אני לא מצליח להתקין שום גרסה של פוטושופ ללפטופ (ווינדוס 7 64bit).
ז'תומרת כן מצליח להתקין אבל התוכנה לא עולה. בנייח הכל עובד.
אולי זה עניין ה-64bit?
מה אני עושה?
אם יש לינקים מועילים אני אשמח.
אני לא מצליח להתקין שום גרסה של פוטושופ ללפטופ (ווינדוס 7 64bit).
ז'תומרת כן מצליח להתקין אבל התוכנה לא עולה. בנייח הכל עובד.
אולי זה עניין ה-64bit?
מה אני עושה?
אם יש לינקים מועילים אני אשמח.
נערך לאחרונה על ידי פראגער; 09-02-2011 בשעה 10:12.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
ענין ה64 ביט לא קשור.. אני משתמש בוין 7 64 ופוטושופ עובד לי פיקס.
מזאת אומרת התוכנה לא עולה? אתה מקבל שגיאה?
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
איזה גרסאות הפוטושופ אתה מנסה להתקין?
אני מאמין שהגרסאות הישנות לא עובדות על 7
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
כשאני לוחץ על האייקון פעמיים פשוט לא קורה כלום.
ובנייח זה נכנס בלי בעיות והתוכנה עובדת רגיל.
אולי אני צריך לנסות את הגרסה שלך..
מ א ו ש ר
מיקרוסופט טוענת שכמעט כל התוכנות שתואמות ל-32bit יעבדו על 64bit (אך לא ההיפך).
אולי זה מסוג התוכנות שלא.
נסה פיתרון כזה:
אתה צריך להחליף את הקובץ amtlib.dll בקובץ amtlib64.dll ולשנות את השם שלו ל-amtlib.dll
(חפש בגוגל הורדה)
מקווה שיעזור לך, אנא עדכן אותנו.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
מ א ו ש ר
כנראה אתה עובד על חשבון משתמש במחשב המוגדר כלא מנהל. ישנם תוכנות רבות (נרו, פוטושופ) שמוגדרות לעבוד רק בשימוש בחשבון מנהל.
זה מה שהיה, והפעולה הזו טיפלה בזה.
אני שמח שהבעיה נפתרה.
נעול.
מ א ו ש ר
WIN7 עובדת עם הגדרות אבטחה קפדניות יותר ולכן תוכנה שלא מופעלת בהרשאות מלאות וצריכה כתיבה למקומות או הפעלה של תכונות שמצריכות כאלו הרשאות נתקעת ולא עולה.
מה שחגי פשוט אמר זה לתת לה את ההרשאות הדרושות לה כדי לעבוד.
מקווה שהבנת ובפעם הבאה אם תתקל בבעיה דומה תנסה גם את הפיתרון הנ"ל הוא לרוב עוזר בבעיות מהסוג הזה.
יום טוב ושמח שנפתרה הבעיה
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
האתר שלי