קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [רקעים] הכה את המומחה - כנסו להשיג כל רקע שתרצו
    על ידי SoulMan בפורום רקעים והתאמה אישית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04-06-2008, 17:55
  2. אם אתם רוצים לשגע אותי אז כנסו...
    על ידי gingel בפורום דיבורים
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 17-07-2007, 12:45
  3. תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 14-10-2005, 15:05
  4. בקשר לזה שהורידו אותי מניהול כנסו
    על ידי MaRoKaY בפורום משוב
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 28-09-2005, 23:36
+ תגובה לנושא
עמוד 8 מתוך 9 << ראשון ... 6789 אחרון >>
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 134

הכה את המומחה. רוצים לשאול אותי ספיציפית? כנסו. - עמוד 8

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

HJ באוטובוס, אתה אלוהים, אשכול מצוין P:

זאת בטח השאלה הכי הומואית שקיבלת פה, אבל לא נורא,
    יש מישהי שאני לא סגור לגבייה, אני חושב שהיא ממש רוצה להיות חברה שלי(והיא רמזה לי מלא פעמים) כבר איזה חודשיים, אבל יש 2 בעיות(שלי עם עצמי, קצת קשור אליה גם אבל אני חושב שזה יותר תלוי בי) שאני קודם רוצה לפתור ואז לא תהיה לי בעיה להיות חבר שלה, אבל כרגע אני לא בטוח, אנחנו מין יזיזים כזה ביינתיים,
    בכל מקרה אנחנו איזה חודש התמזמזנו כל הזמן, אחר כך עשינו הפסקה לעוד איזה חודש ועכשיו היא ממשיכה להימרח עליי,
    הבעיה זה שאני לפעמים מרגיש שאני יוצר יותר מידי משיכה ומתח מיני והיא ממש מתאהבת בי ואז לא נעים לי לזרום כי אחריי זה היא תהיה עצובה שלא יצא מזה כלום, אני מרגיש שהיא ממש מתה להיות חברה שלי ומבואסת שאני לא מזרים כלום ואם אני אזרום איתה להרבה נשיקות כמו פעם או אפילו סקס אז זה יגרום לה סופית להתאהב בי ואז אם אני לא ארצה להיות חבר שלה היא תהיה מבואסת בטרוף ולא נעים לי עליה..(אני בן 16 היא 15)

הא ועוד משהו קטן, גם שאלה מפגרת XD
    אתמול היא לקחה לי את הפלאפון, רציתי להחליף שיר, אמרתי לה שתביא לי, היא לא הביאה, התחלתי לנסות לקחת לה, היא לא נתנה לי, דגדגתי אותה, גם לא יצא, אני לא יכול להגיד שלא נהנתי, כי הגענו ככה למיליון תנוחות ממש מענינות XD ורובן נראו כיאילו אני מזיין אותה אז צחקנו בטרוף בכל מקרה בסוף היא נשארה עם הפלאפון(לא לקחתי בכוח כי אני לדעתי יוצא ככה ממש לא טוב), אחריי זה ניסיתי שוב, שוב הוא נשאר אצלה, ואז שוב, ושוב לא הצלחתי לקחת, יצא כיאילו היא זאת שמחליטה וכייאלו הערך שלה יותר גבוה, מה אני אמור לעשות במקרה כזה? O.O
    נערך לאחרונה על ידי KakashiTheKiller; 18-02-2011 בשעה 17:34.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    חסוי
    לייקים
    0
    נקודות
    0

טוב אז ככה,
    היום אני הולך לפגוש משהי,
    אני והיא לא נפגשנו בחיים (הכרנו בדרך שחבר שלי הכיר את חברה הכי טובה שלה בפייסבוק והיא אמרה שהיא תביא עוד חברה)
    אני פוחד שיגמר לי על מה לדבר (דיברנו הרבה בפייסבוק / איסייקיו)
    ואיך אפשר לדעת אם היא זורמת?
    ואיך אפשר לדעת אם היא קטע שלי?

נ.ב
    אנחנו גרים בישוב זה אומר שהכל קרוב
    היא בכיתה ח אני ט
    נערך לאחרונה על ידי myatraf2; 19-02-2011 בשעה 09:45.

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

היי,

MYATRAF - במקרה, בדיוק פרסמתי מאמר בנושא איך להיות מעניין, אחד הכלים החזקים ב אומנות הפיתוי. אין טעם לחזור על הדברים, קרא אצלי בבלוג.

Kakashi - א' בפסקה הראשונה לא הבנתי מה השאלה. לא נעים לך? זו הבעיה? אתה רוצה שאני אעשה לך נעים? סתם סתם
    אמ, איך אתה מרגיש כלפיה? אתה רוצה להיות איתה? אם כן, למה לא? חוויה. תחשוב על זה. אם לא, תמשיך לזיין אותה, ואם אתה באמת לא רוצה לגרום לה נזק רגשי או משהו, אל תאמר לה "מאמי אני אוהב אותך" כדי לזיין אותה...ואל תרמוז שזה הולך לכיוון רציני. תזיין אותה ואז שלח אותה הביתה (לא מיד אבל אתה יודע, לא להשאר לישון וכאלה כדי שלא תחשוב שזה רציני או משהו)...ואם אתה ממש הומו ( ) אז דבר איתה על זה ותאמר (עזוב זה טעות אל תעשה את זה). מה זה לא נעים? מה אתה ליצן? אין לא נעים...תזיין ושתוק. אם בא לך עליה קח. אם לא לא. דבר שני, בקשר לשטות עם הפלא, פשוט תעביר את הנושא ותראה שזה לא מעניין אותך אחרי שהיא לקחה אותו...ככה אתה לוקח לה את הכח. אל תראה שאכפת לך וזה נשאר אצלה, תראה שהנושא כבר שטותי וסתמי ותתעלם ממנו לחלוטין. קפוץ לנושא הבא.

מקווה שעזרתי.
    XAN.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

הקשר לחלק השני עזרת, בקשר לחלק הראשון אני לא ממש חושב שהבנת, אנחנו יזיזים של נשיקות כזה, בחיים לא זיינתי אותה,
    אני אסביר את זה שוב, כל פעם שאני זורם איתה אני איכשהו גורם לה להימשך אליי עוד יותר והיא ממש מתה להיות חברה שלי ואם זה לא יהיה אז אני באמת אפגע בה קשה רגשית, חוץ מזה שזה מעליב בכללי היא עוד ילדה קטנה שתעלב פי 2.
    ובטח שאני לא אומר לה "מאמי אני אוהב אותך" הדבר הכי גדול שאמרתי לה זה שהיא שאלה אם אני נמשך אליה אמרתי כן, זהו..
    ודי כן בא לי עליה אבל לא כרגע, אבל אני לא יודע איך לעשות שביינתיים נשאר יזיזים~ידידים טובים כזה בלי שהיא תתבאס שאני לא מזרים כלום ואז עוד מעט להיות חבר שלה..

לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ

עכשיו הבנתי.
    אתה פשוט לא סגור על עצמך. מה זה עוד מעט? אתה רוצה אותה, כן או לא? מה יקרה עוד מעט? בנתיים אתה רוצה להביא בנות אחרות? לא הבנתי את המטרה...

שחור או לבן, אתה רוצה - קח אותה, אתה לא רוצה, ובא לך סתם לחרמן אותה בהצלחה...לא רואה פה בעיה
    אין דבר כזה להחזיק אותה..למה? מה אתה מושך? קח החלטות...מחר יכול לבוא איזה XSONICX ולגנוב לך אותה..אין לחכות.
    נערך לאחרונה על ידי Xanax; 19-02-2011 בשעה 11:41.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

חח, אוקיי, בגלל כמה סיבות
    1. אני נמשך אליה? כן, היא מעניינת אותי? לא, זאת בעיה ראשונה, אנחנו לא הכי מדברים, אני לא בטוח אם הבעיה בי לפתח שיחה או הבעיה בה שהיא פשוט משעממת, אז את זה אני צריך לבדוק(ממשיך לנסות איכשהו לפתח איתה שיחות מעניינות, וגם עם נשים אחרות, ורואה אם הבעיה בי או בה, אם בה אז עוזב אותה, אם בי אז עובד על זה)
    2. יש מצב ענק שהיא דלוקה על עוד חבר ממש טוב שלי גם, הוא לא רוצה אותה, אבל לא מתאים לי שהיא תהיה איתי ותחשוב עליו גם.
    3. אני רק התחלתי בפיקאפ ואם עכשיו אני אהיה איתה אז זה יהיה אולי קצת בעיתי להמשיך ללמוד, חשבתי שאני יכול להמשיך ופשוט לא להגיע לסגירות פיזיות, נגיד אני מגיע עם מישהי עד לנשיקה אז פשוט שנייה לפניי השפתיים שלה אני עוצר ואומר שאני לא יכול, אבל חוץ מזה כל השאר זה לא בעיה נראלי..
    בכל מקרה הבעיות העיקריות זה 1 ו2, ככה שעד שאני לא פותר אותם אני לא רוצה להיות חבר שלה

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

איך לפעול עם ידידה ?
    יש לי בכיתה ידידה טובה שבא לי שהיא תהיה יותר מסתם ידידה, עכשיו אנחנו מדברים הרבה, והבנתי שככה לא יצא שום דבר.
    אמרו לי לעשות קרוב רחוק, עכשיו אני אומר לעצמי, אם כל פעם הייתי רואה אותה בבוקר אבל כשאני שולח לה הודעה בפייסבוק היא מסננת אותי אז בטח ירד לה ממני, אז לא יודע מה כל כך לעשות.
    תודה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אחי אני חייב עזרה ,
    ידידה שלי מראה לי מלא סימני התעניינות והיא ממש מתה לדעת את מי אני רוצה , ואני מדי פעם זורק לה כזה אותך מה נראה לך ? והיא לוקחת את זה בצחוק .
    השאלה שלי איך אני מתקדם מפה מראה לי שאני רציני ?
    אשמח אם תעזור לי

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שון
    לייקים
    0
    נקודות
    0

בן 15
    אני מפתח קבוע קשר עם בנות
    בזמן האחרון רק התחלתי להכנס לפיקאפ
    עכשיו בזמן האחרון הגעתי למצב
    שאני לא מצליח ליצור משיכה
    עצות לחזור למצבי ?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל dd

יש לי שאלה:אני שם לב בתגובות ובמאמרים שצריך להיות בוגר ולא להיות ילד קטן,אז אני רוצה להבין איך זה יכול לבוא ביחד, מתי שאתה מדבר עם בחורה ועוקץ אותה,או מנסה להצחיק(CF) זה יוצר לפעמים סטיגמה של ליצן או בן אדם לא רציני,איך אפשר להימנע מזה ולשלב בין הדברים,גם להיות קליל מצחיק וגם להחשב כבן אדם רציני
    מקווה שהבנת:\

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

ציטוט נכתב במקור על ידי PONNA צפיה בהודעה
    יש לי שאלה:אני שם לב בתגובות ובמאמרים שצריך להיות בוגר ולא להיות ילד קטן,אז אני רוצה להבין איך זה יכול לבוא ביחד, מתי שאתה מדבר עם בחורה ועוקץ אותה,או מנסה להצחיק(CF) זה יוצר לפעמים סטיגמה של ליצן או בן אדם לא רציני,איך אפשר להימנע מזה ולשלב בין הדברים,גם להיות קליל מצחיק וגם להחשב כבן אדם רציני
    מקווה שהבנת:\
    אתה לא אמור לעקוץ הרבה. רק קצת בשביל להוריד בטחון עצמי.
    כשאתה צוחק זה ברור שאתה צוחק ולא רציני. עם הזמן שכאתה נכנס נוחות יש פחות בדיחות ויותר ויותר רציניות.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי theidan צפיה בהודעה
    אתה לא אמור לעקוץ הרבה. רק קצת בשביל להוריד בטחון עצמי.
    כשאתה צוחק זה ברור שאתה צוחק ולא רציני. עם הזמן שכאתה נכנס נוחות יש פחות בדיחות ויותר ויותר רציניות.
    ממש לא בשביל להוריד בטחון עצמי...
    אני אסביר על זה בהרחבה בצהריים אני חייב לעוף.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

שלום... אחלה פוסט.
    שאלה קטנה, שמתי לב שיש לי בעיה להוביל את השיחה לשיחה מינית.
    איך אתה מקדם שיחה, למצב שבו אתה מדבר על סקס מנושאי שיחה "רגילים"?

משתמש משקיע
    משתמש כבוד
    מעצב מוזיקה מקצועי
    האוואטר של -DoLeV-
    לייקים
    3
    נקודות
    41

האם אתה יכול לשלוח לי בפרטי איזו רוטינה שאתה המצאת אבל משהו מקורי ויפה ולא כמו כל הרוטינות שכולם נפוצות וחרושות-יש לי קטע כזה שאני אוהב להדהים את הבחורה בסט ובזמן האחרון שמתי לב שיש מלא בחורות שמכירות הרבה רוטינות מפורסמות ולכן אני צריך ייחודית.
    תודה רבה אחי D:

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    50

אהלן! עבודת קודש אתה עושה!
    תשמע הבעיה שלי היא שכל הזמן אני חושב מה האנשים האחרים יגידו, זה דבר שמשגע אותי, אני כל הזמן חרד למה יגידו עליי אם אני יעשה ככה וככה, וזה לדעתי מה שפוגע בי במהלך סירוג'.
    מבחינה חיצונית אני נראה בן אדם עם בטחון עצמי, אבל מבפנים לא ממש, איך אני אבנה את הבטחון הזה? הבטחון של לשים פס על העולם ולא לשים זיין על מה שאנשים חושבים ועל מה שאנשים אומרים?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,782 | הודעות: 8,202,375 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect