נו מזה הבולשיט הזה מה קבוצת תאטרון מה קריוקי חחחחח תגידו מה לקחתם?
ופסיכולוג? אין לו שום מחלת נפש, הוא סה''כ עוד ילד ביישן. 90% מהאנשים הם בדיוק כמוהו, רק שהם לא מודים בכך.
הייתי בסרט הזה בעבר (הייתי כ''כ ביישן, שפחדתי להסתובב לבד בקניון כי הייתי מתבייש בעצמי). כך הייתי בחטיבה...
בכ''מ ההמלצה שלי תיראה לאנשים פה חרא אבל זה עוזר אחושרמוטה בהתחלה (גם בשלבים יותר מתקדמים אבל לפאן נטו)..
אבל אני לשם שינוי מדבר מנסיון שלי ושל אנשים אחרים.
תתחיל לשתות. החרדה החברתית שלך תיעלם כלא הייתה ותהיה זורם וקליל. אם זה מה שיעזור לך בהתחלה, אז תבורך!
אבל אל תשתכר, אתה סתם תצא טמבל...דע את הגבול.

אם עדיין זה שם, תנסה חומרים...אחרים. העיקר שהביישנות תעבור כי הביישנות זה מחלה הכי קשה ויש לטפל בה ביעילות ובמהירות - היא מונעת ממך להיות אתה. שזה העונש הכי גרוע מלמעלה.
עדיף להיות נרקומן, גוסס, חולה סופני אבל לא ביישן. אלו חיים נוראים, הרגשה פנימית נוראית אשר מובילה אפילו להתאבדות. זאת מחלה סופנית בפני עצמה, אבל אפשר לטפל בה! רק באמצעים שונים...
בשלב כלשהו, אתה תעגן את ההרגשה למשהו ותהיה פחות תלוי בשתיה ומה שמסביב...
תהיה חזק ותנצח את הגורל. אם אתה באמת רציני, אתה תעשה הכל כדי להעיף תמחלה הנוראית הזאת, גם אם זה יהרוג אותך. אם לא, אני מאחל לך להגיע לתובנה הזאת ע''י הרבה כאב, דמעות, סבל ופגיעה עצמית, אחרי שאיבדת תבנאדם היחידי שהיה אכפת לו ממך..בדיוק בגלל הביישנות.