HJ באוטובוס, אתה אלוהים, אשכול מצוין P:
זאת בטח השאלה הכי הומואית שקיבלת פה, אבל לא נורא,
יש מישהי שאני לא סגור לגבייה, אני חושב שהיא ממש רוצה להיות חברה שלי(והיא רמזה לי מלא פעמים) כבר איזה חודשיים, אבל יש 2 בעיות(שלי עם עצמי, קצת קשור אליה גם אבל אני חושב שזה יותר תלוי בי) שאני קודם רוצה לפתור ואז לא תהיה לי בעיה להיות חבר שלה, אבל כרגע אני לא בטוח, אנחנו מין יזיזים כזה ביינתיים,
בכל מקרה אנחנו איזה חודש התמזמזנו כל הזמן, אחר כך עשינו הפסקה לעוד איזה חודש ועכשיו היא ממשיכה להימרח עליי,
הבעיה זה שאני לפעמים מרגיש שאני יוצר יותר מידי משיכה ומתח מיני והיא ממש מתאהבת בי ואז לא נעים לי לזרום כי אחריי זה היא תהיה עצובה שלא יצא מזה כלום, אני מרגיש שהיא ממש מתה להיות חברה שלי ומבואסת שאני לא מזרים כלום ואם אני אזרום איתה להרבה נשיקות כמו פעם או אפילו סקס אז זה יגרום לה סופית להתאהב בי ואז אם אני לא ארצה להיות חבר שלה היא תהיה מבואסת בטרוף ולא נעים לי עליה..(אני בן 16 היא 15)
הא ועוד משהו קטן, גם שאלה מפגרת XD
אתמול היא לקחה לי את הפלאפון, רציתי להחליף שיר, אמרתי לה שתביא לי, היא לא הביאה, התחלתי לנסות לקחת לה, היא לא נתנה לי, דגדגתי אותה, גם לא יצא, אני לא יכול להגיד שלא נהנתי, כי הגענו ככה למיליון תנוחות ממש מענינות XD ורובן נראו כיאילו אני מזיין אותה אז צחקנו בטרוף בכל מקרה בסוף היא נשארה עם הפלאפון(לא לקחתי בכוח כי אני לדעתי יוצא ככה ממש לא טוב), אחריי זה ניסיתי שוב, שוב הוא נשאר אצלה, ואז שוב, ושוב לא הצלחתי לקחת, יצא כיאילו היא זאת שמחליטה וכייאלו הערך שלה יותר גבוה, מה אני אמור לעשות במקרה כזה? O.O

ציטוט ההודעה

לשעבר.