קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [יעוץ] ייעוץ לגבי קשר עם ילדה, 15
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 08-02-2011, 16:11
  2. בקשה | ייעוץ לגבי ניק
    על ידי GuyBuko בפורום Counter Strike
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 05-06-2008, 19:51
  3. [בעיה] איך מחדשים קשר עם ילדה
    על ידי OzzY בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 30-01-2008, 18:43
  4. שאלה לגבי קשר עם בנות
    על ידי VeilSide בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 03-09-2007, 15:09
  5. יש לי בעיה\צריך ייעוץ לגבי העישון
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 23-09-2006, 19:56
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

ייעוץ לגבי קשר עם ילדה, 15

ברירת מחדל ייעוץ לגבי קשר עם ילדה, 15

אוקיי,
    אממ אז ככה, יש ילדה אחת מהשכבה שאני מעוניין בה כבר בערך במשך חודשיים~. בקיצור הגעתי למצב שאני מדבר איתה כל יום כמעט כל כמה שעות, אם זה בבצפר, בפייסבוק או שכולם יוצאים וזה. בקיצור לפני כמה שבועות באתי לחברה הכי טובה שלה ואמרתי לה שאני מעוניין בה. היא שאלה אותה מה היא חושבת, והיא (מי שאני רוצה) לא ממש התלהבה, לפי מה שהבנתי, והיא אמרה שהיא לא רוצה חבר כרגע. בקיצור השיא היה כמה ימים אחרי זה, היא שאלה אותי מה קורה איתי (הייתי קצת מבואס בגלל זה) וזה ואמרתי לה שאני אוהב אותה, למרות שהיא לא רוצה חבר. בקיצור כבר יום אחרי זה חזרתי לעצמי ואמרתי שאני מתקדם, אבל עדיין אני רוצה להיות ידיד טוב שלה. אז עכשיו אני ידיד טוב מאוד שלה, אבל אני, לצערי, גם רוצה אותה בקשר רומנטי, עדיין.

אז מה לעשות? אתם חושבים שיש צ'אנס, או שאני כבר צריך להתקדם? ואם אתם שואלים אם אני רוצה אותה - כן אני רוצה אותה מאוד. אנחנו ידידים מאוד טובים כמו שרשמתי, אבל אני רוצה יותר מזה.

תודה

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

כודם כל כן תמיד יש סיכוי.. תתחיל לקרוא בלינקייה על יצירת משיכה, ערך גבוהה, שפת גוף וכו' תתחיל ללמוד איך להיות אלפא וכו'... אחרי שאתה תדע את הכלים אני לא חושב שתיהיה לך בעיה להשיג אותה.. ולכל האלה שאומרים שהוא ב"איזור הידידים" אז תאמינו לי דיי קל לצאת משם

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

לפי מה שנראה לי פה היא נכנסת לFZ שלה... אני מציע שתתרחק ממנה לכמה חודשים, תזיין בינתיים בנות אחרות (ככה שיבאס אותה שהיא היהת יכולה להיות במקומן) ואז תחזור.

אתה לא צריך לומר לבחורה שאתה אוהב אותה, לפחות לא לפני קשר רומנטי ביניכם או לפני שזה הדדי.
    בנתיים אם אתה רוצה להיות איתה בקשר רומנטי, תצא מאיזור הידידות לכמה זמן, ותחזור אחרי כמה זמן ופשוט תנסה לפתח.
    אני הייתי ממשיך הלאה כי לא נראה לי שזה שווה את המאמץ אבל זאת כבר החלטה שלך..

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

adamthe: אני לא מוצא שום דבר חוץ ממשהו אחד שלא ממש עזר לי (בלינקייה).

koogel: אמממ טוב.. (אני חושב חחחח)

roy444:קודם כל המשפט הראשון שלך פשוט גאוני, אתה כל כך צודק, תודה רבה, חבל שזה לא ממש עוזר עכשיו במקרה הזה... לגבי השאר אני עדיין לא בטוח אם אני רוצה לעזוב את הידידות.

אתם מבינים, אנחנו ידידים ממש טובים.. אני חושב שאפשר לפתח את זה משם ולגרום לה להתאהב בי, לא?

אוקיי, זה לא בעייה מבחנתי לצאת איתה בשישי לבד, האמת בשישי הזה בידיוק יצאנו עם עוד 3 חבר'ה. אני בטוח שהיא תסכים לצאת איתי לבד לסרט או משהו, אבל מה אז? איך אני מקדם את זה? דבר שאני חייב לציין זה שהיא אומרת שהיא לא רוצה חבר, וזה לא רק בגללה - יש לה הורים ממה קשוחים (ככה היא טוענת, ככה היא סיפרה לידידיות שלה ולי והידידות שלה סיפרו לי), אפילו פעם אחת היה לה חבר לפני איזה שנה (מאז לא היה לה) וההורים שלה נתנו לה עונש ענקי בגלל זה. כיאילו, לפי מה שהיא מספרת, ההורים שלה ממש לא אוהבים את זה, אבל הקטע הוא שאני אף פעם לא יודע כמה נכון זה, ותמיד יש את הקטע של הפקפוק.. תבינו, היא ילדה די ביישנית, אבא שלה באמת קשוח, אמא שלה פחות, (ראיתי את זה כשהייתי אצלה..). עוד דבר הוא שאנחנו במין "חבורה" כזאת, ביחד 5 ילד, ואנחנו ממש קשורים אחד לשני וזה.. בקיצור השאלה שלי אם שווה להזמין אותה לסרט בכלל, ואם כן מה לעשות כדי לקדם את העניינים? אני חייב להדגיש שאמרתי לה שאני אוהב אותה לפני איזה חודש, ומאז אנחנו עוד יותר ביחד! זה לא נורמאלי, אף פעם לא קרה לי דבר כזה. כל היום, כל יום אנחנו מדברים וזה. פעם אחת יצא שממש אבל ממש פלירטטנו, אבל ו יש לנו שיחות עמוקות גם על דברים אחרים שלה ושלי וזה... אז מה אומרים? תודה רבה עד עכשיו לכולם

עצה שלי, תתקדם, אל תתקע בחיים על בחורה אחת שתהיה המרכז שלך.
    תמשיך להיות ידיד שלה ותפתח את זה ליותר מידידות אבל באותו זמן תמשיך עם בחורות אחרות, אל תתקע על אותה בחורה, זה רק יבאס אותתך כל הזמן, מניסיון.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

ציטוט נכתב במקור על ידי roy444 צפיה בהודעה
    עצה שלי, תתקדם, אל תתקע בחיים על בחורה אחת שתהיה המרכז שלך.
    תמשיך להיות ידיד שלה ותפתח את זה ליותר מידידות אבל באותו זמן תמשיך עם בחורות אחרות, אל תתקע על אותה בחורה, זה רק יבאס אותתך כל הזמן, מניסיון.
    קשה לי. ממש קשה. אני ביחד עם כמה בנות, סתם מבלים מדברים וזה, אבל תמיד אני חושב עלייה. אני ממש אובבסיבי לגביה, ואני לא יודע מה לעשות >.> חשבתי על להגיד לה עוד כמה זמן משהו טוב שמצאתי באיזה מאמר אחד:
    "תקשיבי, אני אוהב אותך. אם תגידי שאת רוצה להשאר ידידים, זה סבבה מבחינתי. זה כמובן מבאס אבל אני אבלע את זה ואני אפילו אסתדר אם תצאי עם מישהו אחר. פשוט הייתי חייב להגיד לך את זה. אני רוצה שניהיה ביחד".

ולראות כבר איך היא תגיב.. כיאילו מקסימום... אני כבר יקלוט שזהו זה אני צריך להתקדם. מה אתם אומרים?
    אה ותודה על העזרה

עדכון... אז פלרטטנו היום איזה שעה, שאלתי אותי על החברים שהיו לה, שאלה אותי על החברות שהיו לי וזה, ואחרי זה ששאלתי אותה למה את לא נותנת צ'אנס עכשיו ושנה את רוצה ליהיות ללא חבר, היא אמרה "גם אני לא מבינה חחחחחחח". בקיצור אני ממש לא יודע מה לעשות. אני מנסה להתקדם אבל אני לא מצליח, אתם חושבים שכדאי לי להגיד לה את מה שרשמתי בפוסט הקודם ^^ אולי כדאי לי לצאת איתה לבד ואז להגיד לה, או איך?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

כמו רבים הייתי במצבך, פעם ראשונה על הפנים הייתי הידיד ההומו הקלאסי- עוד לפני שידעתי פיקאפ

פעם שנייה לא מזמן לפני חודשיים כך, הפעם יזמתי משהו מיני אבל פיספסתי לא משנה למה

ואני יכול להגיד לך בבטחון, הידידות איתה רק פוגעת בך כרגע- אתה תקוע עמוק בFZ..
    ידידים הכי טובים= אני לא רוצה אותך אני רק רוצה שתהיה פורקן לרגשות שלי כלפי אחרים.
    מצטער שאני כול כך ישיר אבל כרגע:
    אין לך שום סיכוי במצב הנוכחי ואתה חייב לעשות לה רחוק
    אני אקצר- רחוק רחוק רחוק.... תנסה עוד חודשיים ואז יהיה לך סיכוי וכשאני אומר רחוק זה אומר לא לדבר איתה בכלל ואל תספור את הימים תשכח ממנה ותסתכל על בנות אחרות ורק אז תדע אם אתה באמת רוצה אותה או שזה תוצאה מקירבה
    נערך לאחרונה על ידי iloveXD; 07-02-2011 בשעה 18:21.

ציטוט נכתב במקור על ידי iloveXD צפיה בהודעה
    כמו רבים הייתי במצבך, פעם ראשונה על הפנים הייתי הידיד ההומו הקלאסי- עוד לפני שידעתי פיקאפ

פעם שנייה לא מזמן לפני חודשיים כך, הפעם יזמתי משהו מיני אבל פיספסתי לא משנה למה

ואני יכול להגיד לך בבטחון, הידידות איתה רק פוגעת בך כרגע- אתה תקוע עמוק בFZ..
    ידידים הכי טובים= אני לא רוצה אותך אני רק רוצה שתהיה פורקן לרגשות שלי כלפי אחרים.
    מצטער שאני כול כך ישיר אבל כרגע:
    אין לך שום סיכוי במצב הנוכחי ואתה חייב לעשות לה רחוק
    אני אקצר- רחוק רחוק רחוק.... תנסה עוד חודשיים ואז יהיה לך סיכוי וכשאני אומר רחוק זה אומר לא לדבר איתה בכלל ואל תספור את הימים תשכח ממנה ותסתכל על בנות אחרות ורק אז תדע אם אתה באמת רוצה אותה או שזה תוצאה מקירבה
    אני לא יכול בכלל לא לדבר איתה. כשהיא מתחילה איתי שיחה ושואלת אותי משהו, להתעלם? לא, זה כבר לצאת חרא עד כדי כך שהיא בחיים לא תרצה לראות אותי. אבל אני מתלבט אולי באמת כדאי לי ממש להתרחק ממנה כמה שיותר, או לנסות לעשות עם זה משהו עדיין.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אני לא יכול בכלל לא לדבר איתה. כשהיא מתחילה איתי שיחה ושואלת אותי משהו, להתעלם? לא, זה כבר לצאת חרא עד כדי כך שהיא בחיים לא תרצה לראות אותי. אבל אני מתלבט אולי באמת כדאי לי ממש להתרחק ממנה כמה שיותר, או לנסות לעשות עם זה משהו עדיין.
    מישהו אמר לך לעשות את זה בבום? נתחיל מזה שאתה לא יוזם יותר שיחות, כשהיא רואה אותך אתה לא רץ ומביא לה חיבוק יותר, אם היא תרצה היא תבוא אליך, אם היא שולחת לך היי מה קורה אתה עונה לה אבל יבש אליה לא מזרים את השיחה וכך עד שאתה והיא תתרחקו

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect