שלום אני פתחתי מנהל משימות ובדקתי את הביצועים של המחשב
ראיתי משהו שנקרא CPU ולפעמים ה- CPU עולה ל90- 100 אחוז ואז קשה לתפעל את המחשב כי כל החלונות הכול מהבהב כאילו נעלם וחוזר נעלם וחוזר .. בקצב מהיר
תודה לעוזרים!
![]()
שלום אני פתחתי מנהל משימות ובדקתי את הביצועים של המחשב
ראיתי משהו שנקרא CPU ולפעמים ה- CPU עולה ל90- 100 אחוז ואז קשה לתפעל את המחשב כי כל החלונות הכול מהבהב כאילו נעלם וחוזר נעלם וחוזר .. בקצב מהיר
תודה לעוזרים!
![]()
מנהל פורום ipad לשעבר
כדי שאני ייתן לכם מענה מהר בבקשה תצטטו אותי בהודעות שלכם
אשמח אם לא תענו על תגובותיי בפורום בשבת ובחג, תודה
ישלי:
ipad 2g 16G
IPOD 2G 8G
LAPTOP LANOVO
PS2
ועוד בקרוב!
|
|
מנהל פורום ipad לשעבר
ישלי:
ipad 2g 16G
IPOD 2G 8G
LAPTOP LANOVO
PS2
ועוד בקרוב!
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
שמע יש לך הרבה תוכנות מיותרות שמה שאני לא מבין למה אתה משאיר אותן פתוחות:
Daemon Tools,אלפי תוכנות של HP-אם הן לא שימושיות תוציא מ-msconfig
RayV -זה של מאקו, אתה לא צריך את זה תמיד פועל
REgistry Monitor -מיותר
DriverScanner - מיותר
Unlocker Assitant - גם נראלי מיותר
ולמה אתה משתמש גם בפיירפוקס וגם בספארי? אני לא מבין מה הטעם.
יש לך שמה גם 3 תהליכים של פיירפוקס שזה גם עוד יותר מעמיס לך על המחשב..
דפדפן זולל הרבה זיכרון ומאט את המחשב, אם אתה מעדיף את chrome הוא יותר מהיר וקליל אז תנסה אותו.
תתחיל בזה שאתה נכנס להתחל>msconfig>לשונית "הפעלה> תוריד V מתוכנות שאתה לא צריך שיעלו עם המחשב ואישור.
נערך לאחרונה על ידי therider1; 10-02-2011 בשעה 22:26.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
שוב תגובות מיותרות מבקש לשים לב פעם הבאה ולמחוק בבקשה אין כאן משוא פנים לדברים האלה!
תודה והמשך טיפול נעים.
ד"א יש לך לדעתי MALEWARE במחשב כמו ה ROCKETDOCK.EXE לדוגמא, ממליץ לבצע ניקוי וסריקה.
דבר נוסף אני רוצה שתצלם את המנהל משימות שלך כשכל התהליכים שמשתמשים ב CPU נראים למעלה כלומר תלחץ על העמודה של ה CPU למעלה וזה יסדר אותם לפי רמת שימוש ואל תחתוך את החלק התחתון כי אני רוצה לראות שהשימוש בתהליכים זהה לסיכום של השימוש CPU למטה ולאשר אם התכונה הצג את התהליכים מכל המשתמשים פועלת זה הלחצן עם המגל שנמצא למטה מתחת לחלונית של התהליכים.
תודה.
נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 10-02-2011 בשעה 22:54.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
בקש תמיכה מרחוק.
1.מה זה MALEWARE?
2. הקובץ הזה: ROCKETDOCK.EXE חשוב זה תוכנה חשובה
3.סבבה אני אעלה תמונה חדשה אבל אני צריך להגיד משהו זה לא קורה לי כשאני פותח תמחשב זה קורה פתאום ואז כדי שזה יפסיק צריך לעשות ריסט או לחכות הרבה זמן שירגע המחשב
1. אני הולך למחוק את התוכנה של מאקו: RayV
2. מה זה?: REgistry Monitor
3. אוקיי אני יוריד את זה: DriverScanner
4. מה זה גם?: Unlocker Assitant
5. בעניין הדפדפן אני לא מצליח להפעיל את כרום ולא ידעתי באיזה דפדפן להשתמש כתחליף עד שאני יחזור לכרום אז הורדתי את שניהם
6. יש לי שאלה: כמה תוכניות בסטנדרט צריכות להיות פעילות בדרך כלל וכנ"ל על ה- msconfig
מנהל פורום ipad לשעבר
ישלי:
ipad 2g 16G
IPOD 2G 8G
LAPTOP LANOVO
PS2
ועוד בקרוב!
מ א ו ש ר
לא הבאת את הצילום שביקשתי זה חשוב.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
אמיר ROCKETDOCK זה סרגל כלים די שימושי אני גם משתמש בו אחלה פיצ'ר
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
לא תמיד לפעמים יש סרגלי כלים בעייתיים או שמביאים איתם וירוסים.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
מניסיון שלי איתו (ניסיון ארוך שנים) לא נתקלתי בבעיות מיוחדות איתו
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
למה שלא נלך על שליטה מרחוק וזהו?
מ א ו ש ר
אפשרי תלוי בפותח האשכול.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
נערך לאחרונה על ידי therider1; 13-02-2011 בשעה 17:35.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
חגי, אם אינני טועה, סוף המענה שלך כלל לא מדוייק.