נכתב במקור על ידי
S.P.Q.R
אני מאוד מצטער על בן דוד שלך.
ואל תגיד לי שזה מוריד לך ת'מוטיבציה לשרת, למה זה סתם תירוץ. אם אתה לא רוצה עכשיו אתה גם לא רצית מקודם.
אני לא מבין מזה קשור לשירות של כל אחד מכם, היתה פה פאשלה, לא הסתכלו לו בדבר הרפואי שלו, ובאמת אי אפשר להאשים אותם. עם כל המשתמטים היום שמשתמשים בבעיות כמו שיש לבן דוד שלך כדי לצאת מהשירות. אז זלזלו! פישלו, והייתי תובע ת'צבא במקרה כזה. אבל אתה לא יכול לבוא ולהאשים את כ~ל הצבא, על זה שזלזלו כי מה לעשות שהם רגילים שאנשים מנסים לרמות אותם. ומה לעשות שהאחראים על אותו מקום מפגרים, מה לעשות. אבל זה הבקו"ם, וזה לא שום מקום אחר, וזה בהחלט לא כ~ל הצבא.
ואתה חושב שזה הכי גרוע? מכל שלושת האחים שלי שמעתי סיפורים על הצבא שיגרמו לך לבכות. נו אז מה, אני מוותר על החלום שלי להגיע ליחידות מובחרות? לא. ואני יודע שאם אני יגיע ליחידה מובחרת כזו או אחרת, אני ישתין דם, ואני יסבול, ואני יקלל ת'צבא ואני יקלל ת'אמא של כולם, אבל מה לעשות? זאתי מדינה שצריכים להגן עליה, ואני לא מתכוון לשבת בצד כשאחרים נלחמים למעני.
כל הסיפור שלך פה, לא פגע לי במוטיבציה, ולא הזיז אותה אפילו מיקרומטר אחורנית. אתה יודע למה? כי גם לפני ששמעתי ת'סיפור וגם אחריי - תמיד רציתי להגיע ליחידה מובחרת.
לך זה פגע במוטיבציה בגלל שבכל מקרה לא רצית לשרת, אז אין פה בכלל מקום להשוות.
אני מקווה שבן דוד שלך יבריא, ושיהיה לו רק טוב, ושיתבע ת'צבא.
בהצלחה.