קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 01-06-2011, 16:00
  2. תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 13:25
  3. [קונה] את האלבום החדש של ניסו סימן טוב - לי | 100 נק'
    על ידי Orel Abergel בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 12:39
  4. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 15:33
  5. ניסו סימן טוב - חזק אשא אותך
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 12:24
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 64

ניסו להרוג אותו

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

ברירת מחדל ניסו להרוג אותו

לפני מספר ימים בן דוד שלי הלך לבאקום שבתל אביב.
    הוא היה אמור לעבור מספר קורסים לניהול מחשבים או משהוא בסגנון ,הוא בן אדם מוכשר ,מאוד
    חכם ,עם בגרות מלאה ומדהימה של כמעט כל מקצוע עם 5 יחידות בגרות ,פיזיקה ,מתמטיקה 5 יחידות,
    אנגלית 5 ,בקיצור יש לו תעודת בגרות מושלמת.
    הפרופיל שלו זה 64 ,הוא סובל מבעיות בקיבה ולא יכול לגעת באוכל צבאי ,בבית הוא גם בקושי אוכל ושוקל 48 קילו ונמוך
    יחסית ושתבינו הוא בן 18 וחצי.
    הוא עשה את המבחנים הפסיכוטכניים על הצד הטוב ביותר ועבר בטור אחד עם רמת השכלה גבוה מאוד.
    לאחר שהוא הגיע לבאקום ,הבן דוד המסכן שלי ..
    קיבלו אותו ושאלו :"כמה הפרופיל ידידי"?
    והוא אמר 64 ..
    סך הכל פרופיל נמוך יחסית ,והוא עבר מראש קורסים כדי להגיע למחלקת המחשבים בצה"ל!
    כבר במשך כחצי שנה הגאון הזה .
    ומה ?
    אומרים לו :"עם פרופיל של 64 אתה הולך למשטרה צבאית !" ,"אנחנו לא צריכים עוד גאון" ,"יש לנו מספיק".
    כן בתון כזה ובצורת התבטאות הזאת כמו שאתם רואים שכתבתי וכמו שזה נשמע.
    הוא לא יכול להרזיק במשטרה צבאית ,הוא חלש מדי ובכלל בן אדם שסובל ממספר בעיות בגוף ושתבינו ריבונו של עולם למה
    אתם חושבים הורידו לו את הפרופיל 64 ?? ,סתם ?!
    בושה מה שעשו לו .
    הוא סירב ללכת למשטרה צבאית אז ישר סגרו אותו בחדר סגור באותו באקום מסריח במשך שלושה ימים !! הוא לא אכל ,לא שתה כי הוא לא יכול
    לגעת באוכל שהם מגישים הוא פשוט מקיא את זה!!
    הוא היה צריך דחוף אינפוזיה ולא סיפקו לו ,הוא היה חייב דחוף טיפול רפואי !! ואף אחד לא הסתכל אפילו לכיוון שלו .
    אחר כך הוא כמעט נהרג שם בבאקום והתעלף כבר מחוסר כוח !!!!!!!
    מה זאת המדינה הזאת ?!?!!!!!!!!!!!

כבר הכינו נגדו משפט המפגרים האלה וחשבו שהוא ממציא להם סיפורים ,משקר עליהם ,עובד עליהם ,סתם אומר דברים וסתם מקיא ומתעלף וגוסס אז חשבו שהוא עוד משתמט .
    ומה הקטע כאן ??
    בבאקום אפילו לא פתחו להסתכל על התיק האישי שלו ,לא על הפרופיל הרפואי וכלום כאילו הוא לא היה בלשקת הגיוס בעבר!

עד שדופק הלב שלו כמעט ירד ל-0 ,הביאו לו אמבולנס דחוף ופינו אותו לבסיס של המשטרה הצבאית ליד ושם כבר טיפלו בו ,התקשרו להורים
    לספר מה קרה.
    עכשיו הוא ירד עוד איזה 3-4 קילו ל-45 קילו בערך ,אתם קולטים מה זה?!!
    וחוזר הביתה היום .
    איך הוא יחזור לאותה משטרה צבאית איך איך איך ?!!!!!!!!
    מוגבליםםםםםםם ,צה"ל לא צבא מוסרי אחרי הסיפור הזה ,אפשר ללכת לעיתונות קיבינמט ,לבית משפט אבל כלום לא יעזור כי לצה"ל יש את החוקים שלו!!

מה שעשו כאן לבן אדם זה כמעט הרגו אותו ,מה לומדים מהסיפור הזה?
    תעשו צו ראשון ,צו שני ,תתייצבו בלישקה או לא זה פשוט לא יעזור לכם ,כל מה שקובע זה הבאקום ,שם הם תופסים אותכם וגוררים למשטרה צבאית ,קרבי ומקומות שצריך לוחמים .
    לא אכפת להם מי אתה או מה אתה ,אם יש לך בעיות בריאות או לא אתה תשרת איפו שהם רוצים אפילו אם זה לא מתאים לך ואפילו אם יש איום לחייך.

עכשיו ,אחרי הסיפור הזה גם אני מתחיל לפחד!
    לי יש בכלל פרופיל 82 ,ולא 64 ,אז מה לי יעשו קיבינימט ??!?!!!!
    מה יעשו לי?!!!! אם לאנשים של פרופיל 64 עושים דברים כאלה ,לאנשים שבאמת יש להם בעיות בריאות .
    וגם אני יקיא את האוכל של הצבא ,גם אני יהיה גוסס בגלל האימונים ובגלל הכושר ,גם אני יכול להיות ימות שם כמו שכמעט נהרג הבן דוד המסכן
    שלי.
    אני עכשיו חייב להתחיל לחשוב במהירות הכי הכי הכי הכי דחוף והכי הכי הכי מהר שיש על שירות לאומי .
    כי אם לא ,אני אבוד וככה גם אחרים.
    נערך לאחרונה על ידי Daily; 04-02-2011 בשעה 14:16.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    חסוי :D
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Includes Sex

ציטוט נכתב במקור על ידי Michael9981 צפיה בהודעה
    לפני מספר ימים בן דוד שלי הלך לוואקום שבתל אביב.
    הוא היה אמור לעבור מספר קורסים לניהול מחשבים או משהוא בסגנון ,הוא בן אדם מוכשר ,מאוד
    חכם ,עם בגרות מלאה ומדהימה של כמעט כל מקצוע עם 5 יחידות בגרות ,פיזיקה ,מתמטיקה 5 יחידות,
    אנגלית 5 ,בקיצור יש לו תעודת בגרות מושלמת.
    הפרופיל שלו זה 64 ,הוא סובל מבעיות בקיבה ולא יכול לגעת באוכל צבאי ,בבית הוא גם בקושי אוכל ושוקל 48 קילו ונמוך
    יחסית ושתבינו הוא בן 18 וחצי.
    אם אני לא הוא עשה את המבחנים הפסיכוטכניים על הצב הטוב ביותר ועבר בטור אחד עם רמת השכלה גבוה מאוד.
    לאחר שהוא הגיע לוואקום ,הבן דוד המסכן שלי ..
    קיבלו אותו ושאלו :"כמה הפרופיל ידידי"?
    והוא אמר 64 ..
    סך הכל פרופיל נמוך יחסית ,והוא עבר מראש קורסים כדי להגיע למחלקת המחשבים בצה"ל!
    כבר במשך כחצי שנה הגאון הזה .
    ומה ?
    אומרים לו :"עם פרופיל של 64 אתה הולך למשטרה צבאית !" ,"אנחנו לא צריכים עוד גאון" ,"יש לנו מספיק".
    כן בתון הזה ובצורת התבטאות הזאת כמו שאתם רואים שכתבתי וכמו שזה נשמע.
    הוא לא יכול להרזיק במשטרה צבאית ,הוא חלש מדי ובכלל בן אדם שסובל ממספר בעיות בגוף ושתבינו ריבונו של עולם למה
    אתה חושבים הורידו לו את הפרופיל 64 ?? ,סתם ?!
    בושה מה שעשו לו .
    הוא סירב ללכת למשטרה צבאית אז ישר סגרו אותו בחדר סגור באותו וואקום מסריח במשך שלושה ימים !! הוא לא אכל ,לא שתה כי הוא לא יכול
    לגעת באוכל שהם מגישים הוא פשוט מקיא את זה!!
    הוא היה צריך דחוף אינפוזיה ולא סיפקו לו ,הוא היה חייב דחוף טיפול רפואי !! ואף אחד לא הסתכל אפילו לכיוון שלו .
    אחר כך הוא כמעט נהרג שם בוואקום והתעלף כבר מחוסר כוח !!!!!!!
    מה זאת המדינה הזאת ?!?!!!!!!!!!!!

כבר הכינו נגדו משפט המפגרים האלה וחשבו שהוא ממציא להם סיפורים ,משקר עליהם ,עובד עליהם ,סתם אומר דברים וסתם מקיא ומתעלף וגוסס אז חשבו שהוא עוד משתמט .
    ומה הקטע כאן ??
    בוואקום אפילו לא פתחו להסתכל על התיק האישי שלו ,לא על הפרופיל הרפואי וכלום כאילו הוא לא היה בלשקת הגיוס בעבר!

עד שדופק הלב שלו כמעט ירד ל-0 ,הביאו לו אמבולנס דחוף ופינו אותו לבסיס של המשטרה הצבאית ליד ושם כבר טיפלו בו ,התקשרו להורים
    לספר מה קרה.
    עכשיו ,עכשיו הוא ירד עוד איזה 3-4 קילו ל-45 קילו בערך ,אתם קולטים מה זה?!!
    וחוזר הביתה היום .
    איך הוא יחזור לאותה משטרה צבאית איך איך איך ?!!!!!!!!
    מוגבליםםםםםםם ,צה"ל לא צבא מוסרי אחרי הסיפור הזה ,אפשר ללכת לעיתונות קיבינמט ,לבית משפט אבל כלום לא יעזור כי לצה"ל יש את החוקים שלו!!

מה שעשו כאן לבן אדם זה כמעט הרגו אותו ,מה לומדים מהסיפור הזה?
    תעשו צו ראשון ,צו שני ,תתייצבו בלישקה או לא זה פשוט לא יעזור לכם ,כל מה שקובע זה הוואקום ,שם הם תופסים אותכם וגוררים למשטרה צבאית ,קרבי ומקומות שצריך לוחמים .
    לא אכפת להם מי אתה או מה אתה ,אם יש לך בעיות בריאות או לא אתה תשרת איפו שהם רוצים אפילו אם זה לא מתאים לך ואפילו אם יש איום לחייך.

עכשיו ,אחרי הסיפור הזה גם אני מתחיל לפחד!
    לי יש בכלל פרופיל 82 ,ולא 64 ,אז מה לי יעשו קיבינימט ??!?!!!!
    מה יעשו לי?!!!! אם לאנשים של פרופיל 64 עושים דברים כאלה ,לאנשים שבאמת יש להם בעיות בריאות .
    וגם אני יקיא את האוכל של הצבא ,גם אני יהיה גוסס בגלל האימונים ובגלל הכושר ,גם אני יכול להיות ימות שם כמו שכמעט נהרג הבן דוד המסכן
    שלי.
    אני עכשיו חייב להתחיל לחשוב במהירות הכי הכי הכי הכי דחוף והכי הכי הכי מהר שיש על שירות לאומי .
    כי אם לא ,אני אבוד וככה גם אחרים.
    איזה חצופים עלק תהיה במשטרה צבאית..

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

זה כלכך משפט של "ברוך הבא לצבא"
    בגלל דברים כאלו ובגלל יחסי האנוש המחפירים של הצבא על מפקדיו - אנשים מאבדים את המוטיבציה.

מחפיר ממש.

מפנה את אופיר שילמד קצת...

מורחקים
    לייקים
    1
    נקודות
    1

בקו"ם*
    נערך לאחרונה על ידי WOOOOOOW; 04-02-2011 בשעה 17:38.

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

זה הוריד לי את כל המוטיבציה להתגייס ..

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

אני מאוד מצטער על בן דוד שלך.
    ואל תגיד לי שזה מוריד לך ת'מוטיבציה לשרת, למה זה סתם תירוץ. אם אתה לא רוצה עכשיו אתה גם לא רצית מקודם.

אני לא מבין מזה קשור לשירות של כל אחד מכם, היתה פה פאשלה, לא הסתכלו לו בדבר הרפואי שלו, ובאמת אי אפשר להאשים אותם. עם כל המשתמטים היום שמשתמשים בבעיות כמו שיש לבן דוד שלך כדי לצאת מהשירות. אז זלזלו! פישלו, והייתי תובע ת'צבא במקרה כזה. אבל אתה לא יכול לבוא ולהאשים את כ~ל הצבא, על זה שזלזלו כי מה לעשות שהם רגילים שאנשים מנסים לרמות אותם. ומה לעשות שהאחראים על אותו מקום מפגרים, מה לעשות. אבל זה הבקו"ם, וזה לא שום מקום אחר, וזה בהחלט לא כ~ל הצבא.

ואתה חושב שזה הכי גרוע? מכל שלושת האחים שלי שמעתי סיפורים על הצבא שיגרמו לך לבכות. נו אז מה, אני מוותר על החלום שלי להגיע ליחידות מובחרות? לא. ואני יודע שאם אני יגיע ליחידה מובחרת כזו או אחרת, אני ישתין דם, ואני יסבול, ואני יקלל ת'צבא ואני יקלל ת'אמא של כולם, אבל מה לעשות? זאתי מדינה שצריכים להגן עליה, ואני לא מתכוון לשבת בצד כשאחרים נלחמים למעני.

כל הסיפור שלך פה, לא פגע לי במוטיבציה, ולא הזיז אותה אפילו מיקרומטר אחורנית. אתה יודע למה? כי גם לפני ששמעתי ת'סיפור וגם אחריי - תמיד רציתי להגיע ליחידה מובחרת.
    לך זה פגע במוטיבציה בגלל שבכל מקרה לא רצית לשרת, אז אין פה בכלל מקום להשוות.

אני מקווה שבן דוד שלך יבריא, ושיהיה לו רק טוב, ושיתבע ת'צבא.
    בהצלחה.
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 04-02-2011 בשעה 14:15.

One Shot - One Kill

זוכה באתגר טריוויות סרטים וקולנוע האוואטר של -NBA-
    לייקים
    12
    נקודות
    0

מקווה בשבילו שלא קרה לא משהו בלתי הפיך, פשוט רשלנות.
    זה מקרה מיוחד, דבר כזה לא יקרה לך.

משתמש מכור האוואטר של amitlogan
    שם פרטי
    עמית
    לייקים
    1
    נקודות
    307

מסכן בן דוד שלך באמת בן אדם מסכן ופשוט חרפה לצה''ל ורושמים בקו''ם לא הבנתי בתחילת הסיפור למה אתה מתכוון..
    ציטוט נכתב במקור על ידי -David- צפיה בהודעה
    ההורים שלי אוכלים אבטיח עם לחם אז בטח שזה ירק ... =-O
    :suprise

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    אני מאוד מצטער על בן דוד שלך.
    ואל תגיד לי שזה מוריד לך ת'מוטיבציה לשרת, למה זה סתם תירוץ. אם אתה לא רוצה עכשיו אתה גם לא רצית מקודם.

אני לא מבין מזה קשור לשירות של כל אחד מכם, היתה פה פאשלה, לא הסתכלו לו בדבר הרפואי שלו, ובאמת אי אפשר להאשים אותם. עם כל המשתמטים היום שמשתמשים בבעיות כמו שיש לבן דוד שלך כדי לצאת מהשירות. אז זלזלו! פישלו, והייתי תובע ת'צבא במקרה כזה. אבל אתה לא יכול לבוא ולהאשים את כ~ל הצבא, על זה שזלזלו כי מה לעשות שהם רגילים שאנשים מנסים לרמות אותם. ומה לעשות שהאחראים על אותו מקום מפגרים, מה לעשות. אבל זה הבקו"ם, וזה לא שום מקום אחר, וזה בהחלט לא כ~ל הצבא.

ואתה חושב שזה הכי גרוע? מכל שלושת האחים שלי שמעתי סיפורים על הצבא שיגרמו לך לבכות. נו אז מה, אני מוותר על החלום שלי להגיע ליחידות מובחרות? לא. ואני יודע שאם אני יגיע ליחידה מובחרת כזו או אחרת, אני ישתין דם, ואני יסבול, ואני יקלל ת'צבא ואני יקלל ת'אמא של כולם, אבל מה לעשות? זאתי מדינה שצריכים להגן עליה, ואני לא מתכוון לשבת בצד כשאחרים נלחמים למעני.

כל הסיפור שלך פה, לא פגע לי במוטיבציה, ולא הזיז אותה אפילו מיקרומטר אחורנית. אתה יודע למה? כי גם לפני ששמעתי ת'סיפור וגם אחריי - תמיד רציתי להגיע ליחידה מובחרת.
    לך זה פגע במוטיבציה בגלל שבכל מקרה לא רצית לשרת, אז אין פה בכלל מקום להשוות.

אני מקווה שבן דוד שלך יבריא, ושיהיה לו רק טוב, ושיתבע ת'צבא.
    בהצלחה.
    בו נראה אותך תובע אותם.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Michael9981 צפיה בהודעה
    בו נראה אותך תובע אותם.
    חח מה הבעיה?תגיד לי מה אתה רציני, מה בן דוד שלך מפחד מהצבא? חחחח

One Shot - One Kill

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

מפחידדדד הם לא אנושיים הצבא הזה, עזבו הכל להגן על המדינה תראו את היחס המחפיר הזה שלהם אין בהם טיפת אנושיות כבר מצו ראשון רואים את זה איך הצבא שלנו מתנהל כוס אמק פשוט בושה
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי .Tal צפיה בהודעה
    מפחידדדד הם לא אנושיים הצבא הזה, עזבו הכל להגן על המדינה תראו את היחס המחפיר הזה שלהם אין בהם טיפת אנושיות כבר מצו ראשון רואים את זה איך הצבא שלנו מתנהל כוס אמק פשוט בושה
    מה הקשר של היחס של המדינה כלפיך לבין הצורך להגן על המדינה? חח תמציא תמציא לעצמך תירוצים למה לא להתגייס.

One Shot - One Kill

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

מה הקשר של היחס של המדינה כלפיך לבין הצורך להגן על המדינה? חח תמציא תמציא לעצמך תירוצים למה לא להתגייס.
    תירוצים לפעמים יכולים להיות מוצדקים. וכשאתה שוקל 60 קילו בגיל 18 ותוקעים אותך בתא בלי אוכל ואתה צריך פרמדיקים אחר כך
    זה תירוץ מוצדק לחלוטין! ותפסיק להיות כזה אטום לסביבה שלך עם הדעה המטומטת לחלוטין הזאת של "אני חייב הכל לצבא
    גם אם הצבא מחרבן עליי כל שני וחמישי". זה לא נכון!!!!!!!!!!!!!!!

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי EnBlack צפיה בהודעה
    תירוצים לפעמים יכולים להיות מוצדקים. וכשאתה שוקל 60 קילו בגיל 18 ותוקעים אותך בתא בלי אוכל ואתה צריך פרמדיקים אחר כך
    זה תירוץ מוצדק לחלוטין! ותפסיק להיות כזה אטום לסביבה שלך עם הדעה המטומטת לחלוטין הזאת של "אני חייב הכל לצבא
    גם אם הצבא מחרבן עליי כל שני וחמישי". זה לא נכון!!!!!!!!!!!!!!!
    חח זאתלא הגישה שלי.
    בסדר אתה ילדותי, אתה כבר תתבגר ותבין למה אתה טועה.

אני לא חייב לצבא כלום, אני חייב להורים שלי, למשפחה אלי ולחברים שלי הגנה שאני לא מצפה שתבוא מהשכן שלי שמתגייס לכפיר, אני מצפה שהיא תבוא ממני שאני יתגייס למטכ"ל.

One Shot - One Kill

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

אני חושב שלהגן על המדינה זה חובה אבל וואלה שהצבא ישנה גישה לבני אדם הם לא רובוטים שלהם ולא חיות שלהם.
    קראת בכלל מה שהוא רשם ראית מזה היחס המגעיל הזה גועל נפש אם לי היו עושים דבר כזה חס וחלילה אני לא הייתי רואה צבא יותר בחיים.
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,477 | הודעות: 8,199,070 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect