונה] ביטורנט הכי טובה. הכי מהירה. והכי חדשה --10 נק'
    על ידי ExAilE בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 24-11-2005, 22:09
  3. אני צריך תשובה מהירה.. איזה באנר עדיף??
    על ידי אור בפורום דיבורים
    תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 10-11-2005, 23:11
  4. [שאלה]איך אני עושה ריצה מהירה ב nba?
    על ידי Snake Man בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 11-10-2005, 21:08
  5. איך משיגים 50 שקל בדרך הכי מהירה?
    על ידי ofek בפורום דיבורים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 11-10-2005, 20:20
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

אסקלציה מהירה

משתמש מתחיל האוואטר של avirankatz
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ברירת מחדל אסקלציה מהירה

אסקלציה מהירה

אני הולך לדבר במאמר הזה על טכניקה שאני מאוד אוהב, שהראשון שראיתי מדבר עליה הוא אמן פיקאפ בשם 60. היא מאוד יעילה. היא לא כוללת לזכור משפטים בע"פ ולשנן אותם או התלבשות בצורה שלא מתאימה לך, פשוט דורשת ביצים.

לפני שאני מדבר עליה, אני רוצה להבהיר משהו: בנות אוהבות סקס. הן לא מדברות על זה כמונו, או לפחות לא בנוכחותנו, אבל הן נהנות מזה בדיוק כמונו אם לא יותר. הן אלה שחוות אורגזמה, לא אנחנו. יש להן תשוקות ורצונות, בדיוק כמו לך. ולפעמים כשהן חרמניות, הן יהיו מוכנות להתפשר גם בשביל מישהו ש"מתחת לרמה שלהן". אני רוצה שתחשוב רגע על התסריט הבא: אתה שוכב על מיטה לבד בחדר עם מישהי שלא נראית הכי טוב בעיניך, אבל גם לא נראית רע - פחות או יותר 6 ככה. שניכם לבד בחדר ואף אחד לא רואה. היא מחייכת אליך. היא מתחילה לזחול עליך ולוחשת לך באוזן שהיא ממש מחבבת אותך. היא נושכת לך את התנוך של האוזן, מנשקת אותך בצוואר, מתקרבת לשפתיים באיטיות ומנשקת אותך. אני די בטוח שהיית זורם איתה לסקס.

מה קרה פה? תזכור שהיא לא נראית הכי טוב בעיניך, למה בכל זאת זרמת? הייתה פה התפשרות?
    מה שהיה פה זה מתח מיני. מתח מיני זה משהו כ"כ חזק, והוא קיים כל הזמן מתחת לפני השטח. כל העניין הוא לקחת את המתח המיני הזה ולהעלות אותו לפני השטח, ואז מאוד קשה לנו לשלוט בעצמנו. מאוד.
    אנחנו תמיד נלך לאדם שהכי זמין, שנראה לנו הכי סביר שיהיה איתו סקס או קשר. למה אנשים מתאהבים כ"כ הרבה בידידות קרובות שלהם, אבל לא בידידות של שלום שלום או בנשים ברחוב? כי הידידות הקרובות הן הכי זמינות אליהם באותו הרגע, וזה נראה להם הכי סביר שיהיה קשר איתן. ברגע שיש מתח מיני איתך, אתה למעשה האדם הכי זמין לצורך שלה, הכי זמין לסקס.

אז כל הרעיון של אסקלציה מהירה זה להעלות את המתח המיני לפני השטח בצורה מאוד חזקה ומהירה. אבל איך עושים את זה? יש 3 מהלכים מאוד פשוטים:
    קשר עין מיני, התקרבות פיזית לבחורה ומגע. שלושת הדברים האלה ביחד מעלים מתח מיני מטורף בשניות. כבר יצא לי לעשות את זה ולסגור נשיקה תוך דקה. בלי נגים, קוקי&פאני, DHVs, קרוב-רחוק וכו'. בגלל זה אני חושב שאסקלציה מהירה היא הדבר הכי מושך שאפשר לעשות, יותר מכל הדברים האלה ביחד. אתה מראה שאתה אדם מיני ככה, שאתה זמין.

קשר עין מיני
    אם יש משהו שלא מקבל מספיק התייחסות בפיקאפ, זה קשר עין. זה כ"כ בסיסי וכ"כ חשוב. אתה רוצה להסתכל עליה בצורה שאומרת "אני מפתה אותך". בלי לומר את זה, פשוט דרך המבט. העניין הוא להסתכל לה עמוק לתוך העיניים עם חיוך קטן על הפנים. לא חיוך גדול ודבילי, אלא חיוך קטן ומיני. זה השלב הראשון.
    הנה וידאו קצר שמראה את זה בצורה מאוד יפה:

קרבה פיזית
    יצרת איתה קשר עין מיני. אתה מרגיש את זה, היא מרגישה את זה. אתה צריך להתקרב אליה, תוך כדי שמירה על הקשר עין הזה. אתה מרגיש את המתח המיני? אם לא, אז תתקרב עוד - תגיע למרחק של כמה סנטימטרים ממנה עם ביטחון מלא, תוך כדי שמירה על קשר עין מיני. תראה כמה קרוב הוא בסרטון למעלה.
    אני יודע שזה מפחיד לחשוב על התקרבות ככה. אני יודע שעולים הרבה "מה אם", אבל אם התעניינת מספיק בשביל ללמוד ולקרוא את המאמר הזה, אז אתה חייב לעצמך את ההתנסות עם זה בשטח. אחרת אין לך שום זכות לפסול את זה, אחרת אתה סתם מאונן מנטלית. יכול להיות שזה מרגיש לך כאילו אתה מראה יותר מדי עניין (אוי ואבוי! לא חיכית ל3 IOIs קודם!), אבל סמוך עליי פה - תנסה בשטח ואז תראה. אתה תראה איך העניינים יזוזו הרבה יותר מהר עם אלה שמעוניינות.

אחרי שיצרת קשר עין מיני והתקרבת אתה תשים לב שהרבה בנות כבר עושות מבט משולש, ואז אתה יכול לגעת ולפעמים אפילו להתקדם לנשיקה.

מגע
    יצרת קשר עין מיני? מעולה. התקרבת? פיצוץ. אם אתה מרגיש את המתח המיני בפסגה, הדבר האחרון שנשאר זה לגעת בה. אתה יכול לגעת לה בזרוע, לגעת רגל ברגל (אם אתה מספיק קרוב בשביל שיהיה חיכוך בטבעיות), להחזיק איתה ידיים. אם אתה עושה את זה נכון אתה תרגיש הרגשה של It's On. אחרי רגע כזה אתה יכול לעשות פחות או יותר מה שבא לך. אתה יכול ליצור נוחות, אתה יכול להתקדם לנשיקה, אתה יכול לבודד, לעשות קוואליפיקיישן.

התקדמות נחמדה לנשיקה (מה שאני עשיתי בפעם האחרונה): לנשק אותה בלחי, לתת לה לנשק אותך בלחי, ללטף אותה מאחורי האוזן, לנשוך לה את התנוך, לנשק לה את הצוואר, נשיקה.

אז תזכור, קשר עין מפתה>>התקרבות>>מגע.
    אני יודע שזה קשה לתפוס ביצים ולעשות את זה, זאת טכניקה שדורשת המון ביטחון. אני זוכר שלפני שאני ניסיתי את זה רצו לי המון תסריטים בראש. אבל תיזכר איך היה לך קשה לפתוח סט בפעם הראשונה, לבקש מספר בפעם הראשונה, ליצור משיכה בפעם הראשונה.. כמו כל סטיקינג פוינט אחר, ברגע שאתה תופס מספיק ביטחון ומנסה את זה פעם אחת, אז לא תהיה בעיה בהמשך, ותוכל לעשות את זה שוב בכיף.
    ?What have you been up to lately

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

זה לא דומה ל FORCING IOI ???

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

זה לא משנה למה זה דומה הוא מסביר מה שהוא יודע ומשתף אותך בידע.. אומרים תודה ומאמצים
    תודה אימצתי

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברור שתודה... אחלה של מדריך

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

קודם כל תודה, אתה בין הבודדים שיודע לגעת בעיקר, ב"נקודות החמות".
    אבל למה שלא תשקיע ותכתוב מאמר יעיל על כיצד לנפץ את הפחד? חזר על העניין הזה כמה פעמים, על הנקודות תקיעה האלו.
    לא יעזור שום קשר עין ושום שיטה סופר פשוטה או סופר מתוחכמת.. כל עוד יש בך את הפחד לעשות, אתה לא תעשה את זה! והכל ישאר ברמת התיאוריה.

לדעתי זה החלק שכולנו כאן צריכים לשים עליו הכי הרבה דגש וכ-99% מהמלל שרץ כאן בפורום, כיצד לעשות משהו שאינך מסוגל לעשות כרגע וכיצד לנפץ לחלוטין את הפחד. הרי כל מי שעם פחד הוא נמצא באיזור אפס, לא משנה כמה שיטות יעילות תכפיל ב-0 אפס תמיד ישאר 0! (ו-AFC תמיד ישאר AFC).
    ברגע שהבחור ישבור את הפחד ויעשה מה שבא לו.. אז הוא יכנס למסלול הנכון וזה הזמן ללמוד "טקטיקות מתוחכמות/פשוטות/יעילות/בסיסיות" כפי שכולנו אוהבים לבלבל איתן את השכל.

ולכל אלה שיומרו "יש את DC" או כל שיטה בגרוש אחרת, שיחסוך הערה זו מכיוון שהשיטות הללו לא עובדות, אולי הן מגבירות את הכמות שאתה ניגש ובכך מגדילות את ההסתברות שתשיג משהו.. אבל זה לא מנפץ לך את הפחד וגם המון מהשיטות הללו לא תלויות 100% בך כך שהן לא יעילות בתור התחלה (שלב 14, להשיג דייט.. אם אתה עדיין מפחד מבחורה כיצד תשיג דייט? וגם אתה יכול לשרוף חודש שלם ולא להשיג דייט..אז איך לעזאזל תעבור את שלב 14 ב-DC אם זה לא תלוי 100% בך ואתה עדיין מתחיל בתחום עם פחד גישה? כמובן שאתה יכול לעבור אותו.. אבל כן נכנסת המילה "מזל", מילה שלא כדאי להתבסס עליה בתחום).

יש תומכים? מישהו מתכוון לחשוף את הכלים ששברו לו את הפחד? אני אשמח לכתוב על זה אבל כל עוד נהיה כאן מספיק מגובשים אחד לשני .. לא מתאים לי לחלק מידע חינם שיעזור לאנשים ולא לי (כן, אני חשוב) ולאחר כל זה עדיין ימשיכו להריץ כאן פוסטים בנוסח "יש לי ידידה, אני אוהב אותה, מה עושים?".
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 07-02-2011 בשעה 19:32.

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ממש אהבתי.
    אני כבר ממזמן רוצה לכתוב על זה מאמר ואני מורח ומורח...
    זה לדעתי אחד הכלים היחידים בפיקאפ שבתאכלס באמת יכולים לעזור לכם.
    חוץ מזה, הייתי מוסיף לבניית המתח המיני דיבור: לחישות, דיבור על דברים מיניים וכו'.

משתמש מתחיל האוואטר של avirankatz
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Amanecer צפיה בהודעה
    זה לא דומה ל FORCING IOI ???
    פורסינג IOI זה כשאתה גורם לה להראות סימן עניין במקום לחכות לו.
    אתה אקטיבי במקום פאסיבי. כאן מדובר על משהו אחר

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    קודם כל תודה, אתה בין הבודדים שיודע לגעת בעיקר, ב"נקודות החמות".
    אבל למה שלא תשקיע ותכתוב מאמר יעיל על כיצד לנפץ את הפחד? חזר על העניין הזה כמה פעמים, על הנקודות תקיעה האלו.
    לא יעזור שום קשר עין ושום שיטה סופר פשוטה או סופר מתוחכמת.. כל עוד יש בך את הפחד לעשות, אתה לא תעשה את זה! והכל ישאר ברמת התיאוריה.

לדעתי זה החלק שכולנו כאן צריכים לשים עליו הכי הרבה דגש וכ-99% מהמלל שרץ כאן בפורום, כיצד לעשות משהו שאינך מסוגל לעשות כרגע וכיצד לנפץ לחלוטין את הפחד. הרי כל מי שעם פחד הוא נמצא באיזור אפס, לא משנה כמה שיטות יעילות תכפיל ב-0 אפס תמיד ישאר 0! (ו-AFC תמיד ישאר AFC).
    ברגע שהבחור ישבור את הפחד ויעשה מה שבא לו.. אז הוא יכנס למסלול הנכון וזה הזמן ללמוד "טקטיקות מתוחכמות/פשוטות/יעילות/בסיסיות" כפי שכולנו אוהבים לבלבל איתן את השכל.

ולכל אלה שיומרו "יש את DC" או כל שיטה בגרוש אחרת, שיחסוך הערה זו מכיוון שהשיטות הללו לא עובדות, אולי הן מגבירות את הכמות שאתה ניגש ובכך מגדילות את ההסתברות שתשיג משהו.. אבל זה לא מנפץ לך את הפחד וגם המון מהשיטות הללו לא תלויות 100% בך כך שהן לא יעילות בתור התחלה (שלב 14, להשיג דייט.. אם אתה עדיין מפחד מבחורה כיצד תשיג דייט? וגם אתה יכול לשרוף חודש שלם ולא להשיג דייט..אז איך לעזאזל תעבור את שלב 14 ב-DC אם זה לא תלוי 100% בך ואתה עדיין מתחיל בתחום עם פחד גישה? כמובן שאתה יכול לעבור אותו.. אבל כן נכנסת המילה "מזל", מילה שלא כדאי להתבסס עליה בתחום).

יש תומכים? מישהו מתכוון לחשוף את הכלים ששברו לו את הפחד? אני אשמח לכתוב על זה אבל כל עוד נהיה כאן מספיק מגובשים אחד לשני .. לא מתאים לי לחלק מידע חינם שיעזור לאנשים ולא לי (כן, אני חשוב) ולאחר כל זה עדיין ימשיכו להריץ כאן פוסטים בנוסח "יש לי ידידה, אני אוהב אותה, מה עושים?".
    השיטה שאני השתמשתי בה שפחדתי היא פשוט להכריח את עצמי. כתבתי לעצמי בזמנו רשימת TO DO לכל יום, והיא הייתה קודש. פשוט רשמתי לעצמי ברשימה ליצור קשר עין מיני, להתקרב ולגעת. פחדתי מוות, אבל הכרחתי את עצמי, מתוך מחשבה של "אם אני לא עושה את זה עכשיו, אני גם לא אעשה את זה פעם הבאה. זה אומר שאני מפסיד 2 בנות".
    ציטוט נכתב במקור על ידי Jmpua צפיה בהודעה
    ממש אהבתי.
    אני כבר ממזמן רוצה לכתוב על זה מאמר ואני מורח ומורח...
    זה לדעתי אחד הכלים היחידים בפיקאפ שבתאכלס באמת יכולים לעזור לכם.
    חוץ מזה, הייתי מוסיף לבניית המתח המיני דיבור: לחישות, דיבור על דברים מיניים וכו'.
    שמח שאהבת
    יש עוד מליון ואחד אלמנטים שעוזרים לבנות מתח מיני, אבל פשוט רציתי להציג פה דרך מאוד פשוטה ויעילה.
    ?What have you been up to lately

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

אני מוכן להגיד איך שברתי את הפחד, קודם כול תמיד עוזר חבר שידחוף אותך ויפעיל עליך לחץ(יש גם שיטות לתת לו כסף והוא מחזיר רק אם אתה מתחיל אם בחורות אבל לפי דעתי זה חרא להתחיל עם בחורות בשביל לקבל משהו זה מאבד את הפואנטה)
    אני פשוט מכריח את עצמי, נכון עוד לא שברתי את כול הפחד ומידי פעם הוא מגיע אבל צריך לפעול למרות זאת זה עזר לי מאוד וזה ממשיך לעזור שאני ממשיך לפתוח

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

פחד, שהוא רגש דיי חזק בעצמו, נשבר על ידי רגש אחר, חזק יותר, המניע אותך לשבור את הפחד.
    אצלי לדוגמא זו היתה השנאה שלי לכל אלו שקראו לי ילד כאפות כשהייתי קטן יותר - הרגש העז הזה והרצון לשנות את עצמי גבר על הרגש של הפחד ודחף אותי למרות הכל לעבר המטרה, כמובן ש DC היתה כלי עזר יעיל אבל מבלי כח הרצון שבסופו של דבר התגבר על הפחד - לא הייתי מצליח.

אז קחו את זה לתשומת לבכם: מפחדים? - תחפשו משהו שחזק יותר מהפחד וששווה להתאמץ בשבילו למרות כל ה"פחד",
    כוח רצון חזק = אין פחד.

נ.ב: מאמר נחמד פלוס..
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 09-02-2011 בשעה 16:28.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

אחלה מאמר אני אימצתי, תודה אבירן!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 05:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,289 | הודעות: 8,198,882 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect