אהלן חברים, אני לא ממש יודע איך להגדיר את המצב הזה..אני בן 21, אף פעם לא היתה לי חברה, וזה בגלל שאף פעם לא ממש היה אכפת לי זאת אומרת, זה לא עיניין והיה לי טוב לבד, אבלבתקופה האחרונה אני פשוט ממש מחפש את זה..וגיליתי שאין לי בעיה להצחיק ולדבר עם בחורות אבל שזה מגיע לקטע שאני צריך להגיע למישהי בידיעה שהיא מצאה חן בעיניי ובמטרה לצאת עם מספר אני מאבד את הצפון..לדוגמא מישהי שהייתי נפגש איתה כמה פעמים בשבוע לא משנה איפה, תמיד צחקנו וזרם מעולה היא אפילו עשתה לי מסג פעם..והחלטתי שאני מוציא מספר גימגמתי והיא נלחצה והיה על הפנים, לא משנה שבסוף היה לה חבר..
בקטע של לוק, אני נראה סבבה, מטר 82 ..מתאמן בחדר כושר הרבה זמן אז אני יכול להתגאות בגוף שרירי..
אני באמת עדיין לא יודע אם להאמין לכל הקטע הזה של הפסיכולוגיה והפיתוי ,אני לא ממש אחד של סטוצים, אני מתאהב בקלות ,ורוצה מישהי רצינית.
בקטע של ביטחון עצמי, הייתי ביישן בצורה מטורפת, אחרי הצבא ואחרי המון שעות בחדר כושר בניתי אחלה ביטחון עצמי, לא רק עם בחורות בכלל, אני לא מתרגש ליד אנשים ומרגיש מעולה אבל שוב בקטע של להוציא מספר יש לי בעיה, כשאני מתחיל שיחה עם מישהי בידיעה שאני רוצה אותה אני כבר מגיע לחוץ ולא מצליח לקבל מספר אפילו..
בפייסבוק קיבלתי כבר מלא מספרי פלאפון ממלא בחורות..נפגשתי עד עכשיו עם אחת שהיתה מהממת אבל דפוקה כמו נעל, ויש עוד מישהי שמתה שנפגש ודיברנו שעות בפלא אבל אני לא סגור על זה..
בקיצור יש כלי שיכול לתת לי את הרוגע בלעמוד מול מישהי ולקב את הפלא שלה בלי שום לחץ? טיפים משהו?
סליחה על החפירה ותודה.

ציטוט ההודעה
" - "בטחחח" - "תביאי את המספר שלך , נדבר כשיהיה משחק
"