סתם דיון נחמד שעלה לי לראש..
מה אתם מעדיפים מעט בנות איכותיות יפות מכאלו שכולן רוצים או כמה בחורות נחמדות שלא נראות רע בכלל?!![]()
|
|
למה לא גם וגם ?
ברגע שהחיים שלך מלאים בבחורות,בין אם זה מעט איכותיות או הרבה חמודות ,כך או כך,אתה תמשוך אליך עוד הרבה בחורות.
בכל מקרה,לשאלה,אני בנדאם של כמות,אני מעדיף מישהי לכל יום בשבוע מאשר מישהי אחת מדהימה ביום ראשון.
השאלה שלך הייתה יותר מעניינת אם היית מתאים אותה למצבנו אנו ושואל:
"מה עדיף, לגשת למספר רב של בחורות ולהתבסס על כמות וצבירת ניסיון או לגשת רק לבחורות מסויימות שאתה בוחר לגשת אליהן ולהשיג את התוצאה הספציפית שאתה מייחל לה?".
אם היית שואל שאלה יותר רלוונטית זו, תשובתי הייתה:
תלוי במצבך, אם אתה מתחיל גש לכמה שיותר וצבור ניסיון, תטמיע את מה שלמדת והפוך זאת לטבע שני.
עם הזמן, כשאתה נחשב ל"מתקדם", גש לבחורות שנראות ממבט ראשון הכי מתאימות לסטנדרטים שלך והפק תוצאה מקסימלית.
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 04-03-2011 בשעה 10:17.
מעט איכות,וכשאני מדבר על מעט איכות,זה לא מעט HB10,זה בחורה באמת איכותית,שהמטרה לא תהיה סגירה וזהו,שזה יתקדם.
לא מבין איך זה סותר אחד תשני...מישו מוכן להסביר?
לא סותר, אבל יש לכם שתי אפשרויות.
אז אני בוחר במעט איכותיות, כי זה לא כיף להיות עם בחורה לא איכותית, תמיד בחורה איכותית היא יותר כיפית.
כמה שיותר יותר כיף.
אני אוהב להסתכל אחורה על כל הבנות שהייתי איתן וואלה זה נותן הרגשה טובה.
כמו שסנופקין אמר, אני מעדיף מישהי לכל יום בשבוע ואפילו יותר.
The more The better.
אם כבר אני חייב לבחור במשו..אבחר בזה:
אני מעדיף סקס טוב. לא ממש אכפת לי עם מי, כל עוד הוא מספק אותי. והבחורה מספקת אותי.
אני אפילו מוכן לשלם בעד סקס טוב. חח
או בשפה שלכם - אני מעדיף לזיין HB6 אבל שזאת תהיה החוויה של החיים שלי מאשר זיון ממוצע עם HB10.
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 04-03-2011 בשעה 13:35.
זה נחמד מאוד טיילר, אבל אני קובע את זה אחרת, חח אני בזיון בראש של לפנק את הבחורה כמה שיותר ולעבור על הגוף שלה וליהנות ממנו, לכן ככל שהיא יותר "כוסית" אני עוד יותר יהנה וככל שאני יגרום לה ליהנות יותר היא כנראה תרצה לגרום לי ליהנות חזרה, אלא אם כן היא גוש קרח ואז באמת אני אלמד מהטעות, אבל אתה גם לא יודע אם שכשאתה תיגש לHB6 יהיה לך סקס יותר טוב מאשר HB10 או שכל זה טמון בהערכה העצמית שלהן? חבר שלי כבר אמר לי שה"פחות כוסיות" הן הכי שובבות וכשחושבים על זה הגיונית זה כי אולי הן ירצו אותי יותר מאשר מישהי שמלקקים לה את התחת כל היום לא?
אמרת הרבה שטויות שלא מבוססות על כלום חוץ מתאוריות.
הכוסית של העיר יכולה להיות הסקס הכי גרוע שלך...
לעומת מישי שנראית קצת מעל הממוצע, שיכולה להיות הסקס הכי טוב שיהיה לך אי פעם.
וגם ההפך.
אין למראה חיצוני שום קשר לסיפוק מיני. אלא אם כן היא נראית כמו ג' יפית או משו לא אנושי...
אם מישי גרועה במיטה אז היא גרועה, לא משנה איך היא נראית.
שום תיאוריה, אני לא אמרתי שאם מישהי כוסית על אז היא סקס טוב, אני סך הכל אומר איך אני מסתכל על סקס ואיך זה מהנקודת מבט שלי, כי אני מעריך את זה כמשהו שאני הכי נמשך אליו בסקס (מן הסתם) זה כבר עניין של דעה אין מה להתווכח פה.
[QUOTE=Beatz;6609321]סתם דיון נחמד שעלה לי לראש..
מה אתם מעדיפים מעט בנות איכותיות יפות מכאלו שכולן רוצים או כמה בחורות נחמדות שלא נראות רע בכלל?![/
תלוי.
לחברה - איכות . לסקס - כמות .