כותרת
|
|
אל תשקח קונדום
ספרי פה/מסטיקים
ביטחון והומור
והכי חשוב לא לשכוח להיות אלפה![]()
חחח רשימת ציוד לטיול שנתי הכנת לו D:
סך הכל מה שאתה צריך לדעת , לפני מסיבה , לפני בילוי - לפני יציאה , ובכלל לפני שאתה מתחיל כל יום ויום בחיים שלך הוא שהמטרה שלך היא אחת ויחידה. להנות. לשמוח. לחייך.
כל שאר המטרות נכנסות מתחת לזה.
אם המטרה שלך לסגור מספר , או לנשק , או לזיין , או לא יודע מה... כל אחת מהמטרות האלה נכנסות תחת 'להנות'.
תבוא למסיבה בראש טוב , עם אנרגיות , עם מרץ.
זה הטיפ הכי טוב שאני יכול לתת לך !
ובאמת , ברגע שתבוא בגישה של 'הולך להיות אשש' , לא משנה מה יקרה שמה , לא משנה כמה בחורות ידחו אותך , כמה יזרמו איתך , לא משנה אם תזיין או לא , לא משנה אם לא יכניסו אותך למסיבה בכלל ! (כן , גם זה קורה)
עדיין אתה תפיק את המיטב מהערב הזה , כי תבוא בגישה חיובית , ותהיה במקסימום שלך.
טיפים קצת יותר פרקטיים :
- סתכל במראה לפני שאתה יוצא , חייך לבחור שנמצא שם ותאמר ממש במילים האלו 'הולך להיות אשש ואני הולך להנות !'
- קח איתך חבילת מסטיקים וקונדום. ברגע שאתה בא 'ערוך' , אתה בעצם אומר לעצמך - למה לא? אני יכול
- לבש חיוך רחב על הפנים
- גש לכמה שיותר בחורות , אל תתייאש , גם אם דחו אותך - המטרה שלך להנות.
אני בטוח שציפית לטיפים יותר פרקטיים של איך להתחיל עם בחורה במועדון וכאלה.
ובכן , יש מאמרים שלמים על זה פה בפורום
אני מאמין שבן אדם ממצה את מקסימום הפוטנציאל שלו כשהוא בא בגישה חיובית , שמח , במטרה להנות
חיים רק פעם אחת , אז בואו נחיה אותם בצורה הטובה ביותר !
שבוע טוב ובהצלחה בחור (:
הייתי פה.
לא לבוא בגישה של אני חייב לזיין,ולחפש את זה
במועודן,הדרך הכי קלה לדעתי להשיג בנות,זה לגרום להן לבוא אלייך.כי אם פשוט תבוא ותפתח סטים לא ילך לך משו
המטרה שאתה בא אלייה במועדון היא:ל-ה-נ-ו-ת
לבוא עם החברים,לעשות צחוקים,לרקוד כמו מפגרים,לגרום לאנשים להסתכל עלייכם
כשתעשו את זה,תאמי לי שכל המועדון כבר ישים לך אליכם,ואז יהיה הרבה יותר קל לעשות משו דבילי עם החברים ליד איזה בחורה,ואז להתחיל לרקוד איתה וזה פשוט יזרום.
ד"א,לא להתאמן רק במועדונים,חרא של גיים.