תגיד לה שרצית לבדוק עד כמה אתה חשוב בשבילה ותגיד לה שאתה אוהב אותה וזה.. היא כבר תשכח מהכל..
תגיד לה שרצית לבדוק עד כמה אתה חשוב בשבילה ותגיד לה שאתה אוהב אותה וזה.. היא כבר תשכח מהכל..
בברכה , אדי.
מעצב בקהילת אטרף.
הקדוש ברוך הוא אנחנו אוהבים אותך!
|
|
עם הגישה הזאת אתה לא תשיג את זה ,לא את זה ולא את זה.
דבר ראשון,לא היית צריך להתנהג כמו אידיוט ולבחון אותה,אתה לא טסטר והיא לא אוטו.
דבר שני,אם כבר עשית משהו ,אל תגיד שעשית "סתם" ובשביל "לשגע" ,ואפילו לא בשביל שיהיה מצחיק...כל אלו מציגים ערך של ילד קטן שמנסה לזכות בתשומת הלב של מישהי נעלה ממנו ושהוא נחות.
אני לא מבין מכל הסיפור הזה דבר אחד. למה לעשות מיזה ביג דיל? אז העלבתה אותה, וואו, זה קורה בחברה האנושית מידיפעם, גם לחבר וחברה, גם ליזיזים. לא נורא.
אז מה תעשה? פעם הבאה תיראה אותה, שמור מבט, לך אליה ופשוט תנשק אותה. היא לא תירצה תגיד לה עזבי אני מתוסבך מידיפעם לא תביני, חשבתי עלזה והגעתי למסקנה שאני רוצה אותך, פשוט רוצה אותך יותר מסתם מישהי תחייך, תגיד אתזה במילים שלך כמובן או כלדבר שנישמע לך טוב ובאלך טיבעי וזהו.
תכלס צודק, אני הבנתי את זה גם אחריי שהכל נפתר, לא צריך לעשות עניין, יומיים חשבתי על משפטים כמו דפוק, בסוף אמרתי מה שיצא, ולא את אחד המשפטים, לקחתי אותה לצד ואמרתי לה "את יודעת שלא באמת יש לי חברה נכון?" היא אמרה שכן, אז אמרתי "רציתי קצת לשגע אותך, אני רואה שעבד P:" היא אמרה שוב כן, וזהו, אני לא בטוח אם זה יצא הכי טוב, אולי יצאתי AFC אולי לא, לא ממש אכפת לי, עכשיו הכל מצויין בנינו