קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פריקה] נמאס לי מעצמי, מהחיים ובכלל (18)
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-12-2010, 13:01
  2. [עזרה]נמאס לי מהחיים, אני רוצה להתאבד (22)
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 17-10-2008, 11:18
  3. נמאס לי מהחיים
    על ידי YARON84 בפורום דיבורים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 08-07-2007, 17:46
  4. נמאס לי מהחיים
    על ידי tomerzhr בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 28-06-2006, 16:30
  5. די! נמאס לי! אמן תעזרו לי!!! :[
    על ידי Ravid בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 16:11
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נמאס לי מהחיים ומעצמי|18

ברירת מחדל נמאס לי מהחיים ומעצמי|18

כזה נמאס לי מהכול, מההתנהלות שלי בחיים, מעצמי, מהחברים שלי מהכול! נמאס לי מאיך שהחיים האלה נראים... אני מגעילה את עצמי פשוט. אני אדם כזה אדיש וכזה וותרן, כול בעיה ממיתה אותי במקום. אתם יודעים... אני כבר לא מנסה להתגבר על הבעיות שלי, מזמן הרמתי ידיים. אני הפסקתי להשקיע בלימודים, אני מבריזה כול שבוע מאיזה יום לימודים אם לא יותר כי פשוט אין לי חשק לכלום. אני קמה בבוקר עם מצב רוח גרוע ופשוט מחליטה להמשיך לישון מצדי עד 2 בצהריים, פשוט אין לי לחיות. קשה לי להירדם בלילות ממחשבות שלא יוצאות לי מהראש, מהבעיות שלא נגמרות. אני הסתגרתי בתוך עצמי... היום שלי נראה אותו דבר: אני הולכת לתיכון (אם לא אז יושנת עד מאחור), מגיעה הביתה, אוכלת איזה משהו, נכנסת לחדר שלי ויושבת על המחשב עד שאני לא הולכת לישון או קוראת. אני מחפשת כול יום סירטונים ביוטוב או מאמרים, או דיונים וכו' שיעודדו אותי להמשיך לחיות, לשנות את החיים שלי כי פשוט אני לא יכולה יותר לסבול. אמא שלי לא יודעת כלום... אני מחייכת אליה והכול נראה לה טוב ויפה, כשאני קמה בבוקר אני פשוט אומרת לה שכואב לי הראש או שאני לא מרגישה טוב ואין לי כוח ללכת לתיכון, או שאני הולכת לתיכון ואמא שלי לעבודה ואז אחרי שעתיים בתיכון אני חוזרת הביתה... כשהיא שואלת אותי איך היה בתיכון אני משקרת, כאילו שישבתי שם 7 שעות כמו שבמערכת.

אני שונאת את עצמי בגלל שאני מוותרת לעצמי, אני יודעת שיכולתי להגיע להשגים הרבה יותר טובים בלימודים ובחיים האישיים פשוט איבדתי את האימון שבי. רוב המורים בתיכון שלי (במיוחד המחנכת) מתנהגים עליי בזילזול ודופקים אותי כול פעם עם ציוני הגשה וציונים שהם שמים לי בתעודה. לא, זה לא בגגל שאני דפוקה, פשוט מורידים לי ציונים על החיסורים ועל הדעה האישית שלהם. כשאחרים מקבלים בקושי 60 מגישים אותם על 80+ וכשאני מקבלת 80+ מגישים אותי על 65! וזה כזה מעצבן, תמיד מוצאים במה לדפוק אותי. יש הרבה תלמידים בכיתה ששבוע נמצאים ושבוע "חולים" ואותם לא דופקים אף פעם... זה כזה לא הוגן, בגלל שלאיזה אידיוט/ית בכיתה שלי יש סטטוס כלכלי או חברתי יותר גבוה משלי הוא תמיד הנאהב של הכיתה. כבר כזה לא איכפת לי אפילו אם יגישו אותי על 50, אין לי כבר חשק להילחם על האי-צדק.

אני מרגישה שאני מאכזבת את אמא שלי... אני מצב שאין לי כוח פשוט לכלום: אין לי כוח לאכול, לשתות, לעשות ספורט. זה הביא אותי למצב של עצלנות טוטלית... המחשב הפך לחבר הכי טוב שלי, נראה שרק הוא יכול לעודד אותי במצב הזה. אני יושבת מולו איזה 6 שעות ואפילו 8 ואפילו יותר לפעמים, עד החצות מצדי עד 3 בלילה. מחפשת עם מי לדבר, עם מי לחלוק את הכול... לשאול לעצה איך מתגברים עם החיים כשהם נשברים. אני ניסיתי... נסיתי לא פעם לשים פס שמן על הכול, ניסיתי להתחיל הכול מאפס... להתגבר על עצמי: על העצב שלי, על האכזבות והכישלונות שלי, על העצלנות... אבל אחרי שעות ספורות השיגרה עוטפת אותי שוב ומביאה אותי פנים אל פנים שוב לאותו הזרם שהייתי בו ואני מוותרת על התוכנית של השינוי וההגברות העצמית שלי. נמאס לי מהמחשב הזה, הלוואי שהוא לא היה קיים יותר בשבילי... נהייתי יותר עצבנית ואגרסיבית לסביבה, כי התרגלתי שהמחשב שקט ולא מתווכח איתי ולא מסרב לי על כלום הוא פשוט עושה מה שאני רוצה... יצאתי מהמציאות. המצב הזה אצלי יותר משנה... תקראו לזה איך שאתם רוצים.

תתארו לעצמם שיש זרם, זרם של נחל, זרם חזק. נפלתם לתוכו והזרם מביא אותכם בספונטניות למקומות ואתם, אתם אפילו לא מנסים לשחות נגד הזרם למרות שאתם יודעים שבסופו את תיפלו למפל. זה מה שאני מרגישה... נמאס לי מהספונטניות הזאת, אמצתי לעצמי את "מה שיהיה" כבר מזמן, אני לא מתכננת את העתיד שלי... יש לי מטרות אבל אני אפילו לא חושבת איך להשיג אותם כי אני יודעת שאני אפול באמצע, אז לא יהיה לי חשק להמשיך. לא מתכננת כלום... בגלל זה אני נמצאת בסיטואציות שאולי אם הייתי מנסה לתכנן משהו, לקחת משהו ולעשות אותו עד הסוף לא הייתי בהן. אני מחכה לנפילה נוספת.
    נחזור אל הנחל... על ספת הנחל עומדים אנשים, שמצחקיקים לכם בפנים, שלועגים לכם, מזלזלים בכם: "בסדר, בסדר", חושבים שאתם פחות טובים מהם... זה "מעודד" אותכם עוד יותר לוותר למצב, אבל בתוך המחשבות שלכם אתם חושבים רק על דבר אחד: להוכיח לכולם, לכול אלה שפעם לעגו לך וזילזלו בך שאתה, אתה בכלל לא גרוע מהם אתה יכול ליותר ועוד יותר להוכיח להם שאתה אפילו יותר טוב מהם!

אני באמת רוצה לשנות את המצב, אני לא יותר אם זה מאוחר או לא... אני מסיימת השנה יב' ואני מאוד אדישה להכול, מזמן נפנפתי את היד על עצמי... אבל כול יום כשאני מנסה להירדם רק מחשבה אחת עוברת לי בראש: "תוכיחי לעמך, תוכיחי להם שאת מסוגלת". אני באמת רוצה להתחיל הכול מאפס, להפיסק להתעצל ולהיות אדישה, להפסיק להביא לאנשים לשבור אותי, להפסיק להביא למצבים להכניע אותי ולהתחיל להשתנות. אני רוצה להשתנות ממש... נמאס לי כבר מהכול.

2. קישורים ממומנים

קודם כל את צריכה להבין שהבעיה היא אצלך בלבד!
    המוח שלך נמצא כרגע בלופים שמריצים את המשפט הזה: "אני וותרנית, דיכאונית, מבואסת מהחיים, אין לי כוח לחיות.."
    וכל עוד תמשיכי להגיד את זה, זה ימשיך להיות ככה!.

שמעי אני אחד האנשים הכי שבורים שיצא לך לדבר איתם אי פעם.
    אבל הבנתי משהו אחד - בן אדם חי, ומת. זה קורה רק פעם אחת. - זה לא יקרה שוב.
    אז מה עושים את בטח שואלת? - משנים את קו המחשבה. "רגש לא נוצר בגלל סיטואציה, אלא בגלל החשיבות שנתת לסיטואציה" - הכל מתחיל בראש. - זה לא סתם משפט.

בשביל התחלה אני רוצה להמליץ לך להתחיל לעשות את החובות שלך - לימודים, הליכות בערב, וקריאה. - זה נשמע קושי להתחיל, אבל הסיפוק אחרי זה מטורף.
    דבר שני, כל פעם שישאלו אותך מה נשמע XXX, תמיד תעני "מאושרת!" - כי מרוב הפעמים שתגידי את זה גם תתחילי להאמין לזה.,
    בנוסף, התכונה המושכת ביותר אצל האדם הוא האופטימיות, הכוח להיות שמח גם כשהמצב חרא..
    אז קחי טיפ ממני: "קחי ת`באסה בסבבה" - כי החיים הם מעבר למה שאנו רואים - "המחשבות יוצרות את עולמך".

קחי סירטון מוטיבציה קצר, יעשה לך את היום:

אז לאחר שקראת הכל, תני לי לשאול אותך שאלה. - איך את מרגישה? (תחייכי שאת עונה, כי לשמור על חיוך עושה יופי בעולמנו.)

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

טוב זה נורא לא אורטודוקסי ולא לעיניין אבל תקראי:
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=717579

משתמש מכור האוואטר של Mr. TimTam
    לייקים
    2
    נקודות
    444
    משפט מחץ
    גם אותם שאינם בנו משקיפים משם

תתחילי בזה שתפסיקי להגיד שאת חלשת אופי ומוותרת לעצמך מהר ושאת נופלת מכל מכשול קטן.
    כי הכל זה פסיכולוגיה, ברגע שתשני את את הגוק הזה שיש לך בראש הכל יהיה אחרת .
    "תאמיני בעצמך ויאמינו בך"

למה שלא תחשבי מהיום ועד ליום האחרון שלך :" אני אצליח, אני אוכיח לעצמי שאני יכולה, אני שואפת הכי גבוה שאני יכולה ואפילו בולדוזר לא יפיל אותי" ?

אני אתחיל במשפט :
    "מי שלא מנסה, לא מצליח "

מה אני מנסה לומר ?
    לפי מה שאת אומרת את לא מנסה מפני שאת מפחד מהנפילה של הדבר אחרי זה .
    אבל אם לא תנסי איך תדעי שתפלי ? ואם תנסי ותופתעי ותראי- וואלה המצב לא כמו שחשבתי,
    זה יכול להתבטא בהמון דברים - מהקטן לגדול, לא משנה אם זה הצלחה במבחן שלמדת אליו הרבה או לעבור קורס של סיירת מטכ''ל .

כי בכל פעם שאת תעשי משהו ותגיעי למימושו, הסיפוק יגדל ויגדל ואיתו גם יבוא הכוח והרצון להמשיך ולהשיג את אותו מימוש רק בדרך אחרת .

הצבת מטרות :
    במקום לקום עם פרצוץ מבואס ובלי חשק לקום, תקומי במחשבה :" אממ .. קודם כל בוקר טוב ושיהיה לי יום מצויין,אוקי .. מה המטרה שלי להיום ..... אה אני יודעת בלה בלה בלה "

מה זה יתן ?
    זה יגרום לך להיות עיקבית אחרי המטרות שלך, תדעי בדיוק באיזו דרך ללכת
    ובאיזו דרך לסלול את דרכך להצלחה .
    גם אם קשה, לא לוותר לעצמך גם אם זה אומר שצריך להוריד הילוך מ100 קמ''ש ל20 קמ''ש .
    העיקר להיות בתנועה מתמדת אחרי מימוש המטרות שלך .

וההינה הגענו לעיקר :
    "אני מרגישה שאני מאכזבת את אמא שלי... "

למה את חושבת שאת מאכזבת את אמא שלך ? זה החיים שלך לא של אמא שלך .
    ואני מאמין שאמא שלך תתמוך בכל צעד שתעשי בחיים שלך ותחזק אותך .
    אאמרת שלא דיברת איתה על מה שקורה בחייך, זה שגוי.
    תנסי אותה.., אולי היא תתן לך את התשובה הכי נכונה והכי מתאימה לך כי אחרי הכל היא מכירה אותך הכי טוב .

כמו כן אני חושב שאת לא צריכה לחשוב שאת מאכזבת אותה , כי אחרי הכל את קודם כל מאכזבת את עצמך .
    קודם כל תחשבי על עצמך ורק אחר כך על האחרים כי אם לא תתני כבוד והערכה לעצמך איך יעריכו אותך ויתנו לך כבוד
    בלי שיזלזלו עלייך ודרכו עלייך ?
    תעמדי על שלך בלי לחשוב יותר מידי, תגידי מה שאת חושבת, מה שאת מרגישה בלי לעשות חשבון יותר מידי ..

כמו כן הייתי מציע לך לקרוא את הדיון על כוח המנטלי מה שנראה לי שיעזור לך מאד כדי לא לוותר לעצמך

אני מקווה שעזרתי לך ..
    תמשיכי לעדכן

משתמש מכור האוואטר של Sapir.
    שם פרטי
    sapir
    לייקים
    1
    נקודות
    0

קודם כל אחרי שכתבת את כל זה לדעתי את לא כזאת אדישה למצב את כן רוצה להשתנות.
    קחי את האדישות שלך למקומות טובים (לא שאני מצדיקה אדישות לחיים או לכל דבר אחר) אבל תנסי ליראות את זה כדבר נחמד כי יש כאלה אנשים היסטרים (כמוני לדוגמא) שחייבים להגיב על כל דבר או לעשות משהו באותו הרגע אם לא זה שיגעון וצעקות.
    אני כן הייתי רוצה שתיהיה לי אדישות אז נסי לקחת את זה למקומות חיוביים.
    בקשר לוויתור - את לא אדם וותרן את פשוט הכנסת את זה לעצמך כי אין לך כוח להתמודדות נפשית/פיזית, קחי את עצמך בידיים את כולה בכיתה י"ב תעזרי בחברים תעזרי באימא שלך תלחמי אם כל מה שאת חושבת שלא ניראה לך אחרת את זאת שתפסידי פה לא אף אחד אחר.
    ולדעתי? העזרה הכי טובה שיכולה לעזור לך זאת אימא שלך האדם שאמור להיות הכי קרוב אלייך והוא לעולם לא יפגע בך, לכי תספרי לה את הבעיות שלך ואת הדעות שלך על בית הספר ועל החיים אני בטוחה שהיא תילחם איתך בכל דבר שאת צריכה.
    תתנתקי המהחשב תכבי אותי תעשי משהו רק אל תהיי בו כ"כ הרבה זמן זה גורם נזק כמו שאמרת פה את יודעת שבתוך תוכך זה מזיק לך ולא עושה לך טוב אז פשוט תנסי כמה שיותר להתנתק מיזה תמצאי לך עיסוקים אחרים כמו לצאת להיות אצל חברה ליראות טלויזיה וכו'..
    תקשיבי הגורם היחידי שבאמת יוכל לעזור לך זאת רק את, אל תחשבי שהכל שחור והכל מגעיל כי זה לא נכון, כן יש מצבים כאלה שחושבים ככה ועוד במיוחד בגילאים האלה אבל אני בטוחה שאת לא רוצה להיות ככה, אז קדימה קחי את עצמך בידיים עם הרבה מוטיבציה וצאי מכל המצב הזה!

אם את צריכה עוד משהו את יכולה אפילו לפנות אליי בפרטי אין לי בעיה אני יכולה לדבר איתך כמה שאת רוצה ולעזור

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    28
    משפט מחץ
    הצחוק הוא האורגזמה של החיוך D:

העצה הכי אפקטיבית שרכשתי במהלך חיי היא פשוט להתעמת עם כל מה שקשה ומקשה עליי לחיות חיים מלאים ומאושרים.
    ולא כדי להוכיח לעצמי שאני מסוגל או כל בולשיט אחר, אלא כי אני באמת ארגיש פיספוס ותחושה רעה אח"כ.
    דעי לך את כעת קוברת הכל ומטאטאת הכל מתחת לשטיח אבל, תגיע נקודת ההתכה שהכל יצוף ויגאה,הכל יעלה כלפי מעלה ותצטרכי להתמודד עם הבעיות שגדלו ויתנפחו במהלך השנים ואז הקושי יהיה רב פי עשרות מונים מהמצב העכשוי.

לי נמאס לצעוק : " הוא זכאי" זה לא יעזור.
    ככה בנוי העולם מסביבך ונראה שכך ישאר לעוד הרבה זמן את תצטרכי לשחק באותו משחק, לא תוכלי לשנות את החוקים.

אנחנו, בני האדם- יצורים חיים מתכלים עם הזמן, מה שאת יכולה לעשות עכשיו לא תוכלי לעשות בעתיד באותה המידה, כי ישנם דברים שאפשר לעשות רק בגיל וזמן מסויים.
    כל יום שעובר תמלאי אותו במעשים ודברים שעושים לך טוב על הלב כי לא משנה מה תצברי באותו יום ואיך תעברי את היום שלך בסופו של יום הלילה יגיע באותו הזמן,הוא לא יאחר לבוא.
    את צעירה והעולם הוא של הצעירים ככל שמתבגרים דברים שבעבר נראו לנו כחשובים מתגמדים, הכל נראה הבל פתאום תנצלי כל רגע עד תום.

בהצלחה.
    נערך לאחרונה על ידי ObalaT; 28-02-2011 בשעה 19:04.
    כל האנשים שדוגלים באמצעי מניעה כבר נולדו.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אן-רוס
    לייקים
    26
    נקודות
    242
    משפט מחץ
    אנו יוצרים את המציאות בה אנו חיים.

שלום יקירה,
    ראשית כל, אינני חושבת שהמורים אוהבים אותך פחות בגלל מצבך הכלכלי. הם מספטים את התלמידים האחרים יותר כי הם מראים נוכחות והשקעה.
    נסי להכנס לנעליים שלהם, אילו היית מורה, היית באה יום-יום לביה"ס כדי ללמד, ותלמידה אחת, הייתה מחסירה באופן קבוע.
    וכשהיא הייתה מגיעה לשיעורים, והייתה עבודה, ציון העבודה היה בהתאם להגעות שלה. איך היית נוהגת בה?
    כשאת מזלזלת בבן אדם מסויים, הוא לא יכול לגלות כלפייך אמפתיה. לכן, אינני חושבת שמדובר באי-צדק.

אני חושבת שהמחשב הוא נקודת המפלט שלך, את מרגישה שהוירטואליות יכולה לספק לך את מה שהחיים האמיתיים לא מספקים לך.
    זו דרך חשיבה מוטעת! אם תנסי לדבר עם חברה טובה, עם אימך וכ'ו את תוכלי להגיע לעמק השווה.
    להרים ידיים ולומר " זהו. החיים שלי נגמרו כי אני נכשלת בכל מה שאני עושה " רק יוריד אותך לתחתית.
    כל דבר אפשר לתקן, מטבעו של אדם לטעות, מטבעו של אדם להכשל.
    יקירתי, מה שלא הורג, מחשל. תקחי את הטעויות שלך ולמדי מהן.
    תוכיחי לעצמך, אך ורק לעצמך ולא לאף אחד אחר, שאת ועוד איך מסוגלת. ושכן יש בך את הכוחות להצליח ולעלות למעלה.
    תחייכי לעולם ילדה, הוא עשוי מכל כך הרבה דברים יפים וטובים. לא הכל שחור.
    לכולנו קשה, כולנו נשברים.החוכמה היא להתגבר על המכשולים, ללמוד מהם, ולהמשיך הלאה, למרות הקושי.

הרבה בהצלחה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,770 | הודעות: 8,150,352 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect