נכתב במקור על ידי
Michael9981
לפני מספר ימים בן דוד שלי הלך לוואקום שבתל אביב.
הוא היה אמור לעבור מספר קורסים לניהול מחשבים או משהוא בסגנון ,הוא בן אדם מוכשר ,מאוד
חכם ,עם בגרות מלאה ומדהימה של כמעט כל מקצוע עם 5 יחידות בגרות ,פיזיקה ,מתמטיקה 5 יחידות,
אנגלית 5 ,בקיצור יש לו תעודת בגרות מושלמת.
הפרופיל שלו זה 64 ,הוא סובל מבעיות בקיבה ולא יכול לגעת באוכל צבאי ,בבית הוא גם בקושי אוכל ושוקל 48 קילו ונמוך
יחסית ושתבינו הוא בן 18 וחצי.
אם אני לא הוא עשה את המבחנים הפסיכוטכניים על הצב הטוב ביותר ועבר בטור אחד עם רמת השכלה גבוה מאוד.
לאחר שהוא הגיע לוואקום ,הבן דוד המסכן שלי ..
קיבלו אותו ושאלו :"כמה הפרופיל ידידי"?
והוא אמר 64 ..
סך הכל פרופיל נמוך יחסית ,והוא עבר מראש קורסים כדי להגיע למחלקת המחשבים בצה"ל!
כבר במשך כחצי שנה הגאון הזה .
ומה ?
אומרים לו :"עם פרופיל של 64 אתה הולך למשטרה צבאית !" ,"אנחנו לא צריכים עוד גאון" ,"יש לנו מספיק".
כן בתון הזה ובצורת התבטאות הזאת כמו שאתם רואים שכתבתי וכמו שזה נשמע.
הוא לא יכול להרזיק במשטרה צבאית ,הוא חלש מדי ובכלל בן אדם שסובל ממספר בעיות בגוף ושתבינו ריבונו של עולם למה
אתה חושבים הורידו לו את הפרופיל 64 ?? ,סתם ?!
בושה מה שעשו לו .
הוא סירב ללכת למשטרה צבאית אז ישר סגרו אותו בחדר סגור באותו וואקום מסריח במשך שלושה ימים !! הוא לא אכל ,לא שתה כי הוא לא יכול
לגעת באוכל שהם מגישים הוא פשוט מקיא את זה!!
הוא היה צריך דחוף אינפוזיה ולא סיפקו לו ,הוא היה חייב דחוף טיפול רפואי !! ואף אחד לא הסתכל אפילו לכיוון שלו .
אחר כך הוא כמעט נהרג שם בוואקום והתעלף כבר מחוסר כוח !!!!!!!
מה זאת המדינה הזאת ?!?!!!!!!!!!!!
כבר הכינו נגדו משפט המפגרים האלה וחשבו שהוא ממציא להם סיפורים ,משקר עליהם ,עובד עליהם ,סתם אומר דברים וסתם מקיא ומתעלף וגוסס אז חשבו שהוא עוד משתמט .
ומה הקטע כאן ??
בוואקום אפילו לא פתחו להסתכל על התיק האישי שלו ,לא על הפרופיל הרפואי וכלום כאילו הוא לא היה בלשקת הגיוס בעבר!
עד שדופק הלב שלו כמעט ירד ל-0 ,הביאו לו אמבולנס דחוף ופינו אותו לבסיס של המשטרה הצבאית ליד ושם כבר טיפלו בו ,התקשרו להורים
לספר מה קרה.
עכשיו ,עכשיו הוא ירד עוד איזה 3-4 קילו ל-45 קילו בערך ,אתם קולטים מה זה?!!
וחוזר הביתה היום .
איך הוא יחזור לאותה משטרה צבאית איך איך איך ?!!!!!!!!
מוגבליםםםםםםם ,צה"ל לא צבא מוסרי אחרי הסיפור הזה ,אפשר ללכת לעיתונות קיבינמט ,לבית משפט אבל כלום לא יעזור כי לצה"ל יש את החוקים שלו!!
מה שעשו כאן לבן אדם זה כמעט הרגו אותו ,מה לומדים מהסיפור הזה?
תעשו צו ראשון ,צו שני ,תתייצבו בלישקה או לא זה פשוט לא יעזור לכם ,כל מה שקובע זה הוואקום ,שם הם תופסים אותכם וגוררים למשטרה צבאית ,קרבי ומקומות שצריך לוחמים .
לא אכפת להם מי אתה או מה אתה ,אם יש לך בעיות בריאות או לא אתה תשרת איפו שהם רוצים אפילו אם זה לא מתאים לך ואפילו אם יש איום לחייך.
עכשיו ,אחרי הסיפור הזה גם אני מתחיל לפחד!
לי יש בכלל פרופיל 82 ,ולא 64 ,אז מה לי יעשו קיבינימט ??!?!!!!
מה יעשו לי?!!!! אם לאנשים של פרופיל 64 עושים דברים כאלה ,לאנשים שבאמת יש להם בעיות בריאות .
וגם אני יקיא את האוכל של הצבא ,גם אני יהיה גוסס בגלל האימונים ובגלל הכושר ,גם אני יכול להיות ימות שם כמו שכמעט נהרג הבן דוד המסכן
שלי.
אני עכשיו חייב להתחיל לחשוב במהירות הכי הכי הכי הכי דחוף והכי הכי הכי מהר שיש על שירות לאומי .
כי אם לא ,אני אבוד וככה גם אחרים.