קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 27-11-2011, 09:26
  2. אני רוצה לדעת מה דעתכם על החתימה שהכנתי
    על ידי ImInAtraf בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-04-2009, 16:40
  3. [הורדה]שיר שאני וחבר עשינו רוצה לשמוע מה דעתכם..
    על ידי BlackAngel בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 12-11-2007, 13:44
  4. [הורדה]שיר שאני וחבר עשינו רוצה לשמוע מה דעתכם..
    על ידי BlackAngel בפורום מוזיקה כללית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 12-11-2007, 13:44
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 25

מין בעיה של חרדה חברתית, אני רוצה לשמוע מה דעתכם

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל מין בעיה של חרדה חברתית, אני רוצה לשמוע מה דעתכם

טוב, מאז ומתמיד היה לי קשה לדבר מול הרבה אנשים.
    מאז שנחשפתי לפיקאפ השתפרתי מכל הבחינות,
    ואחד הדברים שהכי עזרו לי זה חוק 3 השניות.
    עכשיו, מדי פעם מגיעים לסיטואציה שצריך לחכות.
    למשל, לפני כמה ימים הייתי איפשהו ועשו מין מעגל כזה של היכרות, שכל אחד מספר על עצמו בתורו.
    מהרגע ששמעתי את זה התחיל לטוס לי הדופק, אנשים התחילו לספר על עצמם ואני כבר רעדתי כולי,
    הרגשתי ממש רע, בסוף פשוט יצאתי משם ולא עניין אותי מה יקרה.
    אני חייב לציין שזה היה ממש חריג - ביום יום לא קורים לי דברים כאלה.
    אבל נמאס לי כבר מהסיפור הזה.
    אני פשוט כבר לא יודע מה לעשות עם זה, עם כל הפסיכולוגיה החיובית שאני מנסה ליישם, כל הרצון שבעולם אני לא מצליח להיפטר מהחרדה החברתית הזאת.
    יש למישהו עצות?
    אני חושב ללכת להתייעץ עם פסיכולוג.
    תודה מראש

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

קודם כל , אם זה באמת מפריע לך - תמיד אפשר לפנות למומחה , כמו שכבר רשמת.
    למרות שדוגרי , לא יודע כמה זה יעזור.
    בכל אופן , זה משהו שגם לי היה. אתה מתחיל לגמגם , לרעוד , ולדבר מוזר וזה פשוט מעצבן !
    אצלי , בכל מקרה , שמתי לב שזה השתפר כמה שדיברתי יותר בפני קהל.
    זה בעצם סוגשל 'פחד במה' , 'פחד מדיבור בפני קהל' , וכמה שתעשה את זה יותר זה יעבור לך.

הבעיה היא שזה לא ממש משהו שאפשר להתאמן עליו.
    מה , תצטרף עכשיו לתאטרון רק בשביל זה? תתחיל להקריא בטקסים? תעשה הרצאות לכתה ?
    ואולי כן? אולי זה מה שיעזור?
    לא יודע האמת , אני רק זורק לך הצעות...
    לפעמים הדרך הטובה ביותר להתמודד עם הפחד , או עם משהו שאתה לא טוב בו - היא לעשות את אותו הדבר עד שתצליח בו !
    איינשטיין אמר פעם (אני כמעט בטוח שזה היה הוא) - שאת הדברים שהוא לא טוב בהם? הוא מעדיף לעשות שוב ושוב ושוב , עד שיהיה טוב בהם ! כי הם אלו שמכניסים עניין וטעם לחיים שלך. אם היית טוב בכל דבר , איפה האתגר?
    זה לא היה ממש במילים האלו , הייתה איזה שורה קליטה עם משחק מילים - אני אחפש את זה אם אני אמצא אני אערוך

סופשבוע מצויין בחור
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני מסכים איתך במאה אחוז עם הכל...
    העניין שכמו שאמרתי עם כל הרצון הטוב זה לא משתפר וזה מתחיל להיות מתיש..
    בכל מקרה אני תמיד שומר על גישה חיובית, אני בסה"כ בן 18, אני הולך לעבור עוד הרבה דברים שבטוח יעצבו אותי..
    אני רק מנסה להבין ממה זה נגרם ולא ממש מצליח, כי אני אחד שאוהב להבין את התהליכים שעוברים בראש וגורמים לדברים כאלה, וככה לתקן אותם, אבל במקרה הזה לא ממש הולך לי.
    בכל מקרה תודה ובאמת שיהיה סוף שבוע מעולה לכולם!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    dudu
    לייקים
    1
    נקודות
    0

בדר"כ זה נגרם מחוסר בטחון עצמי...
    אם אתה מחפש מקומות לעבוד על זה ולהשתפר, לדעתי תנסה פשוט לפתוח סטים של כמה אנשים, ועל הדרך אתה גם מתחיל עם בחורות...
    תתחיל מ2 ותעלה לאט לאט.. להחזיק כמות אנשים שיקשיבו לך ולהיות דומיננטי בקבוצה (זה יהיה לך די קל בגלל שאתה "החדש") מאוד יעזור

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

יש לי שאלה אליך,
    לפי דעתך,אם היו ישר פונים אליך ,ולא היית צריך לחכות כמה דקות עד שיגיע התור שלך,לפי דעתך היית נכנס לאותה חרדה כמו שבאמת נכנסת או שפשוט היית עונה על זה וממשיך הלאה ?

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

הרעיון של dins8 הוא נכון ביסודו.
    זת'ומרת, לא תהיה לך ברירה אלא להתמודד מול הפחד הזה.
    קבוצת תאטרון זה באמת רעיון מצויין, אם לא מתאים לך תאטרון אז לך לקריוקי או כל דבר אחר שבעצם יחייב אותך לעמוד מול קהל.

אבל לא זה ולא עוד עצות שאולי יתנו לך פה בפורום לא יחליף התייעצות עם פסיכולוג.
    כן, אני יודע שכולם פה חכמים ויודעים הכל... בולשיט!
    אתה אומר שזה מפריע לך ברמה כזת שהיית חייב לעזוב את החדר באמצע האינטראקציה. כנראה שיש משהו שצריך לעבוד עליו, מעבר לטכניקה עצמה.
    לכן כדאי שכן תייעץ עם פסיכולוג, אפילו שdins8 לא יודע כמה זה יעזור, זה עדיף על להתייעץ עם חבורת ילדים בפורום.
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

נו מזה הבולשיט הזה מה קבוצת תאטרון מה קריוקי חחחחח תגידו מה לקחתם?
    ופסיכולוג? אין לו שום מחלת נפש, הוא סה''כ עוד ילד ביישן. 90% מהאנשים הם בדיוק כמוהו, רק שהם לא מודים בכך.
    הייתי בסרט הזה בעבר (הייתי כ''כ ביישן, שפחדתי להסתובב לבד בקניון כי הייתי מתבייש בעצמי). כך הייתי בחטיבה...

בכ''מ ההמלצה שלי תיראה לאנשים פה חרא אבל זה עוזר אחושרמוטה בהתחלה (גם בשלבים יותר מתקדמים אבל לפאן נטו)..
    אבל אני לשם שינוי מדבר מנסיון שלי ושל אנשים אחרים.

תתחיל לשתות. החרדה החברתית שלך תיעלם כלא הייתה ותהיה זורם וקליל. אם זה מה שיעזור לך בהתחלה, אז תבורך!
    אבל אל תשתכר, אתה סתם תצא טמבל...דע את הגבול.
    אם עדיין זה שם, תנסה חומרים...אחרים. העיקר שהביישנות תעבור כי הביישנות זה מחלה הכי קשה ויש לטפל בה ביעילות ובמהירות - היא מונעת ממך להיות אתה. שזה העונש הכי גרוע מלמעלה.

עדיף להיות נרקומן, גוסס, חולה סופני אבל לא ביישן. אלו חיים נוראים, הרגשה פנימית נוראית אשר מובילה אפילו להתאבדות. זאת מחלה סופנית בפני עצמה, אבל אפשר לטפל בה! רק באמצעים שונים...

בשלב כלשהו, אתה תעגן את ההרגשה למשהו ותהיה פחות תלוי בשתיה ומה שמסביב...
    תהיה חזק ותנצח את הגורל. אם אתה באמת רציני, אתה תעשה הכל כדי להעיף תמחלה הנוראית הזאת, גם אם זה יהרוג אותך. אם לא, אני מאחל לך להגיע לתובנה הזאת ע''י הרבה כאב, דמעות, סבל ופגיעה עצמית, אחרי שאיבדת תבנאדם היחידי שהיה אכפת לו ממך..בדיוק בגלל הביישנות.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 27-02-2011 בשעה 09:54.

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    ופסיכולוג? אין לו שום מחלת נפש, הוא סה''כ עוד ילד ביישן. 90% מהאנשים הם בדיוק כמוהו, רק שהם לא מודים בכך.
    הייתי בסרט הזה בעבר (הייתי כ''כ ביישן, שפחדתי להסתובב לבד בקניון כי הייתי מתבייש בעצמי). כך הייתי בחטיבה...

בכ''מ ההמלצה שלי תיראה לאנשים פה חרא אבל זה עוזר אחושרמוטה בהתחלה (גם בשלבים יותר מתקדמים אבל לפאן נטו)..

תתחיל לשתות. החרדה החברתית שלך תיעלם כלא הייתה ותהיה זורם וקליל. אם זה מה שיעזור לך בהתחלה, אז תבורך!
    אם עדיין זה שם, תנסה חומרים...אחרים. העיקר שהביישנות תעבור כי הביישנות זה מחלה הכי קשה ויש לטפל בה ביעילות ובמהירות - היא מונעת ממך להיות אתה. שזה העונש הכי גרוע מלמעלה.

עדיף להיות נרקומן, גוסס, חולה סופני אבל לא ביישן. אלו חיים נוראים, הרגשה פנימית נוראית אשר מובילה אפילו להתאבדות. זאת מחלה סופנית בפני עצמה, אבל אפשר לטפל בה! רק באמצעים שונים...

תהיה חזק ותנצח את הגורל. אם אתה באמת רציני, אתה תעשה הכל כדי להעיף תמחלה הנוראית הזאת, גם אם זה יהרוג אותך. אם לא, אני מאחל לך להגיע לתובנה הזאת ע''י הרבה כאב, דמעות, סבל ופגיעה עצמית, אחרי שאיבדת תבנאדם היחידי שהיה אכפת לו ממך..בדיוק בגלל הביישנות.
    אחי מה יש לך? אתה מדרדר אנשים להשתמש בסמים?

בחיים לא הכל שחור לבן.

יש משהו במה שטיילר אומר אמנם אלכוהול פורץ מחסומים אבל לדעתי זאת לא חייבת להיות הדרך, אני אומר תבדוק מה אתה באמת חושב שלא בסדר איתך ותפתור את זה, הרי יש סיבה לזה שאתה ביישן, זה לא משהו שנולדים איתו והוא בר שינוי

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

טיילר - שתוק.
    כמה שאתה חכם גדול והכל , אלכוהול זה לא הפתרון להכל. כן , זה פורץ גבולות. כן , זה עוזר לך להתגבר על הרבה דברים.
    אבל לא - זה לא הפתרון. לשתות ולהשתכר בשביל להתחיל עם בחורות זה לא לפתור את הבעיה , אלא לעקוף אותה. להתחמק ממנה.
    עובד לך? סבבה.
    יעבוד לך כל הזמן? בפירוש לא. אתה קולט בחורה יפהפייה עולה לאוטובוס , יאללה בוא נוציא עכשיו בקבוק קוניאק ויאללה בלאגן !
    אתה לא יכול לקחת את זה כפתרון.
    סבבה , תתעצבן , סבבה תגיד שאני לא מבין מהחיים שלי. על הזין.
    אלכוהול זה לחלשים

(ואני אומר את זה בתור אחד ששותה לא מעט , אבל ממש לא בשביל להתחיל עם בחורות)

Kutally - לא אמרתי שהתייעצות עם פסיכולוג לא תעזור.
    אמרתי שאני זורק רעיונות.

בהצלחה בחור
    הייתי פה.

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Adek צפיה בהודעה
    טוב, מאז ומתמיד היה לי קשה לדבר מול הרבה אנשים.
    מאז שנחשפתי לפיקאפ השתפרתי מכל הבחינות,
    ואחד הדברים שהכי עזרו לי זה חוק 3 השניות.
    עכשיו, מדי פעם מגיעים לסיטואציה שצריך לחכות.
    למשל, לפני כמה ימים הייתי איפשהו ועשו מין מעגל כזה של היכרות, שכל אחד מספר על עצמו בתורו.
    מהרגע ששמעתי את זה התחיל לטוס לי הדופק, אנשים התחילו לספר על עצמם ואני כבר רעדתי כולי,
    הרגשתי ממש רע, בסוף פשוט יצאתי משם ולא עניין אותי מה יקרה.
    אני חייב לציין שזה היה ממש חריג - ביום יום לא קורים לי דברים כאלה.
    אבל נמאס לי כבר מהסיפור הזה.
    אני פשוט כבר לא יודע מה לעשות עם זה, עם כל הפסיכולוגיה החיובית שאני מנסה ליישם, כל הרצון שבעולם אני לא מצליח להיפטר מהחרדה החברתית הזאת.
    יש למישהו עצות?
    אני חושב ללכת להתייעץ עם פסיכולוג.
    תודה מראש
    יקירי,

פחד במה\קהל - אחד הפחדים המוכרים והנפוצים בעולם.

לי אישית קשה להבין אותו, כי אני בא מרקע הדרכתי. הדרכתי כיתות במשך כשנה וחצי וגם התפקיד שאני ממלא עכשיו קשור בפן ההדרכה,אני חי את התחום, הוא מפרה לי את הפיקאפ והפיקאפ מפרה אותו (מהמילה הפרייה).

אחד הפתרונות הטובים ביותר הוא ללכת לקורס הדרכה במקרה שלך. יסבירו לך שם שהקהל אוהד ולא עויין (אלא אם לימים תהיה שגריר ישראל באיראן או משהו), יתנו לך טיפים, יעבדו איתך על הכל. הכל תלוי בכמה חשוב לך הנושא. אתה יכול גם להתנדב בכיתה לצורך העניין להסביר על נושא מסויים, כדי להשתפשף.

הדבר הגרוע ביותר שתוכל לעשות, הוא לא לעשות כלום.

הפחד הזה יציק לך ויעצבן אותך, יקפיא אותך וימנע ממך להתקדם בעוד תחומים בחיים. אתה חייב להתמודד.

מוזמן לפנות אלי בעזרה שוב, בזכות הרקע העשיר שיש לי בתחום.

בהצלחה יקירי,
    XAN -

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

מה הקשר להתחיל עם בנות? הבנאדם חסר בטחון וביישן אחושרמוטה, אני נותן לו דרך שעזרה לי ולעוד אנשים לשפר תבטחון. הדרך אמנם לא הכי בריאה ולא משו שההורים או הרופאים ימליצו עליה, אבל התוצאות מדברות בעד עצמן. חוצמזה כשאתה נואש להשתנות, אתה תמכור את עצמך לשטן בשביל להפסיק לסבול כי אתה מבין שאין לך כלום בחיים האלה גם ככה אז מה הטעם בלחיות בתור ביישן מסריח? כשבנאדם מקבל מחשבות כאלה בראש הוא הופך לגבר...לאט לאט.

זאת דרך קשה מאוד להגיע לעצמך, לא כולם שורדים אותה, חלקם מתמכרים לסמים ולאלכוהול, חלק מתאבדים באמצע התהליך וחלק אפילו יושבים בכלא. אבל זה המחיר שאתה משלם אם אתה לא מספיק חזק כדי לחיות תחיים שאתה באמת רוצה. כי לכל דבר יש השלכות, שאתם עדיין לא מודעים אליהן (כי קל להגיד "אני רוצה להיות בעל בטחון עצמי ולזיין כוסיות" בלי לדעת מה בא יחד עם זה).

כשיש לך בטחון ואתה בנאדם סוחף, כריזמתי ומעניין בנות באות לבד ולא צריך להתחיל איתן בכלל ויש לך בנות חדשות בכל פעם. אבל לא אכנס לזה כי אתם עדיין לא הגעתם לשלב הזה ורובכם עדיין תקועים ב"לפתוח כמה שיותר סטים כדי להוריד פחד גישה"...

הדרך שציינתי עובדת, מה שלא ניתן להגיד על כל המתודות שאנשים פה מפליצים ואלוהים יודע מה עבד לסניה הזה ומה עבד למיסטרי...ועוד בולשיט שרץ ברשת.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה

הרעיון נכון, אבל המימוש קצת קיצוני...
    לגעת בסמים זה רעיון רע. לא משנה בשביל מה. אלכוהול, זה שונה... גם בגלל שאתה יכול לשלוט בכמויות ובדרך שאתה צורך אותו.
    ממליץ למצוא דרכים אחרות, אולי יותר קשות, אבל עובדות באותה מידה להעביר ביישנות.

טיילר אני לא מבין למה אתם בפורום הזה הרי כל מה שאתה עושה זה לחוש ולרדת על אחרים על כמה הם גרועים ועל כמה אתה טוב.... כשתיהיה שלם עם עצמך תיהיה שלך עם אחרים ולא תצטרך לדחוף כל משפט שני על כמה "ביישנים מסריחים" ועל כמה "רוב הפורום עוד לא ברמה בכלל". אתה עוד נותן לו עצות להיות חרא אל אנשים בשביל שזה יוציא אותו בטא עוד יותר ויביא לו תגובות שליליות מהסביבה ואז הוא עוד יותר יתבייש.....

each man is at war with others becouse is man is at war with himself

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי inverter צפיה בהודעה
    הרעיון נכון, אבל המימוש קצת קיצוני...
    לגעת בסמים זה רעיון רע. לא משנה בשביל מה. אלכוהול, זה שונה... גם בגלל שאתה יכול לשלוט בכמויות ובדרך שאתה צורך אותו.
    ממליץ למצוא דרכים אחרות, אולי יותר קשות, אבל עובדות באותה מידה להעביר ביישנות.
    רואים שהידע שלך בנושא מגיע מהרצאות בבצפר ועוד בולשיט של המערכת ומההורים...

מילא היית מדבר מנסיון מעשי.

למה אני בפורום הזה? כדי לפתוח לאנשים תעיניים ולהעיר אותם למציאות, אני קולט עשרות אנשים עושים את אותן פעולות כמו חבורת רובוטים בתוך ציפיה לתוצאה שונה בכל פעם ואפילו לא סוגרים פיזית כשהפתרון נמצא מתחת לאף שלהם. ._.
    נתקעים בתוך אותו מעגל מזדיין שנים על גבי שנים אבל כשזה מגיע לנסיון מעשי יש להם 0.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect