תראו את הסרט מה נשים רוצות סרט נחמד
תראו את הסרט מה נשים רוצות סרט נחמד
|
|
גבר שולט, כלומר גבר דומיננטי, לאו דווקא מניאק. מניאקיות זה חוסר כבוד, חוסר אכפתיות, חוסר פירגון.
להיות דומיננטי זה לדעת לקחת אחראיות על עצמך, לדעת להוביל את מערכת היחסים למקום טוב יותר.
יש הבדל בין דומיננטיות לשתלטנות. גבר שאומר לבחורה שלו "תביאי לי ככה וככה!" הוא לא דומיננטי הוא סתם שתלטן.
להיות דומיננטי זה להגיע למטרות שלך תוך כדי התחשבות בבנאדם השני.
לרצות לזיין או לרצות מערכת יחסים זה ממש לא קשור לדומיננטיות והאמת היא שרוב הזכרים הדומיננטים באמת שאני מכירה הם דווקא אלה שמחפשים בחורה איכותית להיכנס איתה למערכת יחסים.. ולמרות שמלא בנות רוצות אותם הם לא שוכבים איתן..
סורי לבאס אבל יצאה לך כאן תפישה ממש לקויה Oם
נערך לאחרונה על ידי SexyBeer.; 09-02-2011 בשעה 19:08.
תודה, לא ביאסת אותי, רק הבאת לי חיזוקים לתפיסה שלי.
זה נכון שהאידיליה היא גבר דומיננטי שידוע להשיג את מה שהוא רוצה ולהוביל את המערכת הזוגית שלו לאן שהוא רוצה בדרך המקובלת על הצד שני אבל כיום זה לא קיים!
זה לא שהבחורה היא יצור שנולד רק היום ולא יודע איפה הוא חי ועל הגבר להוביל אותו.. אם זה היה ככה התאוריה שלך הייתה נכונה, כיום זה אחרת. לבחורות ישנן דרישות, הן יודעות בדיוק מה הן רוצות, מה הן נותנות ומה הן מקבלות.. הזוגיות הפכה לפוליטיקה ויש את הטיפשים שיגידו "זה מה שיפה בזוגיות, האתגר הויכוחים ובלה בלה בלה".
את מדברת על גישת ה"מנצח-מצח" שאומר שאתה יכול להשיג את מה שאתה רוצה בדרך שתהיה מקובלת על הצד השני.. אבל כיום זה כמעט ולא קיים ומי שחושב שכן כנראה שנפל על פרטנר חלש שנכנע לו או פחות דומיננתי, שאוהב לציית ופרטנרים כאלה אין הרבה ואפשר להשיג אותם רק ע"י "שתלטנות" כפי שאת כינית את זה.
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 09-02-2011 בשעה 20:22.
קח את המחקר שלך ועם כל הכבוד זרוק אותו לזבל.
ביטחון עצמי ביטחון עצמי ביטחון עצמי ועוד קצת ביטחון עצמי.
לדעתי? מספיק שאתה ניגש באמצע קניון הומה אדם או באמצע מסעדה שהיא עם חברות שלה (שני מקומות עם סיכוי לדחייה פומבית שהרבה אנשים ייראו) אתה כבר מראה ערך גבוה והיא תאהב את זה.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
נערך לאחרונה על ידי theidan; 09-02-2011 בשעה 21:21.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
סטפן רוברטס
Come Out
סטפן רוברטס
Come Out
רוב הנשים הודו כי נמאס להם מגברים שבלונים, כלומר גברים של סרט וארוחת ערב.
אולי זה יכניס שכל לכמה אנשים פה והם יפסיקו עם הרוטינה של "לצאת לסרט - להתנשק - לקנות לה דובי עם I LOVE YOU"
בא לי להקיא מכל הזבל הזה. מעדיף להוריד לחברה שלי סטירה מאשר לקנות לה דובי עם I LOVE YOU או להתנהג כמו טמבל גמור.
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 10-02-2011 בשעה 14:44.