כותרת*
אני לא שמן אבל יש לי תחת גדול וצלע אחד בסדר וצלע שני עם שומן ואני מתאמן על שני הצלעות
כותרת*
אני לא שמן אבל יש לי תחת גדול וצלע אחד בסדר וצלע שני עם שומן ואני מתאמן על שני הצלעות
|
|
תראה בכללי במסה אתה אמור להעלות מסת שריר, למרות שגם ברוב המקרים מתווסף מסת שומן.
על מנת שזה לא יקרה, אתה יכול לרוץ על מנת להוריד קלוריות. ככה שהשומן ירד אבל אם תמשיך לאכול מספיק חלבונים ביום, השרירים ימשיכו לגדול.
אבל....אולי אני טועה, אני יברר את זה בשבילך או נחכה לתגובה של מישהו אחר.
One Shot - One Kill
להתאמן על האיזורים האלו לא יעזור לך, גם אם תתאמן כל היום במשך שנה.
אי אפשר להוריד שומן באיזור ספציפי, אתה צריך להיות בגירעון קלורי ולתת לגוף לעשות את שלו.
זה תלוי בגנטיקה בעיקר, תעשה הרבה אירובי זה יעזור לך.
ואין סיכוי שתוריד שומן כשאתה במאסה, תעבור לחיטוב.
בכלל אם אתה במאסה אתה לא יכול להוריד 2 קילו.. אם תרד 2 קילו במאסה חביבי אתה בבעיה..
את השומן שכבר יש לך אתה לא יכול להוריד.. אם תעשה אירובי אתה רק תרוויח אבל לא תוריד שומן.. אם תשמור על מאזן חיובי נמוך נגיד לדוגמא +300.. זה נקרא מסה נקיה.. יקח לך המון זמן לעלות במאסת שריר.. אבל לא תעלה בכמות השומן ולכן כל קילו שתעלה בעם יוריד לך את אחוזי השומן.. אבל כמות השומן תשאר זהה.
אין דבר כזה "מסה נקיה", זה תהליך בלתי אפשרי. (אולי רק למתאמן ממש מתחיל)
כל עליה במסת שריר תגרור עליה מסויימת במסת שומן ,וכל ירידה במסת שומן תגרור איתה ירידה מסויימת במסת שריר.
המס' 300 נשמע נחמד, אבל אין לו כל ביסוס מהסיבה שזהו רק גודל המאזן החיובי, ולא ערכי התזונה בתפריט הכולל.
אפשר למזער נזקים ע"י חישוב קלורי מדוייק, חישוב יחסי פחממה/חלבון שונים, תוספי מזון וכן הלאה...
אבל גם אחרי כל אלו אתה מוגבל לתהליכים הפיזיולוגיים בגוף ובעיקר לגנטיקה שלך. אין מה לעשות.
בגדול אפשר לעשות את זה אבל זה תהליך מאוד איטי ומתסכל.
http://www.kilogram.co.il/1633/%D7%9...8%D7%99%D7%A8/
גם אם תפתח 40 אשכולות,אתה לא תקבל תשובה לשאלה 'יש לי תחת גדול'
אי אפשר להוריד ממקום ספציפי
תעשה אירובי ותוריד אחוזי שומן,ושומן מכל הגוף.