שמתי לב שנפתחה קטגוריה לנשים, אוקי אני בעד והכל ואין לי בעיה עם נשים XD רק שאני נגד כל הקטע הפמיניסטי שהוא לוקח את זכויות האישה ומקצין אותן, הרי יש מקום לנשים פה בכל הפורום ובכל הקטגוריות, גם בקטגוריית סקס שלכאורה נראת כל כך גברית, תאמינו לי שנשים מוצאות מה לעשות שם ולא ידוע לי על משהו שחוסם מהן לגשת לשם.
עכשיו, אותי זה מעצבן, כי עצם פתיחת קטגוריה כזו אתם יוצרים חוסר שיוויון, כי כמו שכבר אמרתי יש פה שיוויון מלא בין איש לאישה, ובין כל אדם אחר פה, כולם שווים כאן.
אז מדוע שלא תפתחו קטגוריה לגברים? יש לא מעט נושאים שגברים יכולים לדבר עליהם, ואל תבואו ותגידו לי שקטגורית סקס למשל היא לגברים, כי כמו שכבר ציינתי, היא לא, היא לכולם.
ולא שאני אומר שלפתוח קטגוריית גברים זה הפתרון, כיוון שזה סתם יוצר "חומה" ומפריד פה משתמשים, מה ההיגיון בזה?
אני באמת דורש שתפתחו קטגוריה גם לגברים או שתורידו את קטגורית הנשים, תנו לי סיבה מספיק טובה להשאיר את הקטגוריית נשים ללא קטגוריה לגברים באותה העת, מלבד ניסיון אידיוטי להראות נוכחות של יום האישה הבינלאומי שהוא עוד יום לפמיניסטיות שיותר עושות הרס מאשר תועלת למין הנשי.

ציטוט ההודעה