אסקלציה מהירה
אני הולך לדבר במאמר הזה על טכניקה שאני מאוד אוהב, שהראשון שראיתי מדבר עליה הוא אמן פיקאפ בשם 60. היא מאוד יעילה. היא לא כוללת לזכור משפטים בע"פ ולשנן אותם או התלבשות בצורה שלא מתאימה לך, פשוט דורשת ביצים.
לפני שאני מדבר עליה, אני רוצה להבהיר משהו: בנות אוהבות סקס. הן לא מדברות על זה כמונו, או לפחות לא בנוכחותנו, אבל הן נהנות מזה בדיוק כמונו אם לא יותר. הן אלה שחוות אורגזמה, לא אנחנו. יש להן תשוקות ורצונות, בדיוק כמו לך. ולפעמים כשהן חרמניות, הן יהיו מוכנות להתפשר גם בשביל מישהו ש"מתחת לרמה שלהן". אני רוצה שתחשוב רגע על התסריט הבא: אתה שוכב על מיטה לבד בחדר עם מישהי שלא נראית הכי טוב בעיניך, אבל גם לא נראית רע - פחות או יותר 6 ככה. שניכם לבד בחדר ואף אחד לא רואה. היא מחייכת אליך. היא מתחילה לזחול עליך ולוחשת לך באוזן שהיא ממש מחבבת אותך. היא נושכת לך את התנוך של האוזן, מנשקת אותך בצוואר, מתקרבת לשפתיים באיטיות ומנשקת אותך. אני די בטוח שהיית זורם איתה לסקס.
מה קרה פה? תזכור שהיא לא נראית הכי טוב בעיניך, למה בכל זאת זרמת? הייתה פה התפשרות?
מה שהיה פה זה מתח מיני. מתח מיני זה משהו כ"כ חזק, והוא קיים כל הזמן מתחת לפני השטח. כל העניין הוא לקחת את המתח המיני הזה ולהעלות אותו לפני השטח, ואז מאוד קשה לנו לשלוט בעצמנו. מאוד.
אנחנו תמיד נלך לאדם שהכי זמין, שנראה לנו הכי סביר שיהיה איתו סקס או קשר. למה אנשים מתאהבים כ"כ הרבה בידידות קרובות שלהם, אבל לא בידידות של שלום שלום או בנשים ברחוב? כי הידידות הקרובות הן הכי זמינות אליהם באותו הרגע, וזה נראה להם הכי סביר שיהיה קשר איתן. ברגע שיש מתח מיני איתך, אתה למעשה האדם הכי זמין לצורך שלה, הכי זמין לסקס.
אז כל הרעיון של אסקלציה מהירה זה להעלות את המתח המיני לפני השטח בצורה מאוד חזקה ומהירה. אבל איך עושים את זה? יש 3 מהלכים מאוד פשוטים:
קשר עין מיני, התקרבות פיזית לבחורה ומגע. שלושת הדברים האלה ביחד מעלים מתח מיני מטורף בשניות. כבר יצא לי לעשות את זה ולסגור נשיקה תוך דקה. בלי נגים, קוקי&פאני, DHVs, קרוב-רחוק וכו'. בגלל זה אני חושב שאסקלציה מהירה היא הדבר הכי מושך שאפשר לעשות, יותר מכל הדברים האלה ביחד. אתה מראה שאתה אדם מיני ככה, שאתה זמין.
קשר עין מיני
אם יש משהו שלא מקבל מספיק התייחסות בפיקאפ, זה קשר עין. זה כ"כ בסיסי וכ"כ חשוב. אתה רוצה להסתכל עליה בצורה שאומרת "אני מפתה אותך". בלי לומר את זה, פשוט דרך המבט. העניין הוא להסתכל לה עמוק לתוך העיניים עם חיוך קטן על הפנים. לא חיוך גדול ודבילי, אלא חיוך קטן ומיני. זה השלב הראשון.
הנה וידאו קצר שמראה את זה בצורה מאוד יפה:
קרבה פיזית
יצרת איתה קשר עין מיני. אתה מרגיש את זה, היא מרגישה את זה. אתה צריך להתקרב אליה, תוך כדי שמירה על הקשר עין הזה. אתה מרגיש את המתח המיני? אם לא, אז תתקרב עוד - תגיע למרחק של כמה סנטימטרים ממנה עם ביטחון מלא, תוך כדי שמירה על קשר עין מיני. תראה כמה קרוב הוא בסרטון למעלה.
אני יודע שזה מפחיד לחשוב על התקרבות ככה. אני יודע שעולים הרבה "מה אם", אבל אם התעניינת מספיק בשביל ללמוד ולקרוא את המאמר הזה, אז אתה חייב לעצמך את ההתנסות עם זה בשטח. אחרת אין לך שום זכות לפסול את זה, אחרת אתה סתם מאונן מנטלית. יכול להיות שזה מרגיש לך כאילו אתה מראה יותר מדי עניין (אוי ואבוי! לא חיכית ל3 IOIs קודם!), אבל סמוך עליי פה - תנסה בשטח ואז תראה. אתה תראה איך העניינים יזוזו הרבה יותר מהר עם אלה שמעוניינות.
אחרי שיצרת קשר עין מיני והתקרבת אתה תשים לב שהרבה בנות כבר עושות מבט משולש, ואז אתה יכול לגעת ולפעמים אפילו להתקדם לנשיקה.
מגע
יצרת קשר עין מיני? מעולה. התקרבת? פיצוץ. אם אתה מרגיש את המתח המיני בפסגה, הדבר האחרון שנשאר זה לגעת בה. אתה יכול לגעת לה בזרוע, לגעת רגל ברגל (אם אתה מספיק קרוב בשביל שיהיה חיכוך בטבעיות), להחזיק איתה ידיים. אם אתה עושה את זה נכון אתה תרגיש הרגשה של It's On. אחרי רגע כזה אתה יכול לעשות פחות או יותר מה שבא לך. אתה יכול ליצור נוחות, אתה יכול להתקדם לנשיקה, אתה יכול לבודד, לעשות קוואליפיקיישן.
התקדמות נחמדה לנשיקה (מה שאני עשיתי בפעם האחרונה): לנשק אותה בלחי, לתת לה לנשק אותך בלחי, ללטף אותה מאחורי האוזן, לנשוך לה את התנוך, לנשק לה את הצוואר, נשיקה.
אז תזכור, קשר עין מפתה>>התקרבות>>מגע.
אני יודע שזה קשה לתפוס ביצים ולעשות את זה, זאת טכניקה שדורשת המון ביטחון. אני זוכר שלפני שאני ניסיתי את זה רצו לי המון תסריטים בראש. אבל תיזכר איך היה לך קשה לפתוח סט בפעם הראשונה, לבקש מספר בפעם הראשונה, ליצור משיכה בפעם הראשונה.. כמו כל סטיקינג פוינט אחר, ברגע שאתה תופס מספיק ביטחון ומנסה את זה פעם אחת, אז לא תהיה בעיה בהמשך, ותוכל לעשות את זה שוב בכיף.

?What have you been up to lately
ציטוט ההודעה