קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תמונות גוף?!....יש בפורום דבר כזה חח?
    על ידי pingvin בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 11-06-2006, 23:36
  2. דברים מעניינים שלא ידעתם על גוף האדם.
    על ידי אור בפורום דיבורים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 01-04-2006, 16:30
  3. בנייית גוף למי שמבין
    על ידי SHAY016 בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 07-01-2006, 02:35
  4. שאלה- פיתוח גוף וצמיחה
    על ידי CerTiFieD בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 23-12-2005, 15:45
  5. [עזרה] שפת C
    על ידי B~T בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 26-10-2005, 16:14
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

שפת גוף

משתמש מכור
    שם פרטי
    יובל
    לייקים
    0
    נקודות
    930

ברירת מחדל שפת גוף

מדובר על שפת גוף שכאילו בשביל להיות גבר אלפא כאילו ללכת לאט ולשדר ככה ביטחון עצמי?
    או שזה גם בזמן שמדברים לעשות גם עם הידיים תנועות כאילו נגיד אני אומר מישהו אחד הלך לצד ימין ואחד לצד שמאל אז אני צריך גם לסמן עם הידיין את הכיוונים?

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

אני אומר מישהו אחד הלך לצד ימין ואחד לצד שמאל אז אני צריך גם לסמן עם הידיין את הכיוונים?
    מה אתה שוטר שמכוון את התנועה בכביש?

בעיקרון, כן, צריך להיות נלהב, צריך לדבר עם הידיים מכיוון שדיבור עם הידיים ברוב הפעמים יוצר שיחה אמוציונאלית ובחורות זקוקות לשיחות אמוציונאליות. תשתדל לא להזיז את הידיים בצורה שתסגיר אותך או בצורה מתלהבת ונמרצת מידי מכיוון שזה עלול להזיק לך, זה יכול לפעמים להנמיך מהערך שלך, ילדים בני ארבע בעיקר מדברים עם הידיים, לא מומלץ שהבחורה תחשוב שאתה ילד בן ארבע.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 21-02-2011 בשעה 05:35.

קצת מוזר אבל למה אתה באטרף ב-5:30 בבוקר?

משתמש מכור
    שם פרטי
    יובל
    לייקים
    0
    נקודות
    930

באם אני לא משתמש בשפת גוף בשיחה ואני משתמש בה רק כדי להראות גבר אלפא זה בסדר?
    כי אני לא טוב בשפת גוף בשיחות
    כדאי לי להשתפר בזה?

ועוד משהו בקשר למראה חיצוני - אני מרכיב משקפיים וזה לא ממש מחמיא לי ואסור לי עדשות מגע אז כדאי ללכת לסארג'ים עם משקפי שמש? (המשקפי שמש שלי הם גם משקפי ראייה והם ממש יפים)
    וגם ללכת לקניון עם משקפי שמש או אפילו כשאין שמש ובחורף? (כאילו לקניון סגור שאין בו שמש שרק יראו תמשקפי שמש כי זה יפה לי)
    אל תגידו שמראה חיצוני לא חשוב כי יש מלא בחורות חרמניות למשל בשכבה שלי יש בערך 15 מ100 בנות חרמניות שמחפשים בנים רק לסקס
    קיצר תענו על השאלות ואל תחפרו שמראה חיצוני לא חשוב

תודה

רגע רגע אז מה אתה אומר לי? שכל השנים האלה שאני מנסה להיות אלפא ולא מצליח היו ביזבוז כי סך הכל כל מה שהייתי צריך לעשות זה ללכת לאט?? אני לא מאמין!

עכשיו ברצינות, עזוב חארטות לך תזיין.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי yuval202 צפיה בהודעה
    כי אני לא טוב בשפת גוף בשיחות
    כדאי לי להשתפר בזה?

ועוד משהו בקשר למראה חיצוני - אני מרכיב משקפיים וזה לא ממש מחמיא לי ואסור לי עדשות מגע אז כדאי ללכת לסארג'ים עם משקפי שמש? (המשקפי שמש שלי הם גם משקפי ראייה והם ממש יפים)
    וגם ללכת לקניון עם משקפי שמש או אפילו כשאין שמש ובחורף? (כאילו לקניון סגור שאין בו שמש שרק יראו תמשקפי שמש כי זה יפה לי)
    אל תגידו שמראה חיצוני לא חשוב כי יש מלא בחורות חרמניות למשל בשכבה שלי יש בערך 15 מ100 בנות חרמניות שמחפשים בנים רק לסקס
    קיצר תענו על השאלות ואל תחפרו שמראה חיצוני לא חשוב

תודה
    אספק לך את תשובות הקסם לשאלות (הדיי מפגרות שלך אם להודות באמת) לאחר שאתה תענה לי על השאלות שלי:

- אני מפחד לגשת לבחורות, לשלם לזונה וזהו? אגב, איזו זונה? בבורסה או מאתרי אינטרנט?
    - כשאני שואל את דעתה של הבחורה היא עונה לי ואז הולכת, באיזה פתיח להשתמש שיגרום לי להמשיך את השיחה?
    - משעמם לי, איזה סרט פורנו להוריד בשביל להפסיק להשתעמם?
    - מגרד לי בגב, אין אני יכול להכיר בחורה עכשיו ולפתות אותה לגרד לי בגב?
    - משקפי שמש לא מחמיאים לי, מי מכיר מקומות עם חושך שאני יכול שחק בהם ושיש שם בנות? מה כדאי, לשחק בבוקר או בלילה?
    - המורה לא מוכנה לתת לי 100 בתעודה, איך אפשר לפתות אותה ולגרום לה לתת לי תעודת הצטיינות למרות שלא נכחתי אפילו יום אחד בבית ספר?

שיוווו תשתחרר כבר, אתה לומד פיקאפ! אתה לא לומד רובוטיקה!
    אני מניח שאתה חזק בכל התחומים הדידקטיים (לפי השאלות שלך) אבל פיקאפ זה יותר תחום הומני, תחום של ערכים, של רגשות, תחום של התנהגות, תחום של אידאולוגיית חיים!

כל עוד תמשיך לחשוב בקו החשיבה המטומטם הזה של: "מתי יש לי אחוזי הצלחה גדולים יותר להשכיב בחורה, עם משקפי שמש או עם משקפי ראייה? כיצד אני מגדיל את ההסתברות שבחורה תמשיך איתי בשיחה, כשאני פונה עליה מאחור או מקדימה? בלה בלה בלה.."
    אתה בחיים לא תצליח איתן! אתה חייב לעבור נתיב, תעבור לנתיב המשעשע יותר, אתה כרגע נמצא בכביש האמיתי והמשעמם, עבור למכוניות המתנגשות! תפסיק כבר עם השאלות המיותרות האלה ששאלת ותבדוק כיצד אתה יכול להשתחרר ופשוט ליהנות מכל התהליך, כיצד אתה יכול לחייך בפעם הבאה שתיגש לבחורה, אולי תספק בדיחה? כיצד תוכל להצחיק אותה על הדרך? זה ממש כיף ותענוג אדיר!

בקיצור, תתחיל ליהנות מהתהליך עצמו ואת מטרת הסקס שלך שים בצד לשנה הקרובה!

לגבי שפת הגוף, כל עוד תחשוב על שפת גוף בזמן שתתחיל עם בחורות אתה סתם תפעל בצורה מגושמת ותאבד הזדמנויות!
    אל תשתמש, לפחות לא בצורה מודעת! שפת גוף צריכה להתרחש בטבעיות, בלי שאתה מתכנן כיצד לבצע אותה!
    לדעתי רד כרגע מכל הקשור לשפת הגוף, זהו תחום ענק בפני עצמו ולדעתי בהרבה יותר קשה מפיקאפ.
    מה שיפה, לפחות לדעתי, זה שככל שאתה ניגש, ככל שאתה מרגיש רגוע יותר עם הבחורה, ככל שאתה מתחיל ליהנות מהסיטואציות שלך עם נשים, שפת הגוף שלך משתפרת בהתאם והופכת לשפת גוף של גבר המצליח עם נשים! זה מה שיפה, שעל הדרך אתה מפתח את שפת הגוף שלך! אתה רוצה שפת גוף סקס-אפילית? אתה רוצה ששפת הגוף שלך תשדר שאתה גבר אלפא אמיתי? תתחיל עם נשים!
    שפת הגוף כבר תבוא לבד..

קצת מוזר אבל למה אתה באטרף ב-5:30 בבוקר?
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=716073
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 22-02-2011 בשעה 21:37.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect