|
|
מחקת את התיקיה של התוכנה?
Sympathy לשעבר.עדיין עושה חתימות, לוגואים ועיצובי פרופיל בחינם.
כן...וניסיתי למחוק את התוכנה דרך "לוח בקרה" --> "הסרת תוכניות" וזה נותן לי את ההודעת שגיאה הזו
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תורידי תוכנה להסרה סופית
Your Uninstaller לדוגמא ותסירי בעזרתה
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
מכיוון שמחקת את התיקיה של התוכנה היא לא יכולה להסיר את עצמה כי חסרים לה קבצי הסרה..
יש לך שתי אפשרויות או להתקין את התוכנה מחדש ואז להסיר אותה או לעשות מה שאורי הציע.
השגיאה של הdll זה משהו שקשור לbluetooth אם יש לך איזה תוכנה של bluetooth תסירי אותה
אם אין לך אז פשוט תכנסי להתחל>msconfig>הפעלה תורידי V מbttray.exe ואישור
*איחדתי לך את הנושאים שימיש לב פעם הבאה לרכז את כל השאלות בנושא אחד.
נערך לאחרונה על ידי therider1; 23-02-2011 בשעה 19:21.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
לגבי השאלה שניה
זה קשטר למתאם Bluetoot.
מה דגם המחשב שלך?
What is btballoon.dll doing on my computer?
btballoon.dll is a Balloon Tooltip Routine DLL belonging to Bluetooth Software 5.1.0.2100 from Broadcom Corporation.
נערך לאחרונה על ידי Ori; 23-02-2011 בשעה 19:25.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
חח לא מה היא מערכת ההפעלה שלך..
מה דגם המחשב שלך
ישש הצלחתי למחוק את התוכנה בעזרת ה-"Your Uninstaller"
תודה רבהה (:
עכשיו אני אראה מה עם השגיאה שיש לי בתחילת הפעלת המחשב
אורי וחגי, מה שכתבתם לה לא מובן, וניתן לראות שלא רק לי.
שני, נעשה ביחד את הצעדים הבאים להלן:
ראשית עלייך להיכנס למצב בטוח(אתר מדריכים שלי לשעבר בעל מדריך כיצד לפתוח את מחשבך על מצב בטוח), יש לבצע איתחול למחשבך.
עלייך ללחוץ על הכפתור שמו F8 כאשר מופיע לך המסך בצבע השחור בעת ההדלקה מחדש, מיד לאחר מכן תופיעה רשימה עם מגוון אופציות - בחרי באופציה 'Safe-Mode', כעת יש להיכנס ללוח הניהול דרך המצב הבטוח(כלומר האופציה שאמרתי), נסי למחוק את היישום מיד עם כניסתך ללוח הבקרה.
ברוב הפעמים תופיע לך שגיאה שלא ניתן למחוק, אך לפעמים תופתעי לטובה.
במידה והאפשרות הזו לא עובדת, נעבור לאפשרות השניה, להלן:
לחצי על הפעל > המשיכי ל 'הרץ'(פתח) > רשמי את הפקודה 'regedit', המתיני לפתיחת החלון.
כעת חפשי (על ידי לחיצה על Ctrl+F) את התוכנה, רשמי את שמה - המלא.
במקרה שלך נרשום בחיפוש Mobilink, כעת יופיעו לפנייך מספר דברים מסודרים, מחקי אותם.
המשיכי לחפש כעת מקורות נוספים של התוכנה, להלן מסמכי התוכנה, קבצי 'קיצור דרך' של התוכנה, וכל זאת על מנת שלא ישאר זכר ממנה.
כעת בצעי מחיקה ואמרי לי מה קורה.
* אני רואה שפתרת את זה, אז תקחי את זה כפיתרון לבעיה הבאה, זה לא מסובך *